Näyttää 1-2 koulutusta 2 tuloksesta
Näin suodatamme hakutuloksia
Haluatko tietää, miten suodatamme hakutuloksia? Lue täältä lisää siitä, miten koulutukset listautuvat hakutuloksissa.
Näyttää 1-2 koulutusta 2 tuloksesta

Fysioterapeutti -aiheisista koulutuksista lisätietoa alla:

Fysioterapian opinnot kansanopistossaFysioterapia

Fysioterapeutin koulutus koostuu liikkumisen ja toimintakyvyn arvioimiseen sekä yksilöllisen fysioterapian suunnitteluun ja toteutuksesta. Hän saa valmiudet toimia fysioterapian ja kuntoutuksen kehittämistehtävissä sekä liikkumisen asiantuntijana. Koulutuksessa painotetaan monipuolisen ammattitaidon saavuttamista, opiskelijan aktiivista ja vastuullista toimintaa, itsearviointia sekä halua jatkuvaan kehittymiseen.

Fysioterapian eri muodot

Terapiakeinoja ovat liike- ja liikuntaharjoitukset, hengitys- ja rentoutumisharjoitukset sekä erilaiset fysikaaliset hoidot, kuten lämpö-, kylmä-, sähkö-, valo- ja vesihoidot. Potilaat osallistuvat fysioterapiaan joko yksin tai ryhmässä.

Fysioterapeutin työ

Suomessa on lähes 11 000 laillistettua fysioterapeuttia, joista kaksi kolmesta työskentelee yksityisellä sektorilla. Monet toimivat itsenäisinä ammatinharjoittajina ja yrittäjinä. Noin kolmannes työskentelee kunnissa.

Fysioterapeutti työskentelee sairaiden, loukkaantuneiden ja vammautuneiden parissa julkisella tai yksityisellä sektorilla sairaaloissa ja terveyskeskuksissa, tutkimus- ja hoitolaitoksissa, kuntoutuslaitoksissa, työterveyshuollossa, liikunta- ja vammaisjärjestöissä sekä vanhainkodeissa. Fysioterapeutti voi toimia myös yrittäjänä.

Löydä sinulle sopiva fysioterapeutin koulutus jo tänään!

Vertaile koulutuksia