Kansanopistot

Pelisuunnittelu

HEO Kansanopisto, paikassa Helsinki
Pituus
1 vuosi
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
19 elokuuta, 2024 katso lisätiedot
Toteutustapa
Lähiopetus
Pituus
1 vuosi
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
19 elokuuta, 2024 katso lisätiedot
Toteutustapa
Lähiopetus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Video

Pelisuunnittelu

Pelisuunnittelun opinnot

HEOn Pelisuunnittelun opinnot keskittyvät pelien ideointiin, prototyyppien toteuttamiseen sekä tiimityöskentelyn ja kommunikoinnin kehittämiseen. Kyseessä on kattava ja monipuolinen yleiskatsaus pelien eri osa-alueisiin grafiikasta koodiin.

Tavoitteena on käytännön valmiuksien kehittäminen ja ymmärrys pelialasta sekä erilaisista markkinoilla olevista peleistä. Lukuvuoden aikana opiskelijalle tulee tutuksi pelin kehittämisen työnkulku, tekniset työkalut ja alan ammattikäsitteistö.

Pelisuunnittelun opintojen sisältö

Pelisuunnittelun keskeisiä opetus sisältöjä ovat

  • ohjelmointi,
  • 3D mallintaminen,
  • mekaniikka,
  • tasosuunnittelu,
  • konseptointi ja
  • 2D peligrafiikka.

Lisäksi lukuvuoden ohjelma sisältää hahmosuunnittelua, pelien psykologiaa, tarinankerrontaa, projektinhallintaa, musiikkin käyttöä peleissä ja mediatekniikkaa.

Lukuvuoden aikana tutustutaan eri pelialan tekijöihin, yhteisöihin ja tapahtumiin mm. IGDA Catherings, Pocket Gamer Conference, Global Game Jam ja Games Factory. Lisäksi vieraillaan pelistudioissa.

Opintojen toteutus

Opetus HEOssa on käytännöllistä. Kurssit koostuvat teoriasta, käytännöstä, harjoitustöistä ja palautekeskusteluista. Opiskelu on työpajatyyppistä käytännön tekemistä ja tekemällä oppimista, jota tuetaan ytimekkäillä luennoilla.

Pelisuunnittelun opinnot tarjoavat kattavat perustaidot nimenomaan pelialan jatko-opintoja varten. Hakijoilta edellytetään ATK-​taitojen perusteiden hallintaa.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

19 elokuuta, 2024

  • Lähiopetus
  • Helsinki

Hakeminen

HEOon haetaan erillisellä haulla oppilaitoksen omien verkkosivujen kautta. Opintolinjat täytetään sitä mukaa kun opiskelemaan hyväksytyt vahvistavat opiskelupaikkansa.

Tutkinto / todistus

Kansanopistolinja

Kustannukset

Opiskelu on maksullista, kysy lisätietoja suoraan oppilaitoksesta

Opiskelumaksu voidaan maksaa myös erissä. Kirjautumismaksu peritään opiskelupaikan vastaanottamisen yhteydessä ennen opintojen aloittamista.

Opiskeluun sisältyy yksi lämmin ateria lähiopetuspäivinä arkipäivisin. Asuntolassa asuville kuuluvat lisäksi aamupala ja lounas.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Pelisuunnittelu? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
HEO Kansanopisto
Kirstinkatu1
00530 Helsinki

HEO Kansanopisto

HEO on suosittu kansanopisto Helsingin Kalliossa. Nykyisin HEO on Suomen suurin vapaan sivistystyön koulutuksiin erikoistunut kansanopisto. Opisto tarjoaa media- ja kulttuurialan opintoja sekä tehokkaan mahdollisuuden aloittaa yliopisto-opinnot ja edetä akateemiselle uralle. HEO on turvallinen, innostava ja uudistuva oppilaitos, joka käyttää...

Lue lisää oppilaitoksesta HEO Kansanopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu