Kansanopistot

Graafinen suunnittelu

Kauhajoen opisto, paikassa Kauhajoki
Pituus
1 vuosi
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Toteutustapa
Lähiopetus
Pituus
1 vuosi
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Toteutustapa
Lähiopetus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Graafinen suunnittelu

Graafinen suunnittelu

Omia ideoita jalostat luonnosten kautta suunnitelmaksi, jotka toteutat piirtämällä, maalaamalla ja alan laitteita ja ohjelmia apuna käyttäen valmiiksi teoksiksi. Välineisiin ja tekniikoihin lukeutuvat niin lyijykynä-, puuväri-, öljypastelli- ja hiilipiirros-, kuin myös maalaustekniikat vesi-, peite-, akryyli- sekä öljyvärein. Kuvia valmistetaan myös tussipesutekniikalla ja erilaisin väriopillisin keinoin. Sinulle tulevat tutuksi graafisen alan laitteistot, digitaalikuvaus sekä kuvankäsittely-, piirustus-, taitto-, ja muut tarvittavat apuohjelmat ominaisuuksineen. Luonnoksista valmisteltuja suunnitelmia ideoit ja muokkaat digitaalisessa muodossa julkaisuvalmiiksi materiaaliksi.

Graafisen suunnittelun opinnot antavat perustiedot ja -taidot kuvallisesta viestinnästä kiinnostuneille. Useimpien linjan opiskelijoiden tavoite on ollut jatko-opintopaikan saaminen alan korkea- tai ammattikorkeakoulutukseen. Opiskelijamme ovatkin päässeet tuloksellisen ja monipuolisen valmennuksen ansiosta erittäin hyvin ammatilliseen koulutukseen ja alalle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

elokuu 2024

  • Lähiopetus
  • Kauhajoki

Hakeminen

Linjalle haetaan opiskelemaan koulun kotisivulta löytyvällä hakulomakkeella.

Tutkinto / todistus

Kansanopistolinja

Kustannukset

Voit hakea opintoihisi opintoseteliä, jos sellainen myönnetään täysimääräisenä, jää opintojen hinnaksi pienimmillään n. 400 €. Lisää tietoa opintomaksuista, opintotuesta, opintorahasta ja asumistuesta löydät koulun kotisivulta.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Graafinen suunnittelu? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Kauhajoen opisto
Järvikyläntie 92
61850 Kauhajoki

Monipuolinen koulutustarjonta ja mahdollisuus lukuvuosistipendiin!

Kauhajoen opisto on jo yli 90 vuotta toiminut kansanopisto, joka tarjoaa monipuolista opetusta taiteissa, kasvatuksessa, hoitoalalla ja peruskouluopinnoissa. Kauhajoen opistossa on mahdollista suorittaa myös avoimen yliopiston perus- ja aineopintotasoisia kursseja  useissa aineissa. Tavoitteena on yleissivistyksen laajentaminen ja syventäminen tai valmentautuminen...

Lue lisää oppilaitoksesta Kauhajoen opisto ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu