Sivuston käyttötapa: Mobiili

Kauppatieteiden linja

Alkio-opisto
Pituus: 1 vuosi
Opiskelukieli: suomi
Opintotuki: Kyllä
Opiskelumuoto: Päiväopinnot
Koulutuspaikkakunta: Jyväskylä
Koulutustyyppi: Kansanopistot
Koulutuksen järjestäjä: Alkio-opisto

Kauppatieteiden linja

Kauppatieteiden linja, Alkio-opisto

Kauppatieteiden linja

Kauppatieteiden linja tutustuttaa kauppatieteiden ilmiöihin, käsitteisiin ja teorioihin. Opinnot valmentavat erityisesti kaupallisen alan jatko-opintoihin, mutta sopivat myös opintojaan ja osaamistaan täydentäville. Lukuvuoden mittainen opiskelu Alkio-opistossa lisää tietoa ja varmuutta valintakokeisiin ja kehittää akateemisia valmiuksia. Alkio-opistossa suoritetut opinnot hyväksytään myös osaksi korkeakoulututkintoa.

Opiskelu kauppatieteiden linjalla

Kauppatieteen linjalla voit opiskella kauppatieteeseen liittyviä eri osa-alueita sekä lisätä valmiuksia ymmärtää ja tulkita talouden ilmiöitä. Opintojen rungon muodostavat kauppatieteiden perusopinnot ja keväällä pääpaino on kauppatieteiden valintakokeisiin valmistautumisessa. 

Kevään opetuksessa tutustutaan laajasti kauppatieteelliseen alaan tähtäimenä korkeakouluopinnot. Kevään aikana voit seurata osaamisen karttumista harjoituskokeiden avulla. Kauppatieteiden perusopinnot sisältävät laskentatoimen, johtamisen, rahoituksen, markkinoinnin ja yrittäjyyden opintoja. Lisäksi tarjolla on taloustieteen perusteet sekä laajasti kieli- ja viestintäopintoja. Lisämausteen opintoihin tuovat erilaiset opintoihin liittyvät projektit ja vierailut.

Liiketalouden AMK-opinnoista kiinnostuneille on tarjolla Jyväskylän ammattikorkeakoulun liiketalouden alan opinnoista Taulukkolaskennan tehokäyttö -opintojakso syksyllä sekä loppukeväällä preppauskurssi liiketalouden pääsykoemateriaaliin.

Koulutuksen jälkeen

Kauppatieteiden linjan koulutus antaa valmiudet toimia monenlaisissa eri ammateissa. Sijoittuminen työelämään on helppoa, sillä talousalan osaajia tarvitaan jokaisessa yrityksessä. Kaupallisen alan koulutus mahdollistaa työskentelyn niin kotimaassa kuin myös ulkomailla.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Lisätietoa kauppatieteiden linjan koulutuksesta saat täyttämällä alla olevan yhteydenottopyynnön. Alkio-opisto on sinuun yhteydessä toivomallasi tavalla. Kysy rohkeasti lisää!

Hakeminen ja kelpoisuus

Kauppatieteiden linjan opiskelijat valitaan hakemusten perusteella, pääsykokeita ei ole.

Tutkinto / todistus

Kansanopistolinja

Kustannukset

Opiskelusta peritään opintomaksu. Kysy lisätietoa Alkio-opistosta opintomaksujen suuruudesta.

Ota yhteyttä oppilaitokseen

Täytä yhteystietosi, jos haluat tietää lisää koulutuksesta Kauppatieteiden linja.


Yhteydenottopyynnön avulla saat helposti yhteyden oppilaitokseen.


Oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä. Saat lisätietoja, jotta voit tehdä oikean koulutuspäätöksen.


Yhteydenottopyyntö ei sido sinua mihinkään.

Errors
Vapaaehtoinen
Vapaaehtoinen
Vapaaehtoinen
Vapaaehtoinen

Alkio-opisto

Alkio-opisto

Alkio-opisto

Alkio-opisto on Suomen laajimmin avoimia yliopisto- ja ammattikorkeakouluopintoja tarjoava kansanopisto. Ovet ovat avoinna kaikille, eikä pääsykokeita ole. Alkio-opisto sijaitsee Jyväskylän Korpilahdella ja oppilaitoksen tiloissa toimii myös Humanistisen ammattikorkeakoulun Jyväskylän kampus. Humanistisen ammattikorkeakoulun Jyväskylän alueyksikön opiskelijat valmistuvat kulttuurituottajiksi tai yhteisöpedagogeiksi. Alkio-opiston...


Lue lisää oppilaitoksesta Alkio-opisto

Alkio-opisto yhteystiedot

Alkio-opisto


Tähtiniementie 26
41800 Korpilahti

 Näytä puhelinnumero
www.alkio.fi