Hieroja & Personal trainer

Kauhajoen opisto
Yhteenveto
1 vuosi
Opintotukikelpoinen
   
Kauhajoki
Kansanopistot
Hieroja + Personal Trainer

Hieroja & Personal trainer

Integroi Personal trainer -opinnot hierojaopintojen kanssa samaan lukuvuoteen saumattomasti!

Opinnot sisältävät terveyteen, hyvinvointiin ja liikuntaan liittyviä perusopintoja sekä itse valittavia vapaavalintaisia opintoja.

Hieronnan ammattitutkinto koostuu kahdesta pakollisesta ja kahdesta valinnaisesta tutkinnon osasta. Opiskelu on päätoimista ja se edellyttää täysi-ikäisyyttä. Lisäksi sinulla on oltava hyvä terveydentila ja soveltuvuus sosiaali- ja terveysalalle. Koulutus antaa sinulle valmiudet itsenäiseksi ammatinharjoittajaksi ryhtymiseen.

Personal trainer toimii yksittäisten ihmisten ja ryhmien kanssa suunnitellen kullekin sopivia liikuntaohjelmia, ottaen huomioon myös ravitsemuksen ja lihashuollon.
Tehtävät ovat monipuolisia ja edellyttävät valmiuksia tulla toimeen erilaisten ihmisten ja ryhmien kanssa.

Kauhajoen opiston Liikunta- ja hyvinvointikoulutus on auditoitu ja hyväksytty auktorisoiduksi personal trainer koulutusorganisaatioksi. Sertifikaatin myöntää Suomen Kunto- ja terveysliikuntakeskusten yhdistys ry.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan oppilaitoksen omien verkkosivujen kautta.

Tutkinto / todistus

Kansanopistolinja

Kustannukset

Voit hakea opintoihisi opintoseteliä, jos sellainen myönnetään täysimääräisenä, jää opintojen hinnaksi pienimmillään n. 400 €. 

Opinnot ovat päätoimista ja maksullista opiskelua ja oikeuttavat opintotukeen. Tarkemmat tiedot kustannuksista löydät opiston kotisivuilta. 

Täysihoitohinta sisältää opetuksen, asumisen opiston asuntolassa ja ruokailut (sis. aamiainen, lounas, päivällinen) koulupäivinä

Opiskelijoiden on mahdollista hakea Kauhajoen opistolta koko lukukauden tai lukuvuoden kattavaa opintostipendiä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Hieroja & Personal trainer? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Kauhajoen opisto

Monipuolinen koulutustarjonta ja mahdollisuus lukuvuosistipendiin!

Kauhajoen opisto on jo yli 90 vuotta toiminut kansanopisto, joka tarjoaa monipuolista opetusta taiteissa, kasvatuksessa, hoitoalalla ja peruskouluopinnoissa. Kauhajoen opistossa on mahdollista suorittaa myös avoimen yliopiston perus- ja aineopintotasoisia kursseja  useissa aineissa. Tavoitteena on yleissivistyksen laajentaminen ja syventäminen tai valmentautuminen...


Lue lisää oppilaitoksesta Kauhajoen opisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Kauhajoen opisto

Järvikyläntie 92
61850 Kauhajoki

 Näytä puhelinnumero
kauhajoenopisto.fi

Arvioinnit

Keskiarvo: 4

Perustuu 3 arviointiin

aaron paronen

Koulutus tarjoaa hyvät hieronnan käytännön taidot, ja käytännön harjoittelu tarjotaan koulun omissa tiloissa, joka helpottaa opiskelua muiden opintojen yhteydessä. Ajantasaiset opiskelumenetelmät.

AH

Hierojakoulutus piti sisällään paljon käytäntöä mikä on hyvä sillä tekemällä oppii. Asiakastyö/työharjoittelu tarjosi esimakua työnkuvasta. Liikunnan opetus toi mukavasti vaihtelua opintoihin. Kuntosaliharjoitteluun sai myös fysioterapeutin näkökulmaa.

RiikkaPauliina

Käytännönharjoittelu tarjosi laajasti eri ikäisiä asiakkaita. Mahdollisuus oli myös päästä hieromaan ammattiurheilijoita joka osaltaan lisäsi tietoisuutta käytännössä urheilijan lihashuollosta. Teoria asioissa mentiin eteenpäin hyvässä tahdissa. Anatomia käytiin huolella läpi. Hieromaan oppii vain hieromalla, ja sitä koulutus tarjosi.

Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Hieroja & Personal trainer täytä seuraavat tiedot: