Valokuvaus ja video

Vapaa akatemia
Yhteenveto
1 lukukausi
7.8.2023
Viimeinen hakuaika: 4.8.2023
   
Lähiopetus
Lahti
Kansanopistot
Nainen ja kamera

Valokuvaus ja video

Miten kuvausalan ammattilainen työskentelee? Miten syntyy onnistunut valokuva- tai videoteos? Mikä on sinun tapasi kertoa tarinoita kuvin ja millaista osaamista tarvitset siihen?

Valokuvaus ja video -alan opinnoissatutustutaan käsitteisiin, käytäntöihin ja erilaisiin kameratekniikkoihin, joiden avulla hallitaan valokuva- ja videotuotannon vaiheita ideoinnista julkaisuun.  Lukuvuoden mittaan opiskelija toteuttaa taiteellisia projektejaan ammattilaisten ohjauksessa ja luo samalla vahvat edellytykset opiskella alaa eteenpäin ja työskennellä alalla.

Sisältö

Opintojen sisältöjä ovat mm. digitaalisen valokuvauksen perusteet ja kuvankäsittely, analoginen valokuva, videokuvaus, valaisu, äänitys sekä liikkuvan kuvan jälkituotanto. Opiskelija perehtyy näissä tarvittaviin ohjelmistoihin ja tekniikkaan sekä kuvaustuotantojen prosesseihin. Opintojaksoilla harjaanutaan työskentelemään sekä studiossa että vaihtelevissa olosuhteissasen ulkopuolella ja käsittelemään kuvamateriaalia ammattimaisesti ja julkaisukanavat huomioiden.

Kutakin opintojen osa-aluetta tarkastellaan sekä teorian että käytännön kannalta. Opiskelussa korostuu kuitenkin tekemällä oppiminen. Myös omien ja muiden töiden analysoinnilla ja niistä käytävillä palautekeskusteluilla on tärkeä rooli.

Hakeminen

Haku lukuvuoden 2023-24 koulutukseen on auki 1.3.-4.8.2023.

Liitä hakemukseesi sähköinen portfolio tai linkki verkkoympäristöön, jossa olet julkaissut töitäsi. (Työt voivat olla paitsi valokuvia myös piirustuksia, maalauksia, kollaaseja). Opiskelijavalintaan liittyy myös haastattelu. Hakijaan otetaan yhteyttä ja sovitaan sen toteutuksesta ja ajankohdasta.

Kustannukset

Opiskelu Vapaassa akatemiassa on maksullista. Tutustu opintomaksuihin oppilaitoksen sivuilta

Päätoiminen opiskelu oikeuttaa opintotukeen ja opiston asuntolassa asuminen opintotuen asumislisään. Huom.! Vapaan akatemian opintoihin myönnetty opintotuki ei vaikuta tutkintotavoitteisen opiskelun tukikuukausien määrään.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Valokuvaus ja video? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Vapaa akatemia

Vapaa akatemia

Vapaa akatemia on ensisijaisesti yliopistoon ja ammattikorkeakouluun tähtäävien nuorten aikuisten koulu. Akatemiassa voit opiskella teatterialaa, visuaalisia taiteita sekä ihmisen kasvuun, kehitykseen ja hyvinvointiin liittyviä tieteenaloja. Lukuvuoden mittaiset koulutukset antavat valmiuksia ja varmuutta tutkintotavoitteisiin opintoihin aikovalle. Opiskelu oikeuttaa opintotukeen muttei vähennä...


Lue lisää oppilaitoksesta Vapaa akatemia ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Vapaa akatemia

Sammonkatu 8
15140 Lahti

 Näytä puhelinnumero
www.lahdenkansanopisto.fi

Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Valokuvaus ja video täytä seuraavat tiedot: