4,5 (4 Arvioinnit)

Voionmaan koulutuskeskus

paikassa Tampere
Kysy lisätietoja oppilaitoksesta 👍

Voionmaan koulutuskeskus

Voionmaan koulutuskeskus

Tervetuloa Voionmaan koulutuskeskukseen!

Voionmaan koulutuskeskus on viestintään ja taiteeseen erikoistunut oppilaitos, joka sijaitsee Tampereen yliopiston TietoPinni -rakennuksessa. Voionmaan koulutuskeskuksessa opiskelee vuosittain reilut 100 opiskelijaa kansanopistolinjoilla. Mediakoulutuksen lisäksi tarjolla on avoimen yliopiston koulutuslinjat kasvatustieteistä, psykologiasta, hallintotieteistä, yhteiskuntatutkimuksesta sekä politiikan tutkimuksen ja historian opintoja.

Opinnot Voionmaan koulutuskeskuksessa

Lukuvuoden mittainen kansanopistokoulutus alkaa vuosittain elokuun puolivälissä ja kestää toukokuun loppuun. Koulutuskeskuksen medialinjoilla tehdään harjoitustöinä elokuva- ja tv-tuotantoja, valokuvia, lehti-, radio- ja tv-toimittajien juttuja sekä näytellään oppilaitoksen tuotannoissa. Medialinjojen lisäksi Voionmaan koulutuskeskuksessa on tarjolla avoimen yliopiston kasvatustieteen, psykologian, hallintotieteen, yhteiskuntatutkimuksen sekä politiikan tutkimuksen ja historian opintolinjat.

Voionmaan koulutuskeskus perehdyttää jatko-opintoihin ammattikorkeakouluissa ja yliopistoissa. Koulutuskeskuksella on kansanopistolinjojen lisäksi ammattitutkintoon valmistavia koulutuksia audiovisuaalisessa viestinnässä ja valokuvauksessa.

Haluatko lisätietoa Voionmaan koulutuskeskuksen koulutustarjonnasta?

Löydät lisätietoa Voionmaan koulutuskeskuksen koulutustarjonnasta ja opintojen sisällöstä alla olevasta koulutuslistauksesta. Jokaisen koulutusesittelyn yhteydessä sinulla on mahdollisuus lähettää Voionmaan koulutuskeskukselle yhteydenottopyyntö ja saada vastauksia opintojen aloittamiseen liittyviin kysymyksiisi. 


Koulutukset

Koulutukset Paikkakunta
Elokuva- ja tv-koulutus Tampere
Kasvatus ja yhteiskunta Tampere
Kestävä yhteiskunta Tampere
Monimediatoimittajakoulutus Tampere
Näyttelijäkoulutus | teatteri- ja elokuvanäyttelijän työ Tampere
Psykologian peruslinja Tampere
Valokuvauskoulutus Tampere

Opiskelijatarinoita

Monologiharjoituksia, laulua ja paljon naurua

Voionmaan koulutuskeskus

Voionmaan näyttelijälinjan päivät voivat vaikuttaa erikoisilta, sillä luokasta kuuluu huutoa, laulua ja epämääräistä mölinää. Lue, mitä seinien takana oikeasti tapahtuu!

Yhteisöllisyyttä ja ahkeraa opiskelua yhteiskunnallisella linjalla

Voionmaan koulutuskeskus

Vuoden 2020 syksystä alkaen Voionmaan opistossa on pystynyt opiskelemaan yhteiskunnallisen linjan opintoja. Lue, mitä mieltä opiskelijat ovat olleet linjan opinnoista!

He, jotka loistavat kameran takana

Voionmaan koulutuskeskus

Koulun tiedotuslehti-Väinön kuvien takaa löytyy joukko valokuvauslinjalaisia, jotka pääsivät suunnittelemaan ja toteuttamaan lehden kuvitusta. Lue valokuvauslinjan opiskelijoiden mietteitä ja tutustu heidän opiskelupäivän kulkuun!

Elokuva- ja TV-linjalla tositoimiin

Voionmaan koulutuskeskus

Elokuva- ja tv-linja, tutummin ETV, antaa opiskelijalle tietoa elokuvan ja tv:n tekemisen taiteellisista ja teknisistä alueista. Lue, mitä linjoilla oikeen opiskellaan!

Kasvatustiede avaa vaihtoehtojen maailman

Voionmaan koulutuskeskus

Kasvatustieteen lukijan tulevaisuuden työnkuva ei rajoitu pelkkään opettajuuteen. Alan opiskelu on samalla myös matka omaan itseensä. Lue, mitä opiskelijat kertovat linjan opinnoista!

Tiinan matka Voionmaalla

Voionmaan koulutuskeskus

Tiinan tarina tekniikan alalta kirjoittamisen maailmaan. Tiina pohti alan vaihtoa ja löysi Voionmaan koulutuskeskuksesta oikean opintopolun journalistiikan parista. Lue Tiinan inspiroiva tarina!

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää oppilaitoksesta Voionmaan koulutuskeskus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.

Yhteystiedot

Voionmaan koulutuskeskus

TietoPinni, Tampereen yliopisto
Kanslerinrinne 1
33100 Tampere

 Näytä puhelinnumero
www.voio.fi

Voionmaan koulutuskeskus Facebookissa

Arvioinnit

Keskiarvo: 4,5

Perustuu 4 arviointiin
Kirjoita arviointi
4/5
Saija
28 maalis 2021

Oli todella kivaa! Ehdottomasti paras koulu missä olen ollut tähän asti. Koulutus oli todella tiivis mut kun on vaan vuosi aikaa niin ihan ymmärrettävää.

5/5
Alina Kokkonen
27 maalis 2021
Kiva luokkahenki ja hyvä opetus.

Hyvää ja selkeää opetusta. Monipuolisia opetusmenetelmiä ja ihana motivoiva, oppilaitaan tukeva ja tsemppaava opettaja.

4/5
Iida Niskanen
27 maalis 2021
Monipuolinen, yliopisto-opintoihin hakeutuvalle sopiva, rento

Koulutuksessa olen päässyt toteuttamaan unelmiani. Tekemaan suoraa radiolähetystä, kirjoittamaan pidempiä juttuja ja menemään oman mukavuusalueen ulkopuolelle.

Sponsoroitu