Pelilinja | Esport-linja

AhlmanEdu
Yhteenveto
1 lukuvuosi
Opintotukikelpoinen
   
Tampere
Kansanopistot

Video

Pelilinja | Esport-linja

Tule lukuvuodeksi opiskelemaan AhlmanEdun e-urheilun valmennuskeskukseen!

Esport-linja

Esport-linja tarjoaa elektronisesta urheilusta kiinnostuneille mahdollisuuden keskittyä täysipäiväisesti itsensä kehittämiseen lukuvuoden ajan vastaavasti kuin urheiluopistot tarjoavat mahdollisuutta perinteisen urheilun harjoittelemiseen.

Esport-linjalla pääset kehittämään ja hiomaan elektronisessa urheilussa tarvittavia taitoja ja osaamista, mukana valmennusohjelmassa ovat myös perinteisestä urheilusta tutut metodit. Monipuolisen valmennusohjelman lisäksi lukuvuoden aikana osallistutaan offline- ja online-turnauksiin ja pelialan tapahtumiin.

Linja tarjoaa mahdollisuuden keskittyä täysipäiväiseen harjoitteluun samanhenkisten ihmisten kanssa. Vuoden mittaan sinulle tulee tutuksi niin eri rooleissa toimiminen kuin suoritusten analysointi. Myös muut urheilun osa-alueet otetaan huomioon aina terveellisestä ruokavaliosta mentaalipuolen harjoitteisiin fyysistä liikuntaa unohtamatta. Opiskelijalla tulee olla oma työasema.

Hakeminen

Esport-linja

Kohderyhmä: Yli 18-vuotiaille alasta kiinnostuneille. Oppivelvolliset voivat opiskella esportia Kansanopistovuosi-koulutuksessa

Koulutukseen haetaan osoitteessa www.opintopolku.fi.

Pääsyvaatimus:

  • 18 vuoden ikä
  • oma työasema
  • pelikokemus
  • peliaktiivisuus
  • pelin ranking
  • ennakkotehtävä

Kustannukset

Koulutus on maksullista. Lisätietoa hinnasta saat oppilaitokselta. Opintolinjalla opiskelu on päätoimista opiskelua ja opintojen ajalle voi hakea opintotukea, aikuiskoulutustukea tai työttömyysetuutta.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Pelilinja | Esport-linja? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

AhlmanEdu

AhlmanEdu

AhlmanEdu tarjoaa ammatillistakoulutusta, taideaineita, pelikoulutusta ja –valmennusta, lähiruokaa sekä kokous– ja majoituspalveluja maaseutumiljöössä, aivan Tampereen keskustan tuntumassa. Visiomme mukaisesti tavoitteenamme on olla välittävin yhteisö oppia, kasvaa ja kehittyä. AhlmanEdu valmentaa ruokaketjun ammattilaisia, kuten maatalousyrittäjiä, eläintenhoitajia, kokkeja ja tarjoilijoita, matkailun ja elämysten moniosaajia laajasti kaupungeista erämaihin sekä elämyksiä tuottavia floristeja, muusikoita,...


Lue lisää oppilaitoksesta AhlmanEdu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

AhlmanEdu

Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Pelilinja | Esport-linja täytä seuraavat tiedot: