Kansanopistot
4,0 (1 Arvioinnit)

Fysioterapian ja hieronnan linja

Eurajoen kristillinen opisto, paikassa Eurajoki
Pituus
26.8.2024-23.5.2025
Opiskelukieli
suomi
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: 12.8.2024
Toteutustapa
Lähiopetus
Pituus
26.8.2024-23.5.2025
Opiskelukieli
suomi
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: 12.8.2024
Toteutustapa
Lähiopetus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Video

Fysioterapian ja hieronnan linja

Fysioterapia ja hieronta

Oletko kiinnostunut hierojan koulutuksesta tai fysioterapeutin ammatista? Tai onko toiveenasi kenties työskennellä liikunta- ja hyvinvointialalla, mutta et ole vielä varma, mikä sinua kiinnostaa eniten? EKO-opiston yleissivistävä opintovuosi antaa sinulle valmiudet hierojan näyttötutkinnon suorittamiseen sekä monipuoliset eväät myös muiden sosiaali- ja terveysalan ammattien opiskeluun.

Opintovuoden aikana fysioterapian ja hieronnan linjan opiskelijat perehtyvät hieronnan eri osa-alueisiin, ihmisen anatomiaan ja fysiologiaan, kansansairauksiin sekä elintapojen vaikutukseen ihmisen hyvinvoinnissa ja terveydessä sekä saavat valmiuksia liikunnan suunnitteluun, ohjaamiseen ja ohjaamistilanteiden vuorovaikutukseen. Lisäksi opiskelijat saavat hyvän käsityksen siitä, mitä fysioterapian koulutukseen kuuluu, ja jos he haluavat myöhemmin hakeutua opiskelemaan fysioterapeutin tutkinnon, heillä on hyvät pohjatiedot sitä varten. Koska moni fysioterapian tai hieronnan alalta valmistuva alkaa jossakin vaiheessa elämäänsä yrittäjäksi, EKO-opiston Fysioterapian ja hieronnan linjaan on sisällytetty myös yrittäjyysosio.

Fysioterapian ja hieronnan opiskelu EKO-opistossa

EKO-opiston opintojen suurimpiin vahvuuksiin kuuluu opetuksen henkilökohtaisuus. Huomioimme jokaisen opiskelijan yksilöllisesti ja varmistamme, että kaikki saavat riittävästi tukea – meillä kukaan ei jää yksin. Lisäksi opistolla on kuraattori, jonka luona opiskelijat saavat vapaasti käydä keskustelemassa.

EKO-opistossa kaikki opiskelijat ovat yhteisön jäseniä, mikä mahdollistaa erilaisten asiakaskohtaamisten harjoittelun yhdessä muiden kanssa. Yhteisöllisyys näkyy kaikessa opetuksessamme, ja erikoisosaamistamme onkin opettaa niitä vuorovaikutustaitoja, joita opiskelijat tarvitsevat tulevissa ammateissaan. Kursseillamme harjoitellaan esimerkiksi hierojan ja fysioterapeutin rooleja asiakastapaamisissa, sillä opiskelijat oppivat hieronnan ja fysioterapian prosessit, joissa asiakkaiden vastaanottaminen on keskeisessä roolissa. Lisäksi opiskelijat harjoittelevat fysioterapeuttisen näkökulman ottamista asiakaskohtaamisissa.

Hieronnan ja fysioterapiankoulutuksen keskeiset kokonaisuudet

 • Hieronta ja vastaanottotoiminta
 • Fysioterapian perusteet
 • Anatomia ja fysiologia
 • Liikunta ja liikunnan ohjaus
 • Kansansairaudet
 • Elintavat ja hyvinvointi
 • Yrittäjyys
 • Ergonomia
 • Nivelen mobilisointi

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

elokuu 2024

 • Lähiopetus
 • Eurajoki
 • suomi
 • Viimeinen hakuaika: 12.8.2024

Hakeminen

Pääsyvaatimuksena on kiinnostus alaan. Koulutukseen haetaan Eurajoen kristillisen opiston nettisivuilta löytyvällä hakulomakkeella.

Opintovuosi EKOssa ei vaikuta paikkaasi ensikertalaiskiintiössä, joten voit edelleen hakea ensikertalaisena korkeakouluihin.

Tutkinto / todistus

Kansanopistolinja

Kustannukset

Kotoa käyvä: 335 € / kk (sisältää opetuksen, lounaan ja iltapäiväkahvin). Opiskelupaikan vahvistuksen yhteydessä peritään 50 € ennakkomaksu. Ennakko hyvitetään ensimmäisen kuukauden laskussa.

Opistolla asuva: Asuntola 460 € / kk (sisältää opetuksen, asumisen 2 hh huoneessa, aamupalan, lounaan, iltapäiväkahvin ja päivällisen lähiopetuspäivinä)

1 hh lisämaksu 25 € / viikko (1 hh huoneita rajoitettu määrä)

Viikonloppumaksu 9 €, viikonloppuisin ei ruokailuja

Koulutus kuuluu Kelan opintotuen (opintoraha ja asumislisä) piiriin.

Opintoseteliavustus

Koulutukseen on mahdollista hakea opintoseteliavustusta. Opintoseteliä voivat hakea työttöminä työnhakijoina olevat sekä vailla 2. asteen koulutusta olevat.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Fysioterapian ja hieronnan linja? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.

Arvioinnit

Keskiarvo: 4

Perustuu 1 arviointiin
Kirjoita arviointi
4/5
Ei siellä oikeasti ole kummituksia.."
07 loka 2012

Kävin tuon fysioterapian ja hieronnan linjan, ja sain neuvoja joita en olisi varmaan saanut mistään muualta. Seuraavana vuonna pääsin AMK:hon opiskelemaan fysioterapiaa. :) ...

Näytä lisätiedot
Eurajoen kristillinen opisto
Koulutie 4
27100 Eurajoki

EKO - Enemmän kuin opisto!

Perusopetus, TUVA-koulutus, ammatilliset linjat ja vapaa sivistystyö. Koulutukset muodostavat kokonaisuuden, jossa eri-ikäiset oppijat voivat olla vuorovaikutuksessa toistensa kanssa kauniissa ja viihtyisässä oppimisympäristössä. Opisto tarjoaa asiakkailleen majoitus,- ruoka- ja kokouspalveluja. Meillä on oma opistoravintola, josta saa arkisin lounasta ja muina aikoina...

Lue lisää oppilaitoksesta Eurajoen kristillinen opisto ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu