Sivuston käyttötapa: Mobiili

Liikunta / Urheilu

Liikunta / Urheilu

Liikunta / Urheilu

Liikunta ja urheilu ovat laajoja aihealueita opiskelumaailmassa ja mahdollisia koulutussuuntauksia löytyy lukuisia. Sinulle paras koulutusvalinta riippuu siitä minkä ammatin parissa haluat tulevaisuudessa työskennellä. Kaikille koulutuksille yhteistä on, että sinun tulee olla kiinnostunut liikunnasta ja terveydestä. Katso alta löytääksesi kansanopistoissa järjestettäviä koulutuksia liikunnan ja urheilun alalla tai lue lisää täältä.

Näyttää 1-16 yhteensä 16 tulosta
Koulutukset Paikkakunta Oppilaitokset
Auktorisoitu Personal Trainer APT Huittinen Länsi-Suomen opisto
Fysioterapian ja hieronnan linja Eurajoki Eurajoen kristillinen opisto
Hyvinvointivalmentajan koulutus Kauhajoki Kauhajoen opisto
Liikunnanohjauksen peruskurssi Tammela Eerikkilän Urheiluopisto
Liikunta- ja terveystieteiden opintolinja Helsinki HEO Kansanopisto
Liikunta, fysioterapia ja hieronta Kauhajoki Kauhajoen opisto
Liikuntatieteen opintolinja Ilmajoki Etelä-Pohjanmaan Opisto
Personal Trainer -koulutus Kauhajoki Kauhajoen opisto
Personal Trainer -koulutus Kaustinen Kaustisen Evankelinen Opisto
Suuntana hyvinvointi -linja Haapavesi Haapaveden Opisto
Tanssitaiteen linja Oulu Oulun seudun ammattiopisto
Terveysliikuntalinja Karstula Karstulan Evankelinen Opisto
Urheiluhieroja / Klassinen hieroja Kauhajoki Kauhajoen opisto
Urheilutoimittajan linja Helsinki Laajasalon opisto
Urheilutoimittajan opintolinja Helsinki HEO Kansanopisto
Yliopistostartti Ilmajoki Etelä-Pohjanmaan Opisto
  • = Haastattelu
  • = Videoesittely
Näyttää 1-16 yhteensä 16 tulosta
 

Liikunta / Urheilu -aiheisista koulutuksista lisätietoa alla:

LiikuntaLiikunta ja urheilu ovat laajoja aihealueita opiskelumaailmassa ja mahdollisia koulutussuuntauksia löytyy lukuisia. Kaikille koulutuksille yhteistä on vaatimus mielenkiinnosta liikuntaa ja terveydenhuoltoa kohtaan.

Liikunta- ja urheilukoulutuksia kansanopistossa

Kansanopistoissa voit opiskella ammatillisen koulutuksen linjoilla, joista valtaosa tarjoaa opintoja vapaa-ajan toiminnan ja liikunnan ohjaamiseen. Kansanopistoissa voit opiskella esimerkiksi nuoriso-ohjaajan, erä-oppaan tai hierojan ammatteihin.

Liikunta- ja urheilukoulutuksia yliopistossa tai korkeakoulussa

Yliopistossa voit liikunnan ja urheilun alalla opiskella mm. liikuntalääketiedettä, liikuntapedagogiikkaa, fysioterapiaa, liikunnan yhteiskuntatieteitä tai tanssinopettajan maisteriohjelmaan. Lue huolellisesti erti tutkintojen vaatimukset. Esimerkiksi fysioterapiasta kiinnostunut voi hakeutua fysioterapian pääaineopintoihin tai terveystieteiden opettajan opintoihin - pääsyvaatimuksena opintoihin on fysioterapeutin tai lääkintävoimistelijan tutkinto.

Liikunta- ja urheilukoulutus yliopistoissa ja korkeakouluissa>>

Liikunta- ja urheilukoulutuksia ammattikorkeakoulussa

Jos haluat opiskella liikuntaan liittyvän koulutuksen ammattikorkeakoulussa, voit esimerkiksi suorittaa 3,5 vuotta kestävän liikunnan ja vapaa-ajan koulutusohjelman. Opintoihin kuuluu mm. monipuolista liikuntaosaamista, liikunnanohjausta eri ryhmille, kieli- ja viestintäopintoja, ihmisen terveyden ja toimintakyvyn opetusta sekä yhteiskuntaopintoja ja yrittäjyyttä. Opintojen loppuvaiheessa voi erikoistua esim. valmennukseen, soveltavaan ja erityisliikuntaan, terveysliikuntaan tai luonto- ja elämysliikuntaan.

Liikunta- ja urheilukoulutus ammattikorkeakouluissa>>

Liikunnan ja urheilun ammatilliset koulutukset

Sinulle joka haluat opiskella esimerkiksi liikuntaneuvojaksi tai valmentajaksi, voi ammatillinen koulutus olla erinomainen vaihtoehto. Ammatillisessa peruskoulutuksessa tarjotaan lisäksi mm. nuoriso- ja vapaa-ajan ohjauksen perustutkinto sekä tanssialan perustutkinto. Kuntoutuksen ja liikunnan alalla järjestetään myös erikoisammattitutkintoja.

Liikunta- ja urheilukoulutus ammattikouluissa>>

UrheiluOpiskele liikuntaa ja urheilua ulkomailla

Yleinen tapa ulkomailla opiskeluun on opiskelijavaihto. Vaihtoon voi päästä opiskelijavaihto-ohjelmien kautta tai hankkimalla vaihto-opiskelupaikkansa itse. Suomalaiset oppilaitokset osallistuvat moniin erilaisiin vaihto-ohjelmiin, joiden lisäksi niillä saattaa olla omia vaihtosopimuksia.Jos olet kiinnostunut suorittamaan koko liikunta-alan tutkintosi ulkomailla, kannattaa sinun ottaa yhteyttä suoraan kiinnostuksesi kohteena olevaan kouluun saadaksesi kaikki tarvittavat tiedot.

Vertaile koulutuksia