Sivuston käyttötapa: Mobiili

Englannin kieli ja viestintä

Alkio-opisto
Yhteenveto
1 vuosi
suomi
Opintotukikelpoinen
Jatkuva haku
   
Lähiopetus
Jyväskylä
Kansanopistot
Englannin kielen ja kansainvälisyyden linja / Alkio-opisto

Englannin kieli ja viestintä

Haluatko opiskella ja parantaa vieraiden kielten taitojasi ja tutustua eri kulttuureihin? Samalla opit kommunikoimaan tehokkaasti yli kieli- ja kulttuurirajojen ja treenaat akateemisen opiskelun taitoja kannustavassa ja oppimista tukevassa ilmapiirissä.

Aloita korkeakouluopinnot jo nyt ja valmistaudu samalla valintakokeisiin tai yo-kirjoitusten uusintaan!

Tarjolla monenlaisia opintopolkuja – minkä polun sinä valitsisit?

  • Valmistautumista kieliasiantuntijan tai kääntäjän opintoihin: Englannin perusopinnot + käännöskurssit
  • Tavoitteena kieltenopettajan opinnot: Englannin perusopinnot + kasvatustieteen perusopinnot
  • Tehokkaaksi ja taitavaksi viestijäksi: Viestinnän ja median perusopinnot + vieraiden kielten sekä puhe-/kirjoitusviestinnän kurssit
  • Monikulttuurisuuden osaajaksi: Monikulttuurisuuden opintokokonaisuus + kulttuurienvälinen viestintä ja vieraiden kielten kurssit

Valitse opintopolkusi näistä tai kokoa oman näköinen yhdistelmäsi koko opiston opetustarjonnasta!

Koulutuksen sisältö

Englannin kielen ja kansainvälisyyden linjalla voit opiskella yliopistotutkinnon osia, kuten englannin kielen perusopinnot, monikulttuurisuus opinnot tai viestinnän ja journalistiikan opinnot. Lisäksi opiskellaan viestintä- ja kieliopintoja sekä muita kursseja opiston tarjonnasta.

Yliopistollisten aineiden opiskelu antaa korkeakouluopiskelusta kiinnostuneelle opiskelijalle vahvan tieto- ja taitopohjan. Vuoden opiskelu KK-linjalla takaa sellaiset opiskeluvalmiudet, joiden avulla suurin osa opiskelijoista pääsee Alkio-vuoden jälkeen yliopistoon tai ammattikorkeakouluun opiskelijaksi. Opiston laaja kurssitarjonta mahdollistaa tehokkaan vuoden niillekin, jotka eivät ole vielä löytäneet omaa opiskelualaansa. Linjalle voi myös tulla täydentämään aiempaa korkeakoulututkintoaan. Luetäältälukuvuonna 2017-18 linjalla opiskelleiden aikuisopiskelijoiden opiskelukuulumisia!

Opistovuoden aikana suoritetut avoimen yliopiston opintopisteet voi sisällyttää jatko-opiskelupaikassa osaksi korkeakoulututkintoa. Opinnot valmistavat tehokkaasti myös valintakokeisiin. Tämän lisäksi opiston vapaa-ajantoiminta antaa jokaiselle opiskelijalle uusia kokemuksia, elämyksiä ja ystäviä.

Väyläopinnot

KK-linjalla on mahdollista suorittaa englannin kielen perusopinnot Tampereen yliopiston väylävaatimusten mukaisesti sekä viestinnän alan opintoja Jyväskylän, Tampereen ja Vaasan yliopistojen väyliin.

Opiskelu Alkio-opistossa

Opiskelu KK-linjalla on kokopäivätoimista, tehokasta ja hauskaa! Opetus on laadukasta lähiopetusta pienryhmissä. Lisäksi opiskeluun kuuluu ohjattua itsenäistä työskentelyä. Linjahenki muodostuu vuoden aikana kantavaksi voimaksi, jonka avulla vaativan opiskelunkin jaksaa paremmin. Linja järjestää yhdessä erilaisia tapahtumia, juhlia ja retkiä, jotka ovat ikimuistoinen osa Alkio-vuotta.

Opintojasi tukevaa ohjausta on tarjolla koko opiskeluvuoden ajan. Linjanjohtaja keskustelee jokaisen opiskelijan kanssa henkilökohtaisesta opintosuunnitelmasta. Lisäksi järjestetään koko linjan yhteistä opinto-ohjausta viikoittain.

Sijoittuminen

Suurin osa viime vuosien opiskelijoista on Alkio-vuoden jälkeen lähtenyt opiskelemaan englantia tai muita kieliä yliopistoon. Osa on päässyt ammattikorkeakoulujen englanninkielisille opintolinjoille tai päätynyt opiskelemaan matkailua tai kaupallista alaa. Joka vuosi linjalla opiskelee myös aiempaa korkeakoulututkintoaan täydentäviä aikuisopiskelijoita.

Vuosittain linjalla opiskelleista noin 70-85 % saa haluamansa opiskelupaikan yliopistosta tai ammattikorkeakoulusta.

Hakeminen

Linjalle voit hakea Alkio-opiston kotisivuilta löytyvällä sähköisellä hakulomakkeella.

Tutkinto / todistus

Kansanopistolinja

Kustannukset

Opiskelusta peritään opintomaksu. Kysy lisätietoa opintomaksuista Alkio-opistosta.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Englannin kieli ja viestintä? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Alkio-opisto

Alkio-opisto

Alkio-opisto on Suomen laajimmin avoimia yliopisto- ja ammattikorkeakouluopintoja tarjoava kansanopisto. Ovet ovat avoinna kaikille ilman pääsykokeita. Alkio-opisto sijaitsee Jyväskylän Korpilahdella. Oppilaitoksen tiloissa toimii myös Humanistisen ammattikorkeakoulun Jyväskylän kampus. Alkio-opiston yhteistyöyliopistoja ovat Helsingin, Itä-Suomen, Jyväskylän ja Turun yliopistot. Ammattikorkeakouluista yhteistyötä tehdään...


Lue lisää oppilaitoksesta Alkio-opisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Alkio-opisto

Tähtiniementie 26
41800 Korpilahti

 Näytä puhelinnumero
www.alkio.fi

Arvioinnit

Keskiarvo: 4,5

Perustuu 2 arviointiin

Keijutin
Opettajat olivat todella lämminhenkisiä ja välittäviä. Koulutusohjelmasta karttuneet taidot ovat kantaneet pitkälle elämän varrella. Kiitoksia elämäni hienoimmasta vuodesta! :)
Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Englannin kieli ja viestintä täytä seuraavat tiedot: