Näyttää 1-15 koulutusta 15 tuloksesta
Näin suodatamme hakutuloksia
Haluatko tietää, miten suodatamme hakutuloksia? Lue täältä lisää siitä, miten koulutukset listautuvat hakutuloksissa.
  • = Mukana kevään yhteishaussa
Näyttää 1-15 koulutusta 15 tuloksesta

Valokuvaus & Elokuva -aiheisista koulutuksista lisätietoa alla:

Haluasitko opiskella luovaan ammattiin? Oletko kiinnostunut valokuvaamisesta tai käsikirjoittamisesta? Vai haluaisitko kenties työskennellä näyttelijänä tai ohjata elokuvan? Työskentely media-alalla on useimmiten samalla sekä erittäin mielenkiintoista ja palkitsevaa, että sekä henkisesti että fyysisesti raskasta.

Elokuva- ja valokuvausalan koulutuksia

Elokuva on taidemuotona yksi suosituimmista viihteenlajeista. Elokuvan tuotantoprosessi on pitkä ja siinä tarvitaan monien eri ammattiryhmien edustajia, aina käsikirjoittajasta, tuottajasta ja ohjaajasta näyttelijöihin ja lavastajiin. Valokuvaaja taas voi ammatissaan erikoistua vaikkapa lehti-, laitos-, luonto-, mainos-, tai henkilökuvauksiin.

Elokuva- ja valokuvausalan koulutuksia järjestetään eri koulutustasoilla ympäri Suomea. Esimerkiksi taideteollisessa korkeakoulussa Helsingissä on mahdollisuus erikoistua elokuvataiteen koulutusohjelmasta elokuvaleikkaukseen tai dokumentaariseen elokuvaan. Kansanopistot ympäri Suomen järjestävät useita eri valokuvaukseen ja elokuviin liittyviä koulutuksia. Esimerkiksi Laajasalon opistossa voit opiskella Elokuvalinjalla ja Voionmaan opistossa on oma Elokuva- ja tv - linja.

Vertaile koulutuksia