Kansanopistot
5,0 (1 Arvioinnit)

Hyvinvointivalmentajan koulutus

Kauhajoen opisto, paikassa Kauhajoki
Pituus
1 vuosi
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
14 elokuuta, 2023 katso lisätiedot
Toteutustapa
Lähiopetus
Pituus
1 vuosi
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
14 elokuuta, 2023 katso lisätiedot
Toteutustapa
Lähiopetus
Kysy lisätietoja koulutuksesta! 👍

Hyvinvointivalmentajan koulutus

Hyvinvointivalmentajan koulutus

Kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tavoitteleminen on nyt halutumpaa kuin koskaan! Ihmiset kaipaavat lihaskunnon kohottamisen lisäksi myös henkisen hyvinvoinnin ohjaamista. Hyvinvointivalmentajan koulutus avaa Sinulle ovet liikunta- ja hyvinvointialalle, jossa pääset työskentelemään erilaisten ihmisten parissa. 

Opintojen avulla löydät omat mielenkiinnon kohteesi laajalta hyvinvointi- ja liikunta-alalta, ja voit hyödyntää vahvuuksiasi kokonaisvaltaisena hyvinvoinnin ammattilaisena tarjotessa monipuolisesti hyvinvointi- ja liikuntapalveluja asiakkaillesi. Opinnot tukevat tulevaa tai jo olemassa olevaa yrittäjyyttäsi, antaen osaamista ja ideoita hyvinvointipalvelujesi kehittämiseen. Aiempaa työkokemusta tai opintoja hyvinvointi- tai liikunta-alalta emme edellytä. Opiskelu on päätoimista ja toteutetaan lähiopintoina viitenä päivänä viikossa. Opetuksessa painotetaan kontaktiopetusta etäopetuksen sijaan. Itsenäistä opiskelua on mahdollisimman vähän, jolloin koulutuksen aikana kykenet omaksumaan suuremman tietämäärän. Oppiminen on ohjattua, tehostettua ja taattua!

Perusopinnoissa käymme läpi tutkittuun tietoon pohjautuvia menetelmiä fyysisen hyvinvoinnin saavuttamiseksi ja ylläpysymiseksi. Halutessasi voit integroida Personal trainer (APT®) -opinnot lukuvuoteesi.

Syventävissä opinnoissa pureudumme henkisen hyvinvoinnin edistämisen keinoihin.  Koulutus on nyt päivitetty vastaamaan työelämän vaatimuksia uudistetun kurssisisällön myötä, ja on entistä kattavampi.

Koulutuksen sisältö

Koulutus pitää sisällään muun muassa…

 • Joogan perusteet
 • Henkisen valmentautumisen opintokokonaisuuden
 • Itsensä johtamisen & life coaching-opintokokonaisuuden
 • Työhyvinvoinnin opintokokonaisuuden
 • Intialaisen päähieronnan opintokokonaisuuden
 • Anatomian ja fysiologian opintokokonaisuuden
 • Tule-sairauksien opintokokonaisuuden
 • Luontoliikunnan mahdollisuudet mielen ja kehon hyvinvoinnin edistäjänä -kurssin
 • Ravitsemus osana kokonaisvaltaista hyvinvointia -kurssin
 • Liikunnanohjaamisen (sekä yksilö- että ryhmäliikunnan) opintokokonaisuuden
 • Vesiliikunnan teoriaopintoja sekä käytännön harjoittelua
 • Erityisliikunnan teoriaopintoja sekä käytännön harjoittelua
 • Ensiaputaitojen kurssin
 • Markkinointi ja yrittäjyys hyvinvointialalla -kurssin

Lisäksi opinnoissa tutustutaan mm. elämysliikuntaan, palautumiseen, kehonhuoltoon sekä urheiluhieronnan perusteisiin. Koulutukseen sisältyy lyhyempiä kursseja uneen, tunteisiin, arvomaalimaan, motivaatioon, stressiin, rentoutumiskeinohin sekä omien voimavarojen lisäämiseen liittyen.

Opintojen aikana tuemme opiskelijoiden omaa hyvinvointia.Kauhajoen opisto tarjoaa hyvinvointilinjojen opiskelijoille puitteet fyysisestä kunnosta huolehtimiseen, esim kuntosaliharjoittelun tai vesiliikunnan keinoin ilmaiseksi Kauhajoen Virkistysuimala Virkussa!

Täydentävät opinnot

Opiston lyhytkurssien tarjonta kannattaa ottaa huomioon omaa opintokokonaisuutta suunnitellessa. Lyhytkurssit lisämaksusta.

Suosittelemme lisäksi opiston avoimen yliopiston kursseja tukemaan opintojasi. Voit valita koko perusopintokokonaisuuden tai yksittäisiä opintojaksoja. 

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

14 elokuuta, 2023

 • Lähiopetus
 • Kauhajoki

Hakeminen

Linjalle haetaan opiskelemaan koulun kotisivulta löytyvällä hakulomakkeella.

Tutkinto / todistus

Kansanopistolinja

Kustannukset

Opinnot ovat päätoimista ja maksullista opiskelua ja oikeuttavat opintotukeen. Tarkemmat tiedot kustannuksista löydät opiston kotisivuilta.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Hyvinvointivalmentajan koulutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Arvioinnit

Keskiarvo: 5

Perustuu 1 arviointiin
Kirjoita arviointi
5/5
Susa M.
15 touko 2023

Opetus on erittäin laadukasta ja monipuolista käytännönläheistä opetusta! Koulutus sisälsi kattavan paketin teoriaa, sekä käytännönharjoittelua. Koulutuksen opetusmateriaalit ov...

Näytä kokonaan
Kauhajoen opisto
Järvikyläntie 92
61850 Kauhajoki

Monipuolinen koulutustarjonta ja mahdollisuus lukuvuosistipendiin!

Kauhajoen opisto on jo yli 90 vuotta toiminut kansanopisto, joka tarjoaa monipuolista opetusta taiteissa, kasvatuksessa, hoitoalalla ja peruskouluopinnoissa. Kauhajoen opistossa on mahdollista suorittaa myös avoimen yliopiston perus- ja aineopintotasoisia kursseja  useissa aineissa. Tavoitteena on yleissivistyksen laajentaminen ja syventäminen tai valmentautuminen...

Lue lisää oppilaitoksesta Kauhajoen opisto ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu