Sivuston käyttötapa: Mobiili

Oikeustieteet

Alkio-opisto
Yhteenveto
1 vuosi
Opintotukikelpoinen
Elokuussa
marker Hakuaika käynnissä
   
Lähiopetus
Jyväskylä
Kansanopistot
Kaksi opiskelijaa nauraa sohvalla

Oikeustieteet

Haluaisitko kenties kokeilla, ovatko oikeustieteet sinun juttusi?

Alkio-opiston lukuvuoden kestävällä Oikeustieteet-opintolinjalla pääset opiskelemaan laajalla skaalalla eri oikeudenalojen perusteita aina perhe- ja jäämistöoikeudesta eurooppaoikeuteen sekä yleisemmin oikeudellista tiedonhakua ja kirjoittamista. Vuoden aikana saat valmiudet hakea oikeustieteelliseen valintakokeella tai yo-todistuksellasi sekä hyvän pohjan avoimen yliopiston väyläopintoihin. 

Oikeustieteet -opintolinjalla pääset opiskelemaan avoimen yliopiston opintoja, jotka johdattavat sinut oikeustieteiden maailmaan ja tekevät tutuksi myös valintakokeissa esiin nousevia teemoja.

Opiskelu oikeustieteiden opintolinjalla

Opintoihin kuuluu avoimen yliopiston ja Alkio-opiston omia oikeustieteen kursseja. Avoimen yliopiston kurssit sisältävät kattavasti Turun avoimen yliopiston opintoja eri oikeudenalojen perusteista (esim. perhe- ja jäämistöoikeus, eurooppaoikeus sekä valtiosääntöoikeus) sekä tämän lisäksi eräitä Itä-Suomen avoimen yliopiston opintojaksoja.

Alkio-opiston omassa oikeustieteen opetuksessa saat ensinnäkin säännöllistä ohjausta ja tukea avoimen yliopiston opintojen suorittamiseen: käyt yhdessä opettajan ja muiden oikislaisten kanssa lävitse kurssien materiaaleja, harjoittelet tehtävien avulla ja kertaat tentteihin porukan tuella. 

Hakeminen

Linjalle voit hakea Alkio-opiston kotisivuilta löytyvällä sähköisellä hakulomakkeella.

Tutkinto / todistus

Kansanopistolinja

Kustannukset

Opiskelusta peritään opintomaksu. Kysy lisätietoa opintomaksuista Alkio-opistosta.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Oikeustieteet? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Alkio-opisto

Alkio-opisto

Onko tavoitteenasi korkeakoulupaikka unelmiesi alalla, oman alan löytäminen tai opiskelutaitojen vahvistaminen? Alkio-opistossa saat erinomaiset eväät tulevaisuuteen. Uskomme siihen, että parhaat tulokset ja kokemukset luodaan yhdessä: oppien, eläen, nauraen, kokien ja toisiamme tukien. Alkio-opisto on avoimia yliopisto- ja amk-opintoja, luovien alojen...


Lue lisää oppilaitoksesta Alkio-opisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Alkio-opisto

Tähtiniementie 26
41800 Korpilahti

 Näytä puhelinnumero
www.alkio.fi

Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Oikeustieteet täytä seuraavat tiedot: