Kansanopistot

Valokuvauksen perusopinnot

Päivölän opisto, paikassa Valkeakoski
Pituus
7 intensiiviviikonloppua
Pituus
7 intensiiviviikonloppua
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Valokuvauksen perusopinnot

Vaalea tyttö hymyilee kuvan reunassa

Valokuvauksen opinnoissa perehdytään kameratekniikkaan, valaisuun ja valokuvauksen eri osa-alueisiin dokumentaarisesta kuvauksesta kokeelliseen kuvailmaisuun. Valokuvauksen ominaislaatua opiskellaan myös perehtymällä liikkuvaan kuvaan.

Saat perustiedot valokuvauksen historiasta ja harjaannut kirjoittamaan kuvista ja kuvaamisesta. Opintojakson aikana syntyneestä materiaalista tehdään portfolio, joka arvioidaan. Lisänä tarjoamme mahdollisuutta tutustua myös liikkuvan kuvan tekniikkaan ja traditioihin. Yhteistyökumppaneitamme ovat mm. Kino Tavast, FixC ja Vilke-kokoelma.

Opinnot koostuvat intensiivisistä viikonloppukursseista (7) ja itsenäisesti suoritettavista etätehtävistä, joten ne on mahdollista suorittaa muun opiskelun tai työn ohessa. Mikäli haluat opiskella kokopäiväisesti opintotuen turvin katso: Kuvataidelinjan opinnot. Opinnot Päivölässä eivät vähennä opintotukiaikaa korkekouluopinnoilta.

Huom! Muutokset ohjelmaan mahdollisia

Kustannukset

Opiskelu on maksullista, kysy lisätietoja oppilaitokselta.

Opintomaksuja voi rahoittaa opintotuella.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Valokuvauksen perusopinnot ? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.