Sivuston käyttötapa: Mobiili

Graafisen suunnittelun koulutus

Jyväskylän kristillinen opisto
Yhteenveto
1 vuosi
suomi
Opintotukikelpoinen
Viimeinen hakuaika: 25.5.2016 0:00:00
Syksyllä
   
Päiväopinnot
Jyväskylä
Kansanopistot

Videoesittely

Graafisen suunnittelun koulutus

Graafisen suunnittelun linja

Graafisen suunnittelun koulutus

Kiinnostaako sinua graafinen suunnittelu ja kuvien tekeminen käsin tai tietokoneella? Tai haluatko kehittää omaa kuvallista ilmaisuasi ja löytää oman tyylisi? Aiotko töihin tai opiskelemaan graafiselle alalle? Vietä vuosi kansanopistossa hankkimalla alan perustaidot ja -tiedot sekä rakenna suunnitelma työuraa tai jatkokoulutusta varten.

Graafisen suunnittelun ohjelmassa vietetään aikaa erilaisissa studioissa ja työpajoissa sekä aidoissa asiakasprojekteissa, joissa saa työkokemusta ja työnäytteitä. Vuoteen sisältyy myös valmistautuminen alan oppilaitosten pääsykokeisiin. Opintoja on mahdollista oppilaitoksesta riippuen hyväksilukea tulevissa opiskelupaikoissa ja opinnot kansanopistossa auttavat työelämän kontaktien luomisessa.

Graafisen suunnittelun koulutuksen sisältö

  • Visuaalinen ilmaisu
  • Graafinen tuotanto
  • Yleisopinnot

Koulutusten sisältöjen yhdistely tai eri laajuisten kokonaisuuksien opiskelu on myös mahdollista. Kysy lisää, räätälöidään yhdessä juuri sinulle sopiva kokonaisuus.

Hakeminen ja kelpoisuus

Hakeminen verkkohakulomakkeella opiston kotisivuilla. Kysy vapaita opiskelupaikkoja myös hakuajan jälkeen.

Valintahaastattelu.

Tutkinto / todistus

Kansanopistolinja

Kustannukset

Opiskelu, asuminen ja ruokailu rahoitetaan opintomaksuilla. Opintomaksujen suuruus vaihtelee opintojen luonteesta riippuen täysin ilmaisesta kokonaan itse maksettavaan. Opistolla asuminen ja ruokailujen määrä vaikuttavat maksujen suuruuteen. Tarkemmat kustannustiedot löydät opiston kotisivuilta.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Graafisen suunnittelun koulutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Graafisen suunnittelun linja Facebookissa

Jyväskylän kristillinen opisto

Jyväskylän kristillinen opisto

» Jyväskylän kristillinen opisto somessa

Jyväskylän kristillinen opisto sijaitsee noin kolmen kilometrin päässä Jyväskylän keskustasta. Oppilaitos on täynnä iloa, eloa ja älyä! Opisto on sekä kansanopisto että nuorten ja aikuisopiskelijoiden ammatillinen oppilaitos, jossa opiskelee vuosittain noin neljäsataa opiskelijaa. Osa opiskelijoista asuu viikot opiston viihtyisässä asuntolassa. Koulutuksiin haetaan suoraan...


Lue lisää oppilaitoksesta Jyväskylän kristillinen opisto ja katso koulutustarjonta täältä

Jyväskylän kristillinen opisto yhteystiedot

Jyväskylän kristillinen opisto

Sulkulantie 28
40520 Jyväskylä

 Näytä puhelinnumero
www.jko.fi

Arvostelut

Hanna
(4)
Olisi ollut kätevää, jos luokassa olisi ollut joku oma lokero tms. koska olimme siellä niin selvästi suurimman osan tunneista (017). Printteriasiat tökkivät koko vuoden ja se oli harmi ja vei monelta ihmiseltä paljon aikaa. Ohjelmien läpikäyntiin olisi saanut olla enemmänkin aikaa. Lukuunottamatta näitä muutamaa juttua, olin erittäin tyytyväinen...
Näytä kokonaan
Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Graafisen suunnittelun koulutus täytä seuraavat tiedot: