Kansanopistot

Peligrafiikka

Vapaa akatemia, paikassa Lahti
Pituus
1 lukukausi
Seuraava aloitus
12 elokuuta, 2024 katso lisätiedot
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: 4.8.2024
Toteutustapa
Lähiopetus
Pituus
1 lukukausi
Seuraava aloitus
12 elokuuta, 2024 katso lisätiedot
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: 4.8.2024
Toteutustapa
Lähiopetus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Peligrafiikka

Kiinnostaako sinua pelialan visuaalinen suunnittelu ja peligrafiikka? Oletko tuleva Game Artist? Peligrafiikka-koulutus tarjoaa valmiudet sukeltaa pelisuunnittelun ja pelien graafisen toteutuksen maailmaan.

Opintojen keskiössä on pelitaiteen oppiminen, joka kattaa monipuolisesti peligrafiikan eri osa-alueet. Opiskelija syventää ymmärrystään piirustuksen ja maalauksen perusteista, hahmosuunnittelusta, 2D- ja 3D-pelimaailman rakentamisesta sekä animaatiotekniikoista. Lisäksi opinnot sisältävät peligrafiikan työkalujen ja ohjelmistojen opintoja (mm. Adobe Photoshop, Illustrator, Blender). Näin opiskelijat saavat välineitä luoda ammattimaisia peligrafiikkaratkaisuja.

Koulutus sisältää opintojaksoja, joilla käsitellään mm.  peliprojektien hallintaa, pelisuunnittelun perusteita ja ymmärrystä pelaajakokemuksesta. Näin opiskelija saa kokonaisvaltaisen käsityksen pelisuunnittelun työprosessista.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

12 elokuuta, 2024

  • Lähiopetus
  • Lahti
  • Viimeinen hakuaika: 4.8.2024

Hakeminen

Hakijalta edellytetään pääsääntöisesti vähintään 18 vuoden ikää ja suoritettuja lukio- tai ammatillisia opintoja.

Opiskelijat valitaan hakemusten ja niihin liitettyjen työnäytteiden sekä haastattelun perusteella. Hakijan kiinnostus koulutusalaa kohtaan, opiskelumotivaatio sekä kyky ja halu sitoutua opiskeluun ovat keskeisiä kriteerejä opiskelijavalinnassa.

Koulutus on suunnattu erityisesti alan korkeakouluopintoihin aikoville, mutta opiskelijavalinnassa huomioidaan myös hakijat, joiden tavoitteet ja jatkosuunnitelmat liittyvät työelämään.

Kustannukset

Katso lisätiedot kustannuksista kouluttajan sivuilta.

Maksuun kuuluu opetus ja ateriat (lounas, päiväkahvi) sekä mahdolliset opintokäynnit ja
-retket. Se kattaa myös kaikki opiskelijan henkilökohtaiseen opintosuunnitelmaan kuuluvien avoimen amk:n ja avoimen yliopiston opintojaksojen opintomaksut.

Opiskelijan käytössä on harjoitustehtävissä tarvittavat perusmateriaalit ja taidetarvikkeet sekä laitteet ja ohjelmistot. Opetustiloja ja niiden välineistöä on mahdollista sopimuksen mukaan käyttää itsenäiseen työskentelyyn oppituntien ulkopuolella.

Opiskelija voi asentaa opintojensa ajaksi kotikoneelleen Adobe CC:n ohjelmat (Photoshop, Illustrator, InDesign ym.) veloituksetta.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Peligrafiikka? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Vapaa akatemia
Sammonkatu 8
15140 Lahti

Vapaa akatemia

Vapaa akatemia on ensisijaisesti yliopistoon ja ammattikorkeakouluun tähtäävien nuorten aikuisten koulu. Akatemiassa voit opiskella teatterialaa, visuaalisia taiteita sekä ihmisen kasvuun, kehitykseen ja hyvinvointiin liittyviä tieteenaloja. Lukuvuoden mittaiset koulutukset antavat valmiuksia ja varmuutta tutkintotavoitteisiin opintoihin aikovalle. Opiskelu oikeuttaa opintotukeen muttei vähennä...

Lue lisää oppilaitoksesta Vapaa akatemia ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu