Kauhajoen opisto

Monipuolinen koulutustarjonta ja mahdollisuus lukuvuosistipendiin!

Kauhajoen opisto on jo yli 90 vuotta toiminut kansanopisto, joka tarjoaa monipuolista opetusta taiteissa, kasvatuksessa, hoitoalalla ja peruskouluopinnoissa. Kauhajoen opistossa on mahdollista suorittaa myös avoimen yliopiston perus- ja aineopintotasoisia kursseja  useissa aineissa. Tavoitteena on yleissivistyksen laajentaminen ja syventäminen tai valmentautuminen ammattiin tai jatko-opintoihin. Myös oman itsensä kehittäminen ja luovuuden ilmaiseminen ovat tärkeässä roolissa opinnoissa. 

Kauhajoen opisto tarjoaa runsaasti vapaa-ajan toimintaa. Opistossa on vapaa ja kannustava ilmapiiri ja kursseille voi osallistua iästä riippumatta. Opiskelu Kauhajoen opistossa antaa hyvät lähtökohdat jatko-opintoihin sekä oman tietämyksen laajentamiseen. 

Kiinnostaisiko lukuvuosistipendi?

Kauhajoen opisto jakaa vuoden 2020 alusta lähtien koko lukukauden tai lukuvuoden kattavan opintostipendin muutamalle opiskelijalle vuosittain. Stipendin tarkoituksena on motivoida opiskelijoita hakeutumaan mieleiselleen alalle. Tutustu Kauhajoen opiston opintolinjoihin, tee päätös ja hae koko lukukauden tai -vuoden kattavaa opintostipendiä vapaamuotoisesti perustellen opintostipendin tarpeesi - ja kuka tietää, ehkä juuri sinä olet stipendin saajien joukossa.

Opiston myöntämä stipendi ei ole laina, eikä velvoita hakijaa esittämään opintosuorituksia. 

Haluatko lisätietoa Kauhajoen opiston koulutustarjonnasta?

Löydät lisätietoa Kauhajoen opiston koulutustarjonnasta ja opintojen sisällöstä alla olevasta koulutuslistauksesta. Jokaisen koulutusesittelyn yhteydessä sinulla on mahdollisuus lähettää Kauhajoen opistolle yhteydenottopyyntö ja saada vastauksia opintojen aloittamiseen liittyviin kysymyksiisi.


Videoesittely

Koulutukset

Koulutukset Paikkakunta
Aikuisten perusopetus Kauhajoki
Avoin yliopisto Kauhajoki
Education for young immigrants Kauhajoki
Graafinen suunnittelu Kauhajoki
Hieroja & Personal trainer Kauhajoki
Hierojakoulutus Kauhajoki
Hyvinvointivalmentajan koulutus Kauhajoki
International Academy Kauhajoki
Kurssit Kauhajoki
Kuvataide Kauhajoki
Mediataide-Pelivisio Kauhajoki
Meikkitaiteilija Kauhajoki
Musiikkilinja Kauhajoki
Personal trainer -koulutus Kauhajoki
Radiotoimittaja Kauhajoki
Seniori personal trainer -koulutus Kauhajoki
Sometoimittaja Kauhajoki
Taidekoulu Art-Line Kauhajoki

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää oppilaitoksesta Kauhajoen opisto? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Opiskelijakokemuksia

Heidin opiskelijatarina

Heidi kertoo, kuinka valmistui koulutetuksi hierojaksi/urheiluhierojaksi sekä Personal traineriksi Kauhajoen opistosta tammikuussa 2019, miten päätyi opiskelemaan kyseistä alaa ja millaisia mahdollisuuksia koulutus on hänelle tuonut.Juuson opiskelijatarina

Juuso kertoo opiskelijatarinassaan, kuinka aloitti Kauhajoen opistolla Personal trainer-opinnot tammikuussa 2016, miksi päätti opiskella juuri tätä alaa  ja mitä mieltä hän oli Kauhajoen opistossa opskeluista.Yhteystiedot

Kauhajoen opisto

Järvikyläntie 92
61850 Kauhajoki

 Näytä puhelinnumero
kauhajoenopisto.fi

Kauhajoen opisto sosiaalisessa mediassa

Arvioinnit

Keskiarvo: 4,2

Perustuu 8 arviointiin

aaron paronen

Koulutus tarjoaa hyvät hieronnan käytännön taidot, ja käytännön harjoittelu tarjotaan koulun omissa tiloissa, joka helpottaa opiskelua muiden opintojen yhteydessä. Ajantasaiset opiskelumenetelmät.

Joni Sademetsä

Aloitin hieronnan ammattitutkintoon valmistavat opinnot Kauhajoen opistolla elokuussa 2022. Opetuksen laatu, koulun opettajat ja henkilökunta, sekä oppimisympäristö 5/5. Hieronnan opiskelu, sekä käytännön harjoittelu toteutetaan opiston hierontatiloissa. Viihtyisä rakennus, mukavat huoneet ja hyvät yhteistilat. Lämmin suositus kaikille liiku...

Näytä kokonaan
AH

Hierojakoulutus piti sisällään paljon käytäntöä mikä on hyvä sillä tekemällä oppii. Asiakastyö/työharjoittelu tarjosi esimakua työnkuvasta. Liikunnan opetus toi mukavasti vaihtelua opintoihin. Kuntosaliharjoitteluun sai myös fysioterapeutin näkökulmaa.

Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa oppilaitoksesta Kauhajoen opisto täytä seuraavat tiedot: