Yhteiskunta- ja valtiotieteiden linja

Alkio-opisto
Yhteenveto
1 vuosi
suomi
Opintotukikelpoinen
Elokuussa
   
Lähiopetus
Jyväskylä
Kansanopistot
Nainen hymyilee kameralle

Yhteiskunta- ja valtiotieteiden linja

Onko unelmanasi päästä opiskelemaan sosiaalitieteitä, yhteiskuntatieteitä, sosiaalityötä, politiikan tutkimusta, kansainvälistä politiikkaa, valtio-oppia tai poliittista historiaa? Kaipaatko vertaistukea, valmennusta ja henkilökohtaista tukea valintakokeisiin? Vai haluaisitko kenties kokeilla, ovatko yhteiskunta- tai valtiotieteet sinun juttusi? Yliopistoon voi olla haastavaa päästä ja me Alkio-opistolla haluamme auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi!

Alkio-opiston vuoden kestävällä yhteiskunta- ja valtiotieteiden opintolinjalla pääset opiskelemaan laajasti yhteiskunta- ja valtiotieteitä, kuten yhteiskuntapolitiikkaa, sosiologiaa, sosiaalityötä, valtio-oppia, kansainvälistä politiikkaa, politiikan tutkimusta  ja poliittista historiaa. Vuoden aikana saat valmiudet hakea yliopistoon joko avoimen väylän kautta, valintakokeella tai yo-todistuksellasi. Opintoihin kuuluu eri yliopistojen kursseja, tukena toimivia kansanopiston omia kursseja ja keväällä valmennamme sinua pääsykokeeseen. Oppi ei mene hukkaan, sillä suorittamasi opinnot saat hyväksiluettua tutkintoosi, kun ovi yliopistoon aukeaa.

Hakeminen

Yhteiskunta- ja valtiotieteiden linjan opiskelijat valitaan hakemusten perusteella, pääsykokeita ei ole. Linjalle voit hakea Alkio-opiston kotisivuilta löytyvällä sähköisellä hakulomakkeella.

Tutkinto / todistus

Kansanopistolinja

Kustannukset

Opiskelusta peritään opintomaksu. Kysy lisätietoa opintomaksuista Alkio-opistosta.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Yhteiskunta- ja valtiotieteiden linja? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Alkio-opisto

Alkio-opisto

Onko tavoitteenasi korkeakoulupaikka unelmiesi alalla, oman alan löytäminen tai opiskelutaitojen vahvistaminen? Alkio-opistossa saat erinomaiset eväät tulevaisuuteen. Uskomme siihen, että parhaat tulokset ja kokemukset luodaan yhdessä: oppien, eläen, nauraen, kokien ja toisiamme tukien. Alkio-opisto on avoimia yliopisto- ja amk-opintoja, luovien alojen...


Lue lisää oppilaitoksesta Alkio-opisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Alkio-opisto

Tähtiniementie 26
41800 Korpilahti

 Näytä puhelinnumero
www.alkio.fi

Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Yhteiskunta- ja valtiotieteiden linja täytä seuraavat tiedot: