Valokuvauksen perusopinnot

Päivölän opisto
Yhteenveto
7 intensiiviviikonloppua
   
Valkeakoski
Kansanopistot
Vaalea tyttö hymyilee kuvan reunassa

Valokuvauksen perusopinnot

Valokuvauksen opinnoissa perehdytään kameratekniikkaan, valaisuun ja valokuvauksen eri osa-alueisiin dokumentaarisesta kuvauksesta kokeelliseen kuvailmaisuun. Valokuvauksen ominaislaatua opiskellaan myös perehtymällä liikkuvaan kuvaan.

Saat perustiedot valokuvauksen historiasta ja harjaannut kirjoittamaan kuvista ja kuvaamisesta. Opintojakson aikana syntyneestä materiaalista tehdään portfolio, joka arvioidaan. Lisänä tarjoamme mahdollisuutta tutustua myös liikkuvan kuvan tekniikkaan ja traditioihin. Yhteistyökumppaneitamme ovat mm. Kino Tavast, FixC ja Vilke-kokoelma.

Opinnot koostuvat intensiivisistä viikonloppukursseista (7) ja itsenäisesti suoritettavista etätehtävistä, joten ne on mahdollista suorittaa muun opiskelun tai työn ohessa. Mikäli haluat opiskella kokopäiväisesti opintotuen turvin katso: Kuvataidelinjan opinnot. Opinnot Päivölässä eivät vähennä opintotukiaikaa korkekouluopinnoilta.

Huom! Muutokset ohjelmaan mahdollisia

Kustannukset

Kurssin hinta on 1990 €. Hinta sisältää opetuksen, ruokailut (aamiainen, lounas, iltapäiväkahvi ja päivällinen), sekä majoituksen tarvittaessa 2 hh huoneissa.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Valokuvauksen perusopinnot ? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Päivölän opisto

Päivölän opisto

Päivölän opistossa opiskelet laajasti ja monipuolisesti! Oikeustiede, luonnontieteet, matematiikka, kuvataide tai arkkitehtuuri – Päivölän opisto tarjoaa sinulle vaihtoehdon, jolla pääset eteenpäin kohti unelmiesi opiskelupaikkaa. Päivölän opisto on erikoistunut tiedeaineisiin ja toimii yhteistyössä Suomen eri yliopistojen ja oppilaitosten kanssa. Mikäli haluat...


Lue lisää oppilaitoksesta Päivölän opisto ja katso koulutustarjonta täältä

Päivölän opisto yhteystiedot

Päivölän opisto

3-tien varressa: 45km Tre, 35km HML, 135km Hki
Päivöläntie 52
37770 Tarttila

 Näytä puhelinnumero
www.paivola.fi


Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Valokuvauksen perusopinnot täytä seuraavat tiedot: