Sivuston käyttötapa: Mobiili

Maahanmuuttajakoulutukset

Kanneljärven Opisto
Yhteenveto
Joustavasti
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku
   
Lähiopetus
Lohja
Kansanopistot
Maahanmuuttajakulutukset

Maahanmuuttajakoulutukset

Kanneljärven Opisto tarjoaa opiskelijoilleen monipuolisia kieli- ja kotoutumiskoulutusvaihtoehtoja vapaan sivistystyön koulutuksena.

Opiskelu- ja työelämätaidot 1, 15 ov (OK1-koulutus)

Opiskelu- ja työelämätaidot on vapaan sivistystyön kotoutumiskoulutusta lukutaidottomille tai heikosti suomen kieltä lukeville. Koulutuksen tavoitteena on edistää suomalaiseen yhteiskuntaan integroitumista, työllistymistä ja jatko-opintoihin pääsemistä sekä kehittää suomen kielen luku- ja kirjoitustaitoa. Koulutukseen voivat osallistua oppivelvollisuusiän ylittäneet Suomen kansalaiset tai Suomesta oleskeluluvan saaneet. 

Opiskelu- ja työelämätaidot 2, 30 ov (OK2-koulutus)

Opiskelu- ja työelämätaidot 2 on vapaan sivistystyön kotoutumiskoulutusta. Koulutukseen voivat osallistua oppivelvollisuusiän ylittäneet Suomen kansalaiset tai Suomesta oleskeluluvan saaneet. 

Osaava ohjaaja – kasvatus- ja ohjausalan kieli- ja opiskelutaidot, 30 ov

Osaava ohjaaja -koulutus on yhden lukuvuoden mittainen tutkintoon johtamaton koulutus, joka muodostuu kasvatus- ja ohjausalan opintoihin ja työtehtäviin orientoivista opinnoista, kohdennetusta suomen kielen opetuksesta sekä opiskeluvalmiuksia tukevista opinnoista.

Opiskelija saa osaamista muiden maahanmuuttajien kotoutumisen ja osallisuuden tukemiseen esimerkiksi vertaisohjaajana harrastus- ja järjestötoiminnassa ja valmiudet jatkaa opintoja tutkintoon johtavassa ammatillisessa koulutuksessa.

Koulutus on tarkoitettu ensisijaisesti 17-20-vuotiaille maahanmuuttajanuorille, joilla ei ole tutkintoon johtavaa jatkokoulutuspaikkaa. Koulutukseen voidaan ottaa myös 20-29-vuotiaita maahanmuuttajanuoria.

Hakeminen

Koulutuksiin haetaan oppilaitoksen omien verkkosivujen kautta.

Kustannukset

Osaava ohjaaja – kasvatus- ja ohjausalan kieli- ja opiskelutaidot, 30 ov &

Opiskelu- ja työelämätaidot 2, 30 ov (OK2-koulutus)

Koulutukset ovat osallistujalle maksuttomia, mikäli ne on hyväksytty kotoutumisen edistämisestä annetun lain (1386/2010) §11:ssa tarkoitettuun kotoutumissuunitelmaan. Muussa tapauksessa koulutuksen hinta on 75 € / ov.

Osaava ohjaaja – kasvatus- ja ohjausalan kieli- ja opiskelutaidot, 30 ov

Opiskelu, oppimateriaalit, opiskeluun liittyvät tutustumiskäynnit, asuminen opiskelija-asuntolassa sekä ruokailut (aamiainen, lounas ja päivällinen) ovat opiskelijalle maksuttomia.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Maahanmuuttajakoulutukset? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Kanneljärven Opisto

Kanneljärven Opisto – joustavaa opiskelua, sinulle räätälöitynä

Kanneljärven Opistolla jokainen opiskelija kohdataan yksilönä. Opiskelijan omat toiveet ja tavoitteet vaikuttavat opintojen kulkuun sekä sisältöön. Aina ei voi ennakoida, milloin tarve tai halu kouluttautua iskee. Siksi lähes kaikkiin koulutuksiin Kanneljärven Opistossa on jatkuva haku! Kanneljärven Opisto on Lohjalla Hormajärven...


Lue lisää oppilaitoksesta Kanneljärven Opisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Kanneljärven Opisto

Karstuntie 537
08450 Lohja

 Näytä puhelinnumero

Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Maahanmuuttajakoulutukset täytä seuraavat tiedot: