Kansanopistot
4,0 (1 Arvioinnit)

Fysioterapian ja hieronnan linja

Eurajoen kristillinen opisto, paikassa Eurajoki
Pituus
1 vuosi
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Aloitus
26 elokuuta, 2024 katso lisätiedot
Hakuaika
Hakuaika: 12.8.2024
Toteutustapa
Lähiopetus
Pituus
1 vuosi
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Aloitus
26 elokuuta, 2024 katso lisätiedot
Hakuaika
Hakuaika: 12.8.2024
Toteutustapa
Lähiopetus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Video

Fysioterapian ja hieronnan linja

Fysioterapia ja hieronta

Ota Vuosi Itsellesi – Kehity Hierojaksi Luonnon Helmassa!

Kaipaatko välivuotta täynnä merkityksellistä tekemistä ja ammatillista kasvua? Opiston hyvinvointi, hieronta ja fysioterapia -koulutus tarjoaa sinulle mahdollisuuden kukoistaa luonnon ympäröimänä. Tämä on tilaisuutesi rakentaa tulevaisuutesi uudelleen. Opiston kattava koulutus mahdollistaa sinulle ammatin, jonka avulla voit auttaa muita ja samalla kokea hyvinvointia omasta työstäsi. EKO-opiston yleissivistävä opintovuosi antaa sinulle valmiudet hierojan näyttötutkinnon suorittamiseen sekä monipuoliset eväät myös muiden sosiaali- ja terveysalan ammattien opiskeluun.On aika suunnitella tulevaisuutesi uudelleen. Hierojan ammatti tarjoaa joustavuutta ja mahdollisuuksia sivutyönä. Opiston koulutus antaa sinulle tarvittavat taidot menestyäksesi tällä alalla. Aloita Matkasi Hierojaksi Tänään!

Ota ensimmäinen askel kohti uutta ammattia ja merkityksellistä välivuotta. Ilmoittaudu koulutukseemme ja anna itsellesi mahdollisuus kasvaa ammatillisesti luonnon helmassa. Opisto sijaitsee luonnonkauniilla paikalla, tarjoten sinulle mahdollisuuden yhdistää ammatillinen kehitys ja luonnon läheisyys. Nauti rauhasta ja inspiroidu uusista mahdollisuuksista! Tule mukaan ja tee vuodestasi hyvinvoinnin vuosi! 

Lähde hyvän olon matkalle luonnon läheisyyteen!

Fysioterapian ja hieronnan opiskelu EKO-opistossa

EKO-opiston opintojen suurimpiin vahvuuksiin kuuluu opetuksen henkilökohtaisuus. Huomioimme jokaisen opiskelijan yksilöllisesti ja varmistamme, että kaikki saavat riittävästi tukea – meillä kukaan ei jää yksin. Lisäksi opistolla on kuraattori, jonka luona opiskelijat saavat vapaasti käydä keskustelemassa.

EKO-opistossa kaikki opiskelijat ovat yhteisön jäseniä, mikä mahdollistaa erilaisten asiakaskohtaamisten harjoittelun yhdessä muiden kanssa. Yhteisöllisyys näkyy kaikessa opetuksessamme, ja erikoisosaamistamme onkin opettaa niitä vuorovaikutustaitoja, joita opiskelijat tarvitsevat tulevissa ammateissaan. Kursseillamme harjoitellaan esimerkiksi hierojan ja fysioterapeutin rooleja asiakastapaamisissa, sillä opiskelijat oppivat hieronnan ja fysioterapian prosessit, joissa asiakkaiden vastaanottaminen on keskeisessä roolissa. Lisäksi opiskelijat harjoittelevat fysioterapeuttisen näkökulman ottamista asiakaskohtaamisissa.

Hieronnan ja fysioterapiankoulutuksen keskeiset kokonaisuudet

Hieronta ja vastaanottotoiminta:

Opiskelijat oppivat klassisen hieronnan teoriaa ja käytäntöä, ja heillä on vuoden jälkeen valmiudet hieronnan näyttötutkinnon suorittamiseen. Kuten monilla muillakin aloilla, myös terveys- ja hyvinvointialan ammateissa asiakkaan kohtaaminen on tärkeä taito. Meillä opiskelijat oppivat kattavat vuorovaikutustaidot, jotta asiakkaalta osataan kysyä olennaisia kysymyksiä ja häntä voidaan auttaa tilanteeseen sopivin keinoin.

Fysioterapian perusteet:

Opintovuoden jälkeen fysioterapian ala ja sen käsitteet ovat opiskelijalle tuttuja, mikä on hyödyksi, jos tavoitteena on hakeutua opiskelemaan fysioterapeutiksi. EKOssa opiskellaan esimerkiksi fysioterapian toiminta-ajatus, teoriapohja, prosessi sekä yleisimpiä menetelmiä.

Anatomia ja fysiologia:

Opiskelijat oppivat tuki- ja liikuntaelimistön rakenteen ja toiminnan perusteet, jotka ovat tärkeää pohjatietoa kaikissa terveys- ja liikunta-alojen ammateissa. Kyky tunnistaa luuston ja lihaksiston osat muodostaa vankan perustan esimerkiksi hierojan tai fysioterapeutin uralle.

Liikunta ja liikunnan ohjaus:

Opintojen myötä opiskelija tuntee liikunnan ohjaamisen periaatteet, sekä tiedostaa, millä eri tavoin liikunnalla voidaan vaikuttaa kehon hyvinvointiin. Ohjaus- ja opetusmenetelmät kuuluvat myös fysioterapian tärkeimpiin hoitokeinoihin.

Kansansairaudet:

Opintovuoden aikana opiskelija oppii muun muassa tunnistamaan yleisimmät tuki- ja liikuntaelimistön sairaudet ja osaa käyttää oppimaansa hyödyksi asiakkaan ohjaamisessa sekä hoitosuunnitelman muodostamisessa.

Elintavat ja hyvinvointi:

Opintojen myötä opiskelija tuntee erilaisten elintapojen vaikutukset terveyteen, sekä osaa opastaa asiakasta tälle sopivista elintavoista hyvinvoinnin parantamiseksi.

Yrittäjyys:

Opiskelijat oppivat kattavasti yrityksen perustamisesta, siihen liittyvästä lainsäädännöstä sekä yrittäjänä toimimisesta, sillä on yleistä, että hierojaksi kouluttautuvat ihmiset perustavat oman yrityksen jossakin vaiheessa urapolkuaan.

Ergonomia:

Opinnoissamme opiskelija oppii tunnistamaan ergonomian vaikutuksen ihmisen hyvinvointiin. Etenkin nykypäivänä sen merkitys on kasvanut, sillä istumatyöt ovat yleistyneet, ja siksi esimerkiksi toimistojen työskentelyolosuhteista olisi tärkeää pitää yhä enemmän huolta.

Nivelen mobilisointi:

EKO-opintovuoden aikana opiskelija oppii, miten nivelten liikkuvuutta voidaan parantaa mobilisoinnilla, ja millaisiin tilanteisiin se sopii hoitomenetelmäksi. Nivelten liikkuvuuden lisääminen on keskeinen osa tuki- ja liikuntaelimistön vaivojen hoitoa.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

26 elokuuta, 2024

  • Lähiopetus
  • Eurajoki
  • Hakuaika: 12.8.2024

Hakeminen

Pääsyvaatimuksena on kiinnostus alaan. Koulutukseen haetaan Eurajoen kristillisen opiston nettisivuilta löytyvällä hakulomakkeella.

Opintovuosi EKOssa ei vaikuta paikkaasi ensikertalaiskiintiössä, joten voit edelleen hakea ensikertalaisena korkeakouluihin.

Tutkinto / todistus

Kansanopistolinja

Opintovuosi EKOssa antaa sinulle kattavat pohjatiedot suorittaa hieronnan näyttötutkinto. Hieronnan näyttötutkintoja ei suoriteta EKO-opistossa, mutta ohjeistamme opiskelijaa vaihtoehtoisista suorituspaikoista.

Kustannukset

Kotoa käyvä: 335 € / kk (sisältää opetuksen, lounaan ja iltapäiväkahvin). Opiskelupaikan vahvistuksen yhteydessä peritään 50 € ennakkomaksu. Ennakko hyvitetään ensimmäisen kuukauden laskussa.

Opistolla asuva: Asuntola 460 € / kk (sisältää opetuksen, asumisen 2 hh huoneessa, aamupalan, lounaan, iltapäiväkahvin ja päivällisen lähiopetuspäivinä)

1 hh lisämaksu 25 € / viikko (1 hh huoneita rajoitettu määrä)

Viikonloppumaksu 10€, viikonloppuisin ei ruokailuja

Koulutus kuuluu Kelan opintotuen (opintoraha ja asumislisä) piiriin.

Opintoseteliavustus

Koulutukseen on mahdollista hakea opintoseteliavustusta. Opintoseteliä voivat hakea työttöminä työnhakijoina olevat sekä vailla 2. asteen koulutusta olevat.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Fysioterapian ja hieronnan linja? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.

Arvioinnit

Keskiarvo: 4

Perustuu 1 arviointiin
Arvioinnit julkaistaan ​​arviointikäytäntömme mukaisesti.
Kirjoita arviointi
4/5
Ei siellä oikeasti ole kummituksia.."
07 loka 2012

Kävin tuon fysioterapian ja hieronnan linjan, ja sain neuvoja joita en olisi varmaan saanut mistään muualta. Seuraavana vuonna pääsin AMK:hon opiskelemaan fysioterapiaa. :)
...

Näytä lisätiedot
Eurajoen kristillinen opisto
Koulutie 4
27100 Eurajoki

EKO - Enemmän kuin opisto!

Perusopetus, TUVA-koulutus, ammatilliset linjat ja vapaa sivistystyö. Koulutukset muodostavat kokonaisuuden, jossa eri-ikäiset oppijat voivat olla vuorovaikutuksessa toistensa kanssa kauniissa ja viihtyisässä oppimisympäristössä. Opisto tarjoaa asiakkailleen majoitus,- ruoka- ja kokouspalveluja. Meillä on oma opistoravintola, josta saa arkisin lounasta ja muina aikoina...

Lue lisää oppilaitoksesta Eurajoen kristillinen opisto ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu