Sivuston käyttötapa: Mobiili

Muurlan Opiston perusarvoina ovat vapaus ja yhteisöllisyys: vapaus rakentaa omanlaisensa koulutustarjonta, yhteisöllisyys taas ilmenee mm. sisäoppilaitosmaisena asumisena. Tämän päivän kansanopistossa voi toki opiskella asumatta opistolla ja Muurlassakin on tarjolla pieniä vuokra-asuntoja vain muutaman sadan metrin päässä opistolta. Monet muistavat opiskeluajan Muurlassa yhtenä elämänsä parhaista ajanjaksoista ja lukuisat opistolla solmitut ystävyyssuhteet kantavat läpi vuosien.

Opiston kaunis miljöö inspiroi liikkumaan luonnossa ja yhteiset liikuntavuorot sekä nuotio- ja saunaillat ovat hauskoja yhteisiä hetkiä vaikka et asuisikaan opistolla. Salon seudun upeat luontoja ulkoilukohteet ovat lähellä sinua ja vertaansa vailla kuten vaikkapa Teijon kansallispuisto, Mathildedal, idylliset ruukkikylät, saaristo ja koko rannikkoalue.

Muurlan Opistolla arkipäivän opiskelussa opetusmenetelmät tukevat yhteisöllisyyttä arvostaen jokaisen opiskelijan persoonallisuutta ja ainutlaatuisuutta. Näin ryhmästä muodostuu oppimiselle otollinen ja turvallinen ympäristö, jossa jokaisesta välitetään ja jossa jokaisella on oma paikkansa. Syntyy hyvä henki, joka säteilee ympäriinsä.

Jatkokoulutuksiin ja työelämään valmentavaa koulutusta

Profiloidumme vahvasti kansanopistokentällä luovan alan kansanopistona. Luovien alojen opintolinjat tarjoavat hyvän pohjan pääsykokeisin, jatko-opintoihin sekä työelämään:

  • Valokuvaus
  • Sarjakuvataide
  • Animaatio
  • Videotuotanto
  • Nykytaidelinja
  • Taidevuosi oppivelvollisille

Ammattitaitoiset opettajamme ohjaavat ja tukevat opiskelijoiden henkilökohtaista kehittymistä ja ilmaisua. Pienten ryhmäkokojen ansiosta pystymme antamaan henkilökohtaista opetusta. Meille on tärkeää, että voit tulla meille sellaisena kuin olet!

Opintolinjojen lisäksi opistollamme opiskelee lyhytkursseille ja monimuotokoulutuksiin osallistuvia opiskelijoita. Laadukas & kokonaisvaltainen koulutuskokemus on lähellä sydäntämme ja haluamme kansanopistona tarjota kaikille mahdollisuuden avoimeen vapaan sivistystyön koulutukseen.

Haluatko lisätietoa Muurlan Opiston koulutustarjonnasta?

Saat lisätietoa Muurlan Opiston koulutustarjonnasta allaolevasta koulutuslistauksesta tai täyttämällä yhteydenottopyyntölomakkeen.


Videoesittely

Osallistujakokemuksia

Sysäys taidealan opintoihin animaatiolinjalta

Inka Kiikeri opiskeli animaatiolinjalla lukuvuoden 2019–2020, ja tie Muurlaan kävi Turun Ammattikorkeakoulun Taideakatemian animaatiokoulutuksen pääsykokeen kautta. Lue Inkan kokemuksista Muurlassa!Sarjakuvataiteen opiskelua Muurlassa

Sara opiskeli Muurlassa sarjakuvalinjalla ja luki myöhemmin itsensä graafiseksi suunnittelijaksi Lahdessa. Lue, minkälaisia muistoja Saralla on Muurlassa opiskelemisesta!Opiskelijakokemuksia valokuvauksen opinnoista

Anna ja Klasu kertovat antoisista kokemuksistaan valokuvausopintojen parissa. Lue, mitä he kokivat innostavana Muurlassa!Kokemuksia valokuvaterapian menetelmäohjaajakoulutuksesta

Lue, mitä eri opiskelijat kertovat kokemuksistaan valokuvaterapian menetelmäohjaajakoulutuksesta Muurlassa!Koulutukset

Koulutukset Paikkakunta
Animaatio Muurla
Nykytaide Muurla
Sarjakuvataide Muurla
Taidevuosi oppivelvollisille Muurla
Valokuvaus Muurla
Videotuotanto Muurla

Näytä kaikki

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää oppilaitoksesta Muurlan Opisto? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Yhteystiedot

Muurlan Opisto

Muurlantie 365
25130 Muurla

 Näytä puhelinnumero

Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa oppilaitoksesta Muurlan Opisto täytä seuraavat tiedot:

Minuun voi olla yhteydessä puhelimitse
klo 10–12
klo 12–14
klo 14–16
klo 16–18