Sivuston käyttötapa: Mobiili

Laulun linja

Laajasalon opisto
Yhteenveto
1 vuosi
suomi
Opintotukikelpoinen
   
Päiväopinnot
Helsinki
Kansanopistot

Laulun linja

Laulun linjalla opit monipuoliset perustaidot ammattimaisesta laulamisesta ja laulunteosta. Esiintymiskoulutuksen lisäksi opetellaan sanoittamaan, säveltämään ja taltioimaan biisejä. Henkilökohtainen urasuunnittelu, oman osaamisen tuotteistaminen ja markkinointi sekä musiikkiyrittäjyyden perusteet ovat osana opintoja. Linja antaa valmiudet tehdä ammattimaisesti musiikkia, hakeutua musikaalirooleihin, keikkalavoille sekä ammatti- tai jatko-opintoihin.

Opintojen sisältö ja tavoite

  • monipuolinen laulutekniikka ja musiikkityylien tuntemus
  • sanoitus – ja sävellystekniikka
  • laulajan / lauluntekijän työ ja työllistyminen
  • laulujen tekeminen ja taltioiminen
  • live-esiintymiset bändin ja lauluyhtyeen kanssa
  • äänitekniikan ja studiotyön perusteet
  • musiikin historian ja teorian perusteet
  • yhteisprojektit eri linjojen kanssa
  • henkilökohtainen urasuunnittelu

Tavoitteena on oppia laulajan ja lauluntekijän työssä tarvittavat keskeiset perusvalmiudet. Oppia oman taiteellisen työn tuotteistamista, yrittäjyyttä ja urasuunnittelua sekä tutustua erilaisiin musiikinjulkaisualustoihin. Tavoitteena on myös saada valmiudet hakeutua työelämään sekä ammatti- ja jatko-opintoihin.

Opintojen toteutus

Päivisin tapahtuvana lähiopetuksena ja käytännön projekteina, mm. järjestämillämme ja markkinoimillamme klubitapahtumilla yhteistyössä mm. Tavastia-klubin kanssa. Toteutamme opintolinjojen välisiä yhteistyöprojekteja omilla mediakanavillamme. Järjestämme teemaviikkoja, joilla on mukana vierailevia alansa huippuosaajia: biisintekijöitä, artisteja, tuottajia, managereita, tapahtumajärjestäjiä ja musiikkiviennin ammattilaisia.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan ilmoittautumalla valintakokeeseen sähköisellä hakulomakkeella opiston nettisivuilla. Valintakoe järjestetään kesäkuussa ja täydennyshaku elokuussa. 

Koulutukseen edellytetään vähintään 18 vuoden ikää. Yläikärajaa koulutukseen ei ole. Hakijan pohjakoulutuksena voi olla peruskoulu, lukio tai vastaavat tiedot.

Tutkinto / todistus

Todistus suoritetuista opinnoista (kansanopisto-opinnot eivät valmista tutkintoon).

Kustannukset

Opiskelumaksu on 3610 euroa, joka maksetaan tyypillisesti kahdeksassa erässä. Koulutuksen hintaan sisältyy monipuolisen opetuksen lisäksi lounas opiston ravintolassa opiskelupäivinä sekä mahdollisuus osallistua opiston yhteisiin ja linjojen välisiin erilliskursseihin ja tapahtumiin. Meren rannalla sijaisevan opiston saunan ja uima-altaan käyttö on opiskelijoille veloituksetonta.

Opintoihin voi hakea Kelan myöntämää opintotukea. 

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Laulun linja? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Laajasalon opisto

Monipuolinen opisto meren rannalla pääkaupunkiseudulla

Laajasalon opisto on maan johtava media-alan oppilaitos, jonka monipuoliset linjat antavat sinulle mahdollisuuden kehittyä alalla. Samalla opiskelijoita valmennetaan työelämää tai seuraavia opintoja varten. Media-alan ja toimittajien koulutus käynnistyi jo 70-luvulla, mutta nykyään opisto tunnetaan myös osaavana taiteiden talona. Opetusluokkien välineistö,...


Lue lisää oppilaitoksesta Laajasalon opisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Laajasalon opisto

Kuukiventie 6
00840 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.laajasalonopisto.fi

Arvioinnit

Keskiarvo: 3,5

Perustuu 2 arviointiin

Solistiopiskelija
(4)
Hyvä tapa viettää välivuotta omaa instrumenttia kehittäen!
Tirri
(3)
Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Laulun linja täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: