Hyvinvointivalmentajan koulutus

Kauhajoen opisto
Yhteenveto
1 vuosi
Opintotukikelpoinen
   
Kauhajoki
Kansanopistot
Hyvinvointivalmentajan koulutus

Hyvinvointivalmentajan koulutus

Kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tavoitteleminen on nyt halutumpaa kuin koskaan! Ihmiset kaipaavat lihaskunnon kohottamisen lisäksi myös henkisen hyvinvoinnin ohjaamista. Hyvinvointivalmentajan koulutus avaa Sinulle ovet liikunta- ja hyvinvointialalle, jossa pääset työskentelemään erilaisten ihmisten parissa.

Opintojen avulla löydät omat mielenkiinnon kohteesi laajalta liikunta- ja hyvinvointialalta, ja voit hyödyntää vahvuuksiasi kokonaisvaltaisena hyvinvoinnin ammattilaisena tarjotessa monipuolisesti liikunta- ja hyvinvointivointipalveluja asiakkaillesi. Opinnot tukevat tulevaa tai olemassa olevaa yrittäjyyttäsi, antaen osaamista ja ideoita hyvinvointipalvelujen kehittämiseen. Aiempaa työkokemusta tai opintoja liikunta- tai hyvinvointialalla emme edellytä. Opiskelu on päätoimista.

Opinnoissa käymme läpi tutkittuun tietoon pohjautuvia menetelmiä fyysisen kunnon tukemiseksi sekä henkisen hyvinvoinnin edistämiseksi. Koulutus on nyt päivitetty vastaamaan työelämän vaatimuksia uudistetun kurssisisällön myötä, ja on entistä kattavampi.

Opintojen sisältö muun muassa:

 • Joogan perusteet
 • Henkisen valmentautumisen opintokokonaisuuden
  • Itsensä johtamisen & life coaching-opintokokonaisuuden
 • Työhyvinvoinnin opintokokonaisuuden
 • Intialaisen päähieronnan opintokokonaisuuden
 • Anatomian ja fysiologian opintokokonaisuuden
 • Tule-sairauksien opintokokonaisuuden
 • Luontoliikunnan mahdollisuudet mielen ja kehon hyvinvoinnin edistäjänä -kurssin
 • Ravitsemus osana kokonaisvaltaista hyvinvointia -kurssin
 • Liikunnanohjaamisen (sekä yksilö- että ryhmäliikunnan) opintokokonaisuuden
  • Vesiliikunnan teoriaopintoja sekä käytännön harjoittelua
  • Erityisliikunnan teoriaopintoja sekä käytännön harjoittelua
 • Ensiaputaitojen kurssin

Lisäksi opinnoissa tutustutaan mm. elämysliikuntaan, palautumiseen, kehonhuoltoon sekä urheiluhieronnan perusteisiin. Koulutukseen sisältyy lyhyempiä kursseja uneen, tunteisiin, arvomaalimaan, motivaatioon, stressiin, rentoutumiskeinohin sekä omien voimavarojen lisäämiseen liittyen.

Opintojen aikana tuemme opiskelijoiden omaa hyvinvointia. Kauhajoen opisto tarjoaa hyvinvointilinjojen opiskelijoille puitteet fyysisestä kunnosta huolehtimiseen, esim kuntosaliharjoittelun tai vesiliikunnan keinoin ilmaiseksi Virkistysuimala Virkussa.

Täydentävät opinnot

Opiston lyhytkurssien tarjonta kannattaa ottaa huomioon omaa opintokokonaisuutta suunnitellessa. Lyhytkurssit lisämaksusta. 

Suosittelemme lisäksi opiston avoimen yliopiston opintoja tukemaan opintojasi. Voit valita koko perusopintokokonaisuuden tai opintojaksoja. 

Hakeminen

Linjalle haetaan opiskelemaan koulun kotisivulta löytyvällä hakulomakkeella.

Tutkinto / todistus

Kansanopistolinja

Kustannukset

Opinnot ovat päätoimista ja maksullista opiskelua ja oikeuttavat opintotukeen. Tarkemmat tiedot kustannuksista löydät opiston kotisivuilta.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Hyvinvointivalmentajan koulutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Kauhajoen opisto

Monipuolinen koulutustarjonta ja mahdollisuus lukuvuosistipendiin!

Kauhajoen opisto on jo yli 90 vuotta toiminut kansanopisto, joka tarjoaa monipuolista opetusta taiteissa, kasvatuksessa, hoitoalalla ja peruskouluopinnoissa. Kauhajoen opistossa on mahdollista suorittaa myös avoimen yliopiston perus- ja aineopintotasoisia kursseja  useissa aineissa. Tavoitteena on yleissivistyksen laajentaminen ja syventäminen tai valmentautuminen...


Lue lisää oppilaitoksesta Kauhajoen opisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Kauhajoen opisto

Järvikyläntie 92
61850 Kauhajoki

 Näytä puhelinnumero
kauhajoenopisto.fi

Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Hyvinvointivalmentajan koulutus täytä seuraavat tiedot: