Sivuston käyttötapa: Mobiili

Hyvinvointivalmentaja

Karstulan Evankelinen Opisto
Yhteenveto
1 vuosi
Opintotukikelpoinen
elokuu 2022
Viimeinen hakuaika: Hae 25.6. mennessä
marker Hakuaika käynnissä
   
Lähiopetus
Karstula
Kansanopistot
Kaksi hyvinvointivalmentajaa solmimassa lenkkareidennauhoja

Hyvinvointivalmentaja

Haluatko työskennellä kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin asiantuntija​na? Haluatko tarjota asiakkaillesi palveluja, jotka tukevat yksilön terveyttä, hyvinvointia ja toimintakykyä​? Jos vastasit kyllä, tämä koulutus on sinulle!

Hyvinvointivalmentaja -koulutus antaa kattavat valmiudet erilaisten liikuntaryhmien ohjaamiseen sekä hyvinvointipalvelujen tuottamiseen. Opiskelu on käytännönläheistä ja sisältää myös yrittäjyysopintoja, joiden aikana on mahdollista tehdä liikunta- ja hyvinvointialan asiakastöitä ja saada kokemusta yrittäjänä toimimisesta.

Hyvinvointivalmentaja -koulutus sopii kaikille terveydestä, hyvinvoinnista, asiakkaan ohjaamisesta ja valmentamisesta kiinnostuneille:

  • Nuoret: Erinomainen väylä hyvinvointialalle lukion jälkeen jatko-opintoja miettivälle
  • Jatko-opintoihin tähtäävät: Koulutus antaa kattavasti valmiuksia liikunta, sosiaali- ja terveys- tai kasvatusalan opintoihin pyrkiville
  • Alanvaihtavat & yrittäjäksi pyrkivät: Koulutus soveltuu myös loistavasti alanvaihtoa miettivällä aikuiselle. Myös sellaisille, jotka suunnittelevat liikunta,- ja hyvinvointialan yrityksen perustamista

Koulutuksen sisältö

  • Hyvinvoinnin perusteet
  • Liikunta- ja lajitaidot
  • Valmennus ja ohjaaminen
  • Yrittäjyys
  • Työpaikalla tapahtuva oppiminen
  • Opiskelu- ja uraohjaus

Koulutus tapahtuu lähiopetuksena Karstulan Evankelisella Opistolla, minkä lisäksi on ohjattua etäopetusta sekä toimintaa opiston ulkopuolella – tutustumiskäyntejä, yhteistyötä eri alojen toimijoiden kanssa, työpaikalla tapahtuvaa oppimista sekä mahdollisuuden tehdä liikunta- ja hyvinvointialan asiakastöitä yrittäjyysopintojen ohessa.

Koulutus sopii niin nuorille kuin aikuisillekin. Opiskelu on kokopäiväistä ja käytännönläheistä. Teoriaopinnoissa huomioidaan monipuolisuus erilaisin oppimisen keinoin.

Hakeminen

Opintoihin on jatkuva haku, joten voit hakea milloin sinulle parhaiten sopii. Opiskeluryhmät aloittavat syksyllä elokuussa. Täytä hakemus syksyllä alkaviin opintoihin 25.6. mennessä. Opintoihin haetaan sähköisellä hakemuksella oppilaitoksen verkkosivuilla. Opiskelijat valitaan hakemuksen ja haastattelun perusteella. Täydennyspaikkoja voi tiedustella opiston toimistosta ympäri vuoden.

Vapaan sivistystyön opintoihin vaaditaan vähintään 16-vuoden ikää sekä alalle soveltuvaa terveydentilaa ja jaksamista. Opinnot eivät vaadi aikaisempaa ammatillista koulutusta. Koulutus järjestetään suomenkielellä. Jos äidinkielesi on jokin muu kuin suomi, ota yhteyttä Opiston toimistoon ennen hakemuksen jättämistä.

Tutkinto / todistus

Todistus suoritetuista opinnoista

Kustannukset

Koulutus on maksullista. Katso lisätiedot oppilaitoksen omilta kotisivuilta tai kysy lisää!

Opiston opiskelijoilla on mahdollisuus asua opiston asuntolassa edulliseen hintaan. Asuntomaksu kattaa asumisen opiston asuntolassa maanantaista perjantaihin sisältäen aamupalan ja päivällisen. Asuminen opiston asuntolassa on mahdollista myös viikonloppuisin lisämaksusta.

Huom. Jos sinulla on kotoutumissuunnitelma: koulutus, asuminen asuntolassa sekä ruokailut koulupäivinä ovat maksutonta.

Hoiva-avustaja/ Hyvinvointivalmentaja opintoihin on mahdollista anoa Nuorten Opintoseteli -rahoitusta, joka kattaa 100% syyslukukauden 2022 koulutusmaksuista. Opintoseteli ei vaikuta muihin opiskelijan saamiin etuuksiin.

Nuorten Opintoseteliä voivat anoa kaikki 18-29-vuotiaat peruskoulun suorittaneet nuoret, joilla ei ole vielä toisen asteen tutkintoa. Opintosetelin myöntää opiston rehtori ja sitä haetaan erillisellä Nuorten Opintosetelihakemuksella.

Opiskelu on päätoimista ja opintoihin on saatavilla myös monenlaista muuta tukea ja rahoitusta; mm. omaehtoinen opiskelu työttömyysetuudella, KELA:n opintotuki tai Vapaan sivistystyön Opintoseteli.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Hyvinvointivalmentaja? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Karstulan Evankelinen Opisto

Karstulan Evankelisesta Opistosta eväitä elämään

Karstulan Evankelinen Opisto (KEO-Karstula) antaa valmiuksia monille eri koulutusaloille. Opisto on erikoistunut kasvatus- ja sosiaali-, liikunnan- ja kädentaitojen koulutuksiin. Karstulan Evankelinen Opisto sijaitsee pohjoisessa Keski-Suomessa, Suomenselän alueella. Opisto on pienehkö mutta monipuolinen koulutuskeskus. Samassa opistossa opiskelevat sulassa sovussa niin yleissivistävän-,...


Lue lisää oppilaitoksesta Karstulan Evankelinen Opisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Karstulan Evankelinen Opisto

Kokkolantie 12
43500 Karstula

 Näytä puhelinnumero
www.keokarstula.fi

Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Hyvinvointivalmentaja täytä seuraavat tiedot:

Mistä haluat lisätietoja? *
Koulutuksen sisältö
Koulutuksen toteutustavat
Koulutuksen alkamisajankohta
Kustannukset
Hakukriteerit
Hakeminen
Muuta, mitä? (Selvennä viestikentässä)