Sivuston käyttötapa: Mobiili

Mediataide-Pelivisio

Kauhajoen opisto
Yhteenveto
1 vuosi
Opintotukikelpoinen
11.8.2022
marker Hakuaika käynnissä
   
Lähiopetus
Kauhajoki
Kansanopistot
Mediataide-Pelivisio

Mediataide-Pelivisio

Pääosin virtuaalitodellisuuteen ja pelimaailmojen suunnitteluun, sekä liikkuvan kuvan tuottamiseen ja välineistön hallintaan keskittynyt opintosuunta. Koulutuksen jälkeen opiskelijan olisi ymmärrettävä kolmiulotteisen virtuaalimaailman, pelien suunnitteluprosessin, sekä liikkuvan kuvan perusteet, hallittava virtuaali- ja pelimaailmojen tekemiseen tarvittavat luovat perustaidot sekä pystyttävä soveltamaan niitä omalta osaltaan ryhmätyössä ja projekteissa.

Opintojen sisältö ja tavoite

Opit virtuaali- ja pelimaailmojen, sekä liikkuvan kuvan keskeiset tekniikat ja välineet. Linjalla tehdään erilaisia projekteja ja opiskellaan 3D suunnittelun, pelimaailmojen luomisen ja liikkuvan kuvan käsittelyä/editointia.

Opintoaineita ovat mm. värioppi ja sommittelu, valokuvaus, elokuva- ja videotyö, käsikirjoituksen perusteet, kuvaamisen perusteet , kuvaamisen alkeet, äänityksen, valaisun ja editoinnin perusteet, audiovisuaalisen viestinnän perusteet, game design, virtuaalimaailmojen ja ympäristöjen suunnittelu sekä liikkuminen virtuaalimaailmassa, suunnittelu ja käsikirjoittaminen, ohjelmointiympäristöt ja peliteoria, digitaalinen kuva ja ääni, animaatiotekniikat, multimedia ja verkkoviestintä. Koulutus pitää sisällään myös pelisuunnittelua ja -ohjelmointia, tietokonegrafiikkaa, -animaatiota, dramaturgiaa ja audio-videotekniikkaa. Lisäksi kuvataan ja editoidaan Pop-jazz -opiskelijoiden kanssa yhteistyössä musiikkivideoita.

Koulutuksen jälkeen opiskelijan tulisi osata kuva-, väri- ja ääni- ilmaisun soveltamista ja niiden yhdistelmiä. Hän osaa käytössä olevat termit sekä niiden merkitykset. Opiskelijan tulisi myös hallita ohjelmistojen ja laitteistojen vuorovaikutteisuuden periaatteet ja hän on perehtynyt opiskelussaan erilaisten laite- ja ohjelmakokonaisuuksien käyttöön ja soveltamiseen. Hän osaa soveltaa kulloinkin käytössä olevia välineitä ja tekniikkaa osana kokonaisuutta ja hahmottaa omassa työssään eettisen vastuun.

Hakeminen

Linjalle haetaan opiskelemaan koulun kotisivulta löytyvällä hakulomakkeella.

Tutkinto / todistus

Kansanopistolinja

Kustannukset

Opinnot ovat päätoimista ja maksullista opiskelua ja oikeuttavat opintotukeen. Tarkemmat tiedot kustannuksista löydät opiston kotisivuilta. 

Täysihoitohinta sisältää opetuksen, asumisen opiston asuntolassa ja ruokailut (sis. aamiainen, lounas, päivällinen) koulupäivinä.

Opiskelijoiden on mahdollista hakea Kauhajoen opistolta koko lukukauden tai lukuvuoden kattavaa opintostipendiä.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Mediataide-Pelivisio? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Kauhajoen opisto

Monipuolinen koulutustarjonta ja mahdollisuus lukuvuosistipendiin!

Kauhajoen opisto on jo yli 90 vuotta toiminut kansanopisto, joka tarjoaa monipuolista opetusta taiteissa, kasvatuksessa, hoitoalalla ja peruskouluopinnoissa. Kauhajoen opistossa on mahdollista suorittaa myös avoimen yliopiston perus- ja aineopintotasoisia kursseja  useissa aineissa. Tavoitteena on yleissivistyksen laajentaminen ja syventäminen tai valmentautuminen...


Lue lisää oppilaitoksesta Kauhajoen opisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Kauhajoen opisto

Järvikyläntie 92
61850 Kauhajoki

 Näytä puhelinnumero
kauhajoenopisto.fi

Arvioinnit

Keskiarvo: 4

Perustuu 1 arviointiin

Aksdee
Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Mediataide-Pelivisio täytä seuraavat tiedot: