Sivuston käyttötapa: Mobiili

Valokuvauslinja

Vapaa akatemia
Yhteenveto
1 vuosi
suomi
Opintotukikelpoinen
   
Päiväopinnot
Lahti
Kansanopistot

Valokuvauslinja

Valokuvauslinja

Valokuvauslinja

Valokuvauskoulutuksessa opiskelija ottaa haltuun valokuvauksen keskeisimmät taidot ja syventyy monipuolisesti valokuvauksen laajaan kenttään ja mahdollisuuksiin. Pääpaino on kameratekniikan sekä digitaalisen työnkulun opiskelussa. Vuoden mittaan perehdytään valokuvauksen eri osaamisaloihin, esim. kuvajournalismiin, mustavalkokuvaukseen tai studiokuvaukseen. Koulutukseen on mahdollista liittää työharjoittelujakso.

Valokuvauskoulutus on osa Vapaan akatemian opetuskokonaisuutta, jossa kaikki opiskelijat perehtyvät visuaalisen alan ja muotoilun perusaineisiin. Opetusohjelmassa on mm. piirustusta, sommittelua ja värioppia.

Opinnot käsittävät lisäksi avoimen korkeakoulun kursseja muotoiluun ja taiteisiin liittyvissä aineissa. Opiskelijan on mahdollista suorittaa myös avoimen yliopiston kieli- ja viestintäopintoja.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan täyttämällä sähköinen hakulomake oppilaitoksen kotisivuilla. Hakija voi liittää hakemukseensa sähköisen portfolion tai linkin verkkoympäristöön, jossa hän on julkaissut töitään.

Koulutukseen hakeutuvalla tulee olla käytössään oma digitaalinen järjestelmäkamera.

Tutkinto / todistus

Kansanopistolinja

Kustannukset

Opiskelu kansanopistolinjalla on maksullista. Se oikeuttaa hakemaan KELAn opintotukea. Kysy lisätietoa opintomaksuista Vapaasta akatemiasta.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Valokuvauslinja? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Vapaa akatemia

Vapaa akatemia

Vapaa akatemia

Vapaa akatemia on ensisijaisesti yliopistoon ja ammattikorkeakouluun tähtäävien nuorten aikuisten koulu. Akatemiassa voit opiskella taiteita, teatteria sekä kasvatustieteitä ja psykologiaa. Lukuvuoden mittaiset koulutukset antavat valmiuksia ja varmuutta tutkintotavoitteisiin opintoihin aikovalle. Opiskelu oikeuttaa opintotukeen muttei vähennä tukikuukausia tutkintotavoitteisesta opiskelusta. Vapaa akatemia...


Lue lisää oppilaitoksesta Vapaa akatemia ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Vapaa akatemia

Sammonkatu 8
15140 Lahti

 Näytä puhelinnumero
www.lahdenkansanopisto.fi

Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Valokuvauslinja täytä seuraavat tiedot: