Sivuston käyttötapa: Mobiili
Maisemakuva, jossa koulun rakennuksia ja jalkapallokenttä

Limingan Taidekoulu

Limingan Taidekoulu on vapaa kansanopisto, jossa opiskelee vuosittain yli sata kaikenikäistä kuvataiteista, sarjakuvasta ja teatterista kiinnostunutta. Kaikki ovat tervetulleita – opiskelijat otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Toimintamuotojamme ovat kokovuotiset linjat, avoin yliopisto ja lyhytkurssit. Opintoihin voi hakea Kelalta toisen asteen opintotukea, eivätkä käyttämäsi opintotukikuukaudet vähennä myöhempiä opintotukikuukausiasi yliopistossa tai ammattikorkeakoulussa. Kysy myös työvoimatoimistosta mahdollisuutta työmarkkinatuella opiskeluun.

Opetusviikot ovat viisipäiväisiä maanantaista perjantaihin, opetustunnit yleensä kello 9.15–14.45. Lukuvuoden aikana opetustilat ovat opiskelijoiden käytössä myös iltaisin ja viikonloppuisin. Halutessasi voit asua opiston asuntolassa ja koulupäivinä on mahdollisuus ruokailuun. Koululla on oma taidetarvikemyymälä josta voit ostaa kaiken opinnoissa tarvitsemasi.

Haluatko lisätietoa Limingan taidekoulun koulutusvalikoimasta?

Löydät lisätietoa koulutuksista alta löytyvästä koulutuslistauksesta. Voit myös kysyä lisätietoa suoraan Limingan taidekoulusta täyttämällä alta löytyvän yhteydenottolomakkeen.


Koulutukset

Koulutukset Paikkakunta
Kuvataidelinja Liminka
Sarjakuva- ja animaatiolinja Liminka
Teatterilinja Liminka
Vapaalinja Liminka

Näytä kaikki

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää oppilaitoksesta Limingan Taidekoulu? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Yhteystiedot

Limingan Taidekoulu

Arvolankuja 1
91900 Liminka

 Näytä puhelinnumero

Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa oppilaitoksesta Limingan Taidekoulu täytä seuraavat tiedot: