Akateemisesti Suomessa kotoutumiskoulutus

Alkio-opisto
Yhteenveto
Puoli vuotta tai 1 vuosi
suomi
Kansanopistot
Jyväskylä

Alkavat koulutukset
Jyväskylä
Elokuussa

Jyväskylä
Tammikuussa
Kaksi opiskelijaa

Akateemisesti Suomessa kotoutumiskoulutus

Oletko aikuinen maahanmuuttaja, jonka unelma on tehdä oman alan töitä tai opiskella korkeakoulussa Suomessa? Haluatko ymmärtää paremmin, miten suomalainen yhteiskunta toimii? Kiinnostaako sinua tavallinen, hyvä elämä Suomessa tai ehkä suomalainen kulttuuri tai historia? Jos vastaat kyllä, tule Alkio-opistoon!

Suomessa hyvä suomen kielen taito on avain työelämään, opiskeluun ja yhteiskuntaan. Alkio-opistossa opiskelet suomen kieltä monipuolisesti ja tehokkaasti. Saat laadukasta opetusta ja ohjausta suomalaisessa oppilaitoksessa. Opetus, opetusmateriaalit ja lounasruokailu ovat sinulle ilmaisia.

Hakeminen

Tämä koulutus sopii sinulle, jos…

  • olet aikuinen maahanmuuttaja
  • sinulla on kotoutumissuunnitelma
  • suomen kielen taitosi on vähintään A2-tasolla
  • olet opiskellut yliopistossa tai ammattikorkeakoulussa ja haluat jatkaa työelämään, yliopistoon tai ammattikorkeakouluun Suomessa
  • sinulla on paljon motivaatiota ja haluat edetä nopeasti!

Jos suomen kielen taitosi on A2-tasolla, sinun on hyvä aloittaa tämä koulutus elokuussa. Jos kielitaitosi on jo B-tasolla, voit hakea opiskelupaikkaa myöhemminkin lukuvuoden aikana.

Tutkinto / todistus

Kansanopistolinja

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Akateemisesti Suomessa kotoutumiskoulutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Alkio-opisto

Alkio-opisto

Onko tavoitteenasi korkeakoulupaikka unelmiesi alalla, oman alan löytäminen tai opiskelutaitojen vahvistaminen? Alkio-opistossa saat erinomaiset eväät tulevaisuuteen. Uskomme siihen, että parhaat tulokset ja kokemukset luodaan yhdessä: oppien, eläen, nauraen, kokien ja toisiamme tukien. Alkio-opisto on avoimia yliopisto- ja amk-opintoja, luovien alojen...


Lue lisää oppilaitoksesta Alkio-opisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Alkio-opisto

Tähtiniementie 26
41800 Korpilahti

 Näytä puhelinnumero
www.alkio.fi

Arvioinnit

Keskiarvo: 5

Perustuu 4 arviointiin

Ida Salla

Hyvä maahanmuuttajakoulutus. Todella hyviä opettajia - varsinkin luokan opettaja, Marjaana. Tunnen, että olen parantunut paljon suomen kielessä Marjaanan opetuksen takia, koska me saamme hyvää materiaalia, missä kielioppi selittyy selkeästi. Opetus on rentoa, mutta myös haastavaa. Koulu antaa aina paljon informaatiota kaikesta ja jos on jotain m...

Näytä kokonaan
Bruna Arndt

Opin todella paljon Alkiolla. Siellä opiskellaan paljon kielioppia, mutta myös kirjoittamista, tekstin ymmärtämistä, kuuntelemista ja puhumista. Minun kielitaitoni eteni kovasti. Hyvä ympäristö ja hyvät opettajat.

Sapna

Olen erittäin tyytyväinen opetusmenetelmään, opetusmateriaaleihin ja kouluympäristöön. Opettajat ja henkilökunta yrittävät aina auttaa mahdollisuuksien mukaan. Joka päivä olin motivoituneempi oppimaan tätä kieltä.

Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Akateemisesti Suomessa kotoutumiskoulutus täytä seuraavat tiedot: