Sivuston käyttötapa: Mobiili

Korkeakouluun valmentavat opinnot

Alkio-opisto
Yhteenveto
1 vuosi
suomi
Opintotukikelpoinen
Kansanopistot
Jyväskylä
Alkavat koulutukset
Jyväskylä
Elokuussa

Jyväskylä
Tammikuussa
Korkeakouluun valmentavat opinnot / Alkio-opisto

Korkeakouluun valmentavat opinnot

Mieli tekisi yliopistoon, mutta oma osaaminen arveluttaa? Mitä pitää osata valintakokeissa?Yliopistoon voi olla haastavaa päästä ja me Alkio-opistolla haluaa auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi!

Korkeakouluun valmentavalla linjalla voit etsiä omaa alaa eri yliopisto- ja ammattikorkeakouluopinnoista. Saat ohjausta ja tukea valintojen tekemiseen. Linjalla opiskelet akateemisia opiskelutaitoja, vahvistat osaamistasi kirjoittamisessa, tenttivastaamisessa, kielissä, teet valitsemiasi korkeakouluopintoja ja valmistaudut valitsemasi alan valintakokeisiin.

Linjan opetusohjelma toteutetaan kaksi kertaa vuodessa. Voit siis aloittaa opinnot elokuussa tai tammikuussa. Jos aloitat syksyllä, niin voit jatkaa opintoja korkeakouluun valmentavalla linjalla koko lukuvuoden tehden linjan opintojen lisäksi valitsemiasi opintoja muilta linjoilta.

Opiskelu Alkio-opistossa

Korkeakouluopintoja voit valita oman mielenkiintosi mukaan opistossa tarjolla olevilta eri aloilta ja kurkistaa, onko ala kiinnostava. Valittavana on sekä yliopisto- että ammattikorkeakouluopintoja. Henkilökohtainen  ja ryhmänohjaus tukevat sinua, kun pohdit opintojen ja alan valintaa sekä tietenkin opinnoissasi. Teet oman henkilökohtaisen opiskelusuunnitelman linjanjohtajasi kanssa ja voit päivittää sitä lukuvuoden aikana.

Hakeminen

 Linjalle voit hakea Alkio-opiston kotisivuilta löytyvällä sähköisellä hakulomakkeella.

Opiskelun voi aloittaa joko elokuussa tai tammikuussa.

Tutkinto / todistus

Kansanopistolinja

Kustannukset

Opiskelusta peritään opintomaksu. Kysy lisätietoa opintomaksuista Alkio-opistosta.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Korkeakouluun valmentavat opinnot? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Alkio-opisto

Alkio-opisto

Alkio-opisto on Suomen laajimmin avoimia yliopisto- ja ammattikorkeakouluopintoja tarjoava kansanopisto. Ovet ovat avoinna kaikille ilman pääsykokeita. Alkio-opisto sijaitsee Jyväskylän Korpilahdella. Oppilaitoksen tiloissa toimii myös Humanistisen ammattikorkeakoulun Jyväskylän kampus. Alkio-opiston yhteistyöyliopistoja ovat Helsingin, Itä-Suomen, Jyväskylän ja Turun yliopistot. Ammattikorkeakouluista yhteistyötä tehdään...


Lue lisää oppilaitoksesta Alkio-opisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Alkio-opisto

Tähtiniementie 26
41800 Korpilahti

 Näytä puhelinnumero
www.alkio.fi

Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Korkeakouluun valmentavat opinnot täytä seuraavat tiedot: