Sivuston käyttötapa: Mobiili

Valokuvauslinja

Kuusamo-opisto
Yhteenveto
Pituus: Noin 1 vuosi
Opiskelukieli: suomi
   
Opiskelumuoto: Päiväopinnot
Paikkakunta: Kuusamo
Koulutustyyppi: Kansanopistot
Oppilaitos: Kuusamo-opisto

Valokuvauslinja

Valokuvauslinja

Valokuvauslinja

Kuusamo-opiston valokuvauslinjan tavoitteena on tarjota opiskelijalle perustiedot ja -taidot valokuvauksen eri osa-alueilta ja erikoistekniikoista. Opinnot tarjoavat edellytykset alan jatko-opintojen harjoittamiseen. Lukuvuoden opisto-opinnoista saa kuusi pistettä hakeuduttaessa ammatilliseen peruskoulutukseen.

Linjan opetusohjelmaan kuuluvat keskeisenä digitaalinen kuvaus ja kuvankäsittely. Opiskelu opintolinjalla sisältää mm. luonto-, studio- ja muotokuvausta, mustavalkokuvausta ja kuvanvedostusta, videokuvausta sekä valokuvauksen erikoistekniikoita. Lisäksi ohjelmaan sisältyy kuvajournalismin ja digitaalisen viestinnän opetusta.

Linjan opiskelijoilla on mahdollisuus osallistua perusopetuksen ohella luontovalokuvauksen erikoiskursseille, joita lukuvuoden aikana järjestetään useita. Opintoihin sisältyy myös urheilukuvausta, jonka opetus toteutetaan projektiluontoisesti Kuusamossa järjestettävien eri talvilajien kilpailutapahtumien yhteydessä.

Opiskelu Kuusamo-opiston valokuvauslinjalla

Kuusamo-opistolla on käytettävissä nykyaikaiset ammattitasoiset koulutustilat (iMac-luokka, hyvin varusteltu muotokuvausstudio ja pimiöt mv-työskentelyyn), laitteet (opiskelijakohtaiset digijärkkärit, laadukkaat objektiivit, jalustat ja ammattitasoiset tulostimet) ja ohjelmistot (Adobe Master Collection ja Lightroom sekä panoraamaohjelmisto). Opiskelijalta ei edellytetä omaa kamerakalustoa, sillä opisto tarjoaa laadukkaan kuvauskaluston opiskelukäyttöön. Jokaiselle opiskelijalle on varattu lumikengät talvisia kuvausretkiä varten.

Opiston tilat ja laitteet ovat opiskelijoiden käytettävissä yleensä myös iltaisin ja viikonloppuisin, joten opiskelijan on mahdollista täydentää ohjatussa opetuksessa saamaansa perusosaamista aktiivisella itseopiskelulla.

Opintojen kesto on lukuvuoden aikana 34 opiskelijaviikkoa. Lähiopetusta on keskimäärin 25 tuntia viikossa. Suurin osa opetuksesta muodostuu oman pääaineen opinnoista. 

Hakeminen

Opiskelu opintolinjalla sopii hyvin esimerkiksi töistä tai opiskeluista välivuotta pitävälle, valmentavaksi vuodeksi ennen jatko-opintoihin hakeutumista tai harrastajalle omien taitojen kehittämiseksi. 

Hakeminen koulutukseen tapahtuu verkkohakulomakkeella Kuusamo-opiston kotisivuilla.

Tutkinto / todistus

Valokuvauslinja

Kansanopisto, valokuvaus

Kustannukset

Pelkkä opetus maksaa 55 euroa / viikko.

Opetus ja asuminen opistolla maksaa 110 euroa / viikko.

Maksut sisältävät perusmateriaalit. Lisämateriaaleista veloitetaan erikseen henkilökohtaisen kulutuksen mukaan. 

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Valokuvauslinja? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Kuusamo-opisto

Kuusamo-opisto

Kuusamo-opisto on vapaan sivistystyön keskus kaikenikäisille. Sen ovet ovat avoinna pohjakoulutuksesta riippumatta sekä paikallisille että Kuusamon ulkopuolelta saapuville opiskelijoille.  Kuusamo-opiston tilat sijaitsevat omalla viihtyisällä kampuksella keskustassa lähellä kaupunkipalveluja. Kivenheiton päässä Kuusamon ydinkeskustassa sijaitsevalta opistolta ovat Kuusamon kulttuuritalo ja liikuntahalli. Lähellä...


Lue lisää oppilaitoksesta Kuusamo-opisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Kuusamo-opisto

Kitkantie 35
93600 Kuusamo

 Näytä puhelinnumero
kuusamo-opisto.fi

Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Valokuvauslinja täytä seuraavat tiedot: