Kansanopistot

Liikunnanohjauksen peruskurssi

Pituus
9 kuukautta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Kysy lisätietoja katso lisätiedot
Toteutustapa
Lähiopetus
Pituus
9 kuukautta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Kysy lisätietoja katso lisätiedot
Toteutustapa
Lähiopetus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Video

Liikunnanohjauksen peruskurssi

Liikunnanohjauksen peruskurssi

Liikunnanohjaajakoulutus tarjoaa enemmän kuin kukaan uskaltaisi pyytää. Liikunnanohjauksen peruskurssi (LOP) on intensiivinen osaamisen kehittämisen polku liikunnanohjauksen ja liikuntapalvelujen tuottamisen alalle.

Koulutuskokonaisuus on tiivis ja tehokas preppaus terveys-, liikunta- ja kasvatusalan pääsykokeisiin. Kokonaisvaltainen itsensä kehittäminen hyvinvointi- ja liikunta-alan osaajaksi on nyt mahdollista yhden lukuvuoden aikana. Opetus painottuu hyvinvoinnin ja terveyden edistämiseen, – valmentava personal trainer -työote toimii kantavana näkökulmana koko lukuvuoden ajan. LOP on tunnettu tuloksellisuudestaan: koulutuksen suorittaneet pääsevät erittäin korkealla prosentilla hakemaansa jatkokoulutukseen ja sijoittuvat mieleiseensä työpaikkaan terveys-, liikunta- ja kasvatusaloilla.

Jatko-opintoihin hakeutuminen

Suosituimmat alat, joihin opiskelijamme hakevat jatko-opintoihin ovat sosionomin, yhteisöpedagogin sekä erityisesti fysioterapeutin ja liikunnanohjaajan korkeakoulututkintoon johtavat koulutukset. Olemme liittoutuneet tiiviiseen yhteistyöhön XAMK:n, Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun kanssa. Lukuvuoden koulutuksesta 20 opintopistettä tunnustetaan l. hyväksiluetaan suoraan AMK -opintoihin kaikissa suomalaisissa ammattikorkeakouluissa. Koulutus on tilaisuus ottaa askel huomisen puolesta.

Huippuluokan oppimisympäristöt

Tulokselliset liikunta-alan opinnot vaativat paitsi asiantuntevaa opetusta, myös ajanmukaisia ja monipuolisia oppimisympäristöjä. Suomen Nuoriso-opistosta löydät nämä molemmat. Saimaa Stadiumilla liikuntatilaa on 11 000m², suorituspaikkoja on mm. palloilulajien-, yleisurheilu-, voimistelu-, kunnonkartoitustiloista ja kuntosaleista köysi- ja boulder -kiipeilyseinään. Innoittava ja inspriroiva oppimisympäristö koulutukselle. Suorituspaikat ovat kunnossa.

Active Life Lab (ALL) Stadiumilla on Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun tutkimus- ja kehitysyksikkö. ALL:n tavoitteena on lisätä ihmisten terveyttä mitatusti vaikuttavien hyvinvointipalveluiden avulla. ALL toteuttaa tehtävää keräämällä järjestelmällisesti tietoa hyvinvointipalveluiden vaikuttavuudesta, tekemällä huippututkimusta palveluiden kehittämiseksi, ja soveltamalla tietoa käytäntöön yhdessä kumppaneiden kanssa. Suomen Nuoriso-opisto, Paukkula on Active Life Lab’in kumppani, käytämme ALL tietoa, välineistöä ja tiloja koulutuksissamme.

Kurssin toteutus

Koulutus jakaantuu neljään osaan:

 1. Liikunnanohjauksen perusteet
 2. Terveysliikunnan edistäminen
 3. Elämäntapa- ja hyvinvointivalmennus
 4. Luontolähtöinen toiminta

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Kysy lisätietoja

 • Lähiopetus
 • Mikkeli

Hakeminen

Koulutukseen haetaan oppilaitoksen omien verkkosivuilta löytyvän lomakkeen kautta. Opiskelun aloituspaikat täytetään hakujärjestyksessä. Täytä hakemuksesi ajoissa.

Tutkinto / todistus

Kansanopistolinja

Kustannukset

OPINTOMAKSU on 4 320 €/lukuvuosi eli  480 €/kk. Maksu sisältää:

 • opetuksen
 • opiskelumateriaalit ja -välineet
 • aamiaisen (ti-pe)
 • lounaan (ma-pe)
 • päivällisen (ma-to)
 • asuntolapaikan koko lukuvuoden ajalle
 • kampuksen harrastustilojen käytön
 • kaikki lisenssimaksut
 • Levi/Ylläs -hissiliput, välinevuokrat, matkat, ruokailut, jne.
 • Paukkulassa on mahdollisuus majoittua myös viikonloppuisin, viikonloppumajoitus sisältyy myös opintomaksuun.

Opintomaksun voi suorittaa joustavasti korottomasti erissä. Lisäksi opiskelijat ovat oikeutettuja asumisen tukiin ja heillä on mahdollisuus hakea opintoseteliavusta. Katso lisätietoja kouluttajan sivuilta.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Liikunnanohjauksen peruskurssi? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Paukkula – Suomen Nuoriso-opisto
Paukkulantie 22
50170 Mikkeli

Paukkula – Suomen Nuoriso-opisto

Suomen Nuoriso-opisto on valtakunnallinen kasvatus- ja ohjausalan osaamiskeskus, koulutuksen järjestäjä sekä jatkuvan oppimisen kasvattajayhteisö. Suomen Nuoriso-opisto järjestää kasvatus- ja ohjausalan perustutkintoa nuoriso- ja yhteisöohjaajan sekä varhaiskasvatuksen ja perhetoiminnan osaamisaloilla monipuolisissa oppimisympäristöissä. Kansanopistona koulutustarjontaan sisältyy teatteritaiteen näyttämölinja, liikunnanohjauksen peruskurssi sekä monipuolinen...

Lue lisää oppilaitoksesta Paukkula – Suomen Nuoriso-opisto ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu