Kauppatieteet

HEO Kansanopisto
Yhteenveto
1 lukuvuosi
Opintotukikelpoinen
17.8.2023
   
Lähiopetus
Helsinki
Kansanopistot
Kauppatieteiden opintolinja

Kauppatieteet

Kauppatieteiden opinnot sopivat erityisesti kaupallisen alan korkeakouluopintoihin tähtääville. HEOn Kauppatieteen opintolinjalla voit suorittaa 60 opintopistettä avoimen opintoja, joiden avulla voit hakea kauppatieteiden tutkinto-​opiskelijaksi ilman pääsykoetta avoimen yliopiston väylässä! Lukuvuoden aikana suoritetut yliopisto-​opinnot voi myös myöhemmin hyväksilukea osaksi yliopistotutkintoa. Opiskelu HEOssa on päätoimista ja oikeuttaa hakemaan Kelan opintotukea.  Koulutus kestää koko opintovuoden. Kauppatieteiden opinnot ovat päiväopiskelua. Opetusta on arkipäivisin. 

Opintojen tavoitteet

HEOn Kauppatieteiden opinnoissa opiskelijat saavat perustiedot ja -taidot yritys- sekä liiketoiminnan käytännöstä ja teoriasta. Lukuvuoden aikana opiskelijat suorittavat avoimen yliopiston opintoja 60 opintopistettä ja valmistautuvat valintakokeisiin. Avoimen opinnot suoritettuaan opiskelijalla on mahdollisuus hakea kauppatieteiden tutkinto-opiskelijaksi ilman pääsykoetta avoimen väylässä Itä-Suomen yliopistoon. Kauppatieteen opintoja voit opiskella Itä-Suomen yliopistossa sekä Joensuun, että Kuopion kampuksilla. Opinnoissa suoriutumisen edellytyksenä on vähintään peruskoulutason oppimäärä suoritettuna.

Opintojen sisältö

Lukuvuoteen kuuluu laaja ja intensiivinen valmentava jakso, jossa valmistaudutaan kauppatieteen pääsykokeisiin. Valmentavan jakson sisältö perustuu yliopistojen vaatimusten mukaiseen valintakoemateriaalin. HEOn Kauppatieteiden opintolinjan valtteja ovat laaja opetusmäärä, monipuolinen opetus sekä yhdessä oppiminen.

HEOn Kauppatieteiden opetus perustuu monipuolisiin opetusmetodeihin ja yksilölliseen valmennukseen. Opintoihin kuuluu luentoja, pienryhmäharjoitteita, monivalintatehtäviä, harjoitusvalintakokeita ja soveltavia tehtäviä. 

Lukuvuoden aikana suoritettavat avoimen yliopiston kurssit:

  • Johtamisen perusteet, 6 op
  • Markkinoinnin perusteet, 6 op
  • Laskentatoimen perusteet, 6 op
  • Rahoituksen perusteet, 6 op
  • Taloustieteen perusteet, 6 op
  • Johdon laskentatoimen perusteet, 6 op
  • Tilinpäätösanalyysi ja arvonmääritys, 6 op
  • Yritysoikeuden perusteet, 6 op
  • Henkilöstövoimavarojen johtaminen ja johtajuus, 6 op
  • Vastuullinen markkinointi, 6 op

Hakeminen

HEOon haetaan erillisellä haulla oppilaitoksen omien verkkosivujen kautta. Opintolinjat täytetään sitä mukaa kun opiskelemaan hyväksytyt vahvistavat opiskelupaikkansa.

Aikataulu

Lukuvuosi 2023-2024 alkaa 17.8.2023 ja päättyy 29.5.2024.

Tutkinto / todistus

Kansanopistolinja

Kustannukset

Lukuvuoden hinta on 3550 € (sis. 160 €:n kirjautumismaksun). 

Opiskelun hintaan sisältyy kaikki maksut ja palvelut. Opiskeluun sisältyy yksi lämmin ateria lähiopetuspäivinä arkipäivisin. Asuntolassa asuville kuuluvat lisäksi aamupala sekä toinen lämmin ateria.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Kauppatieteet? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

HEO Kansanopisto

HEO Kansanopisto

HEO on suosittu kansanopisto Helsingin Kalliossa. Nykyisin HEO on Suomen suurin vapaan sivistystyön koulutuksiin erikoistunut kansanopisto. Opisto tarjoaa media- ja kulttuurialan opintoja sekä tehokkaan mahdollisuuden aloittaa yliopisto-opinnot ja edetä akateemiselle uralle. HEO on turvallinen, innostava ja uudistuva oppilaitos, joka käyttää...


Lue lisää oppilaitoksesta HEO Kansanopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

HEO Kansanopisto

Kirstinkatu1
00530 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.heo.fi

Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Kauppatieteet täytä seuraavat tiedot: