Kansanopistot

Pelilinja | pelinkehitys

AhlmanEdu, paikassa Tampere
marker
Mukana kesän lisähaussa!
Mukana kesän lisähaussa!
Pituus
1 lukuvuosi
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
marker
Mukana kesän lisähaussa!
Mukana kesän lisähaussa!
Pituus
1 lukuvuosi
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Pelilinja | pelinkehitys

pelilinja_tietokone

Peliohjelmoinnin linja

Ohjelmointia, pelimoottoria ja ongelmanratkaisua – opiskele peliohjelmointia.

Koodaustaidolla on rajattomat mahdollisuudet. Se on yksi aikamme korkeimmassa huudossa olevista taidoista. AhlmanEdun peliohjelmoinnin yhden vuoden huippuluokan koulutus on suunniteltu avaamaan kätketyt potentiaalisi ja taitosi. Mikäli haluat ratkaista pelimaailmanongelmia, työskennellä pelialan huippuyrityksissä, luoda omiapelejä, palveluja tai perustaayrityksen, autamme sinua keräämään kasaan tarvittavan kokemuksen ja päättäväisyyden.

Meillä on uudentyyppinen pelituotantoon liittyvä opetussuunnitelma, jonka avulla voit käynnistää pelialan urasi yhteistyö- ja projektikeskeisen oppimisen kautta. Aikaisempaa pelialan kokemusta tai koodaustaitoa ei vaadita. Opinnot toimivat myös valmentavina opintoina esimerkiksi pelialan ammattikorkeakouluopintoihin.

Opinnot peliohjelmoinnin linjalla

  • Johtaminen, hallinnointi, pelisuunnittelu verkostoituminen
  • Peliohjelmoinnin perusteet
  • Peliohjelmoinnin erikoisopinnot
  • Projektityöskentely
  • Henkilökohtainen ohjaus

Visuaalisen pelisuunnittelun linja

Nykyaikaista peligrafiikkaa ja pelisuunnittelua – visuaalinen pelisuunnittelu.

Haluatko oppia luomaan pelimaailmoja ja pelihahmoja sekä kehittyä monipuoliseksi pelialan taitajaksi? Haluatko luoda kolmiuloitteista tietokonegrafiikkaa ja ymmärtää pelinkehityksen keskeisimpiä työkaluja? Mikäli vastaus on kyllä, visuaalinenpelisuunnittelu on juuri sinua varten.

Visuaalinen pelisuunnittelu on yhdistelmä taitoja, joita vaaditaan laadukkaan pelisisällöntuottamiseen. Visuaalisen pelisuunnittelun linjalla opiskellaan pelisuunnittelua, nykyaikaisen pelisisällön tuottamista ja pelimoottorin käyttöä. Opiskeluvuoden tavoitteena on antaa opiskelijalle hyvät valmiudet työllistyä useisiin eri pelialantyötehtäviin ja luoda erinomainen pohja esimerkiksi pelialan tai visuaalisentaiteen ja medianjatko-opiskeluita varten.

Visuaalisen pelisuunnittelun opiskelu jakautuu kolmeen eri opetuskokonaisuuteen: Pelisuunnittelu, 2D-grafiikka ja 3D-grafiikka. Opinnot toimivat myös valmentavina opintoina esimerkiksi pelialanammattikorkeakouluopintoihin.

Visuaalisen pelisuunnittelun opinnot

  • Johtaminen, hallinnointi, pelisuunnittelu ja verkostoituminen
  • Visuaalisen pelisuunnittelun perusteet
  • Visuaalisen suunnittelun erikoisopinnot
  • Projektityöskentely
  • Opinto-ohjaus

Hakeminen

Kohderyhmä: Yli 18-vuotiaille alasta kiinnostuneille. 

Kustannukset

Koulutus on maksullista. Lisätietoa hinnasta saat oppilaitokselta. Opintolinjalla opiskelu on päätoimista opiskelua ja opintojen ajalle voi hakea opintotukea, aikuiskoulutustukea tai työttömyysetuutta.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Pelilinja | pelinkehitys? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
AhlmanEdu
Hallilantie 24
33820 Tampere

AhlmanEdu

AhlmanEdu tarjoaa ammatillistakoulutusta, taideaineita, pelikoulutusta ja –valmennusta, lähiruokaa sekä kokous– ja majoituspalveluja maaseutumiljöössä, aivan Tampereen keskustan tuntumassa. Visiomme mukaisesti tavoitteenamme on olla välittävin yhteisö oppia, kasvaa ja kehittyä. AhlmanEdu valmentaa ruokaketjun ammattilaisia, kuten maatalousyrittäjiä, eläintenhoitajia, kokkeja ja tarjoilijoita, matkailun ja elämysten moniosaajia laajasti kaupungeista erämaihin sekä elämyksiä tuottavia floristeja, muusikoita,...

Lue lisää oppilaitoksesta AhlmanEdu ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu