Taidekoulu Art-Line

Kauhajoen opisto
Yhteenveto
0,5 vuotta
Opintotukikelpoinen
Joustavasti
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku
   
Lähiopetus
Kauhajoki
Kansanopistot
Taidekoulu Art-Line

Taidekoulu Art-Line

Syyslukukaudella alkava puolen vuoden mittainen opintopaketti, jossa opiskelija valitsee kolmen taidelinjan tarjonnasta itselleen parhaiten sopivan opintokokonaisuuden. Koulutuksen päätyttyä on mahdollista jatkaa opintoja kevääseen saakka siirtymällä opiskelijaksi jollekin kolmesta muusta visuaalisesta taidelinjasta (Graafinen suunnittelu, Kuvataide, Mediataide-Pelivisio). Opiskelijat valitaan hakujärjestyksessä. Haku koulutukseen päättyy heinäkuun loppuun mennessä, peruutuspaikkoja voi kysyä sen jälkeenkin aina elokuun loppuun saakka.

Koulutuksen sisältö

Aineopintoja ovat mm. piirustus, maalaus, kuvitus, valokuvaus, metalligrafiikka, värioppi ja sommittelu, graafinen suunnittelu, sekä plastinen sommittelu. Vaihtoehtoisia opintoja ovat mm. atk ja/tai taidehistoria, puugrafiikka tai äänen taltiointi ja akustiikka, kuvanveisto tai käsikirjoitus. Opetus sisältää kritiikkitehtäviä, yleis- ja valinnaisia opintoja, joista voi valita esim. approbatur- arvosanan suorittamisen avoimessa yliopistossa Kauhajoella. Opiskelijoita autetaan eteenpäin nykyisissä opinnoissa ja neuvotaan jatkokoulutukseen ja alalle pyrkimisessä.

Omia ideoita jalostat luonnosten kautta suunnitelmaksi, jotka toteutat piirtämällä, maalaamalla ja alan atk-laitteita ja ohjelmia apuna käyttäen valmiiksi teoksiksi. Välineisiin ja tekniikoihin lukeutuvat niin lyijykynä-, puuväri-, öljypastelli- ja hiilipiirros-, kuin myös maalaustekniikat vesi-, peite-, akryyli- sekä öljyvärein. Kuvia valmistetaan myös tussipesutekniikalla ja erilaisin väriopillisin keinoin. Sinulle tulevat tutuksi alan atk-laitteistot, digitaalikuvaus sekä kuvankäsittely-, piirustus-, taitto-, ja muut tarvittavat apuohjelmat ominaisuuksineen. Luonnoksista valmisteltuja suunnitelmia ideoit ja muokkaat digitaalisessa muodossa julkaisuvalmiiksi materiaaliksi.

Hakeminen

Linjalle haetaan opiskelemaan koulun kotisivulta löytyvällä hakulomakkeella.

Tutkinto / todistus

Kansanopistolinja

Kustannukset

Opinnot ovat päätoimista ja maksullista opiskelua ja oikeuttavat opintotukeen. Tarkemmat tiedot kustannuksista löydät opiston kotisivuilta. 

Täysihoitohinta sisältää opetuksen, asumisen opiston asuntolassa ja ruokailut (sis. aamiainen, lounas, päivällinen) koulupäivinä.

Opiskelijoiden on mahdollista hakea Kauhajoen opistolta koko lukukauden tai lukuvuoden kattavaa opintostipendiä.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Taidekoulu Art-Line? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Kauhajoen opisto

Monipuolinen koulutustarjonta ja mahdollisuus lukuvuosistipendiin!

Kauhajoen opisto on jo yli 90 vuotta toiminut kansanopisto, joka tarjoaa monipuolista opetusta taiteissa, kasvatuksessa, hoitoalalla ja peruskouluopinnoissa. Kauhajoen opistossa on mahdollista suorittaa myös avoimen yliopiston perus- ja aineopintotasoisia kursseja  useissa aineissa. Tavoitteena on yleissivistyksen laajentaminen ja syventäminen tai valmentautuminen...


Lue lisää oppilaitoksesta Kauhajoen opisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Kauhajoen opisto

Järvikyläntie 92
61850 Kauhajoki

 Näytä puhelinnumero
kauhajoenopisto.fi

Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Taidekoulu Art-Line täytä seuraavat tiedot: