Kansanopistot

Hip hop -elementit -linja

Alkio-opisto, paikassa Jyväskylä
Pituus
1 vuosi
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku
Toteutustapa
Lähiopetus
Pituus
1 vuosi
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku
Toteutustapa
Lähiopetus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Hip hop -elementit -linja

Dj soittaa hip hoppia

Onko unelmanasi päästä opiskelemaan hip hop -elementtejä? Oletko halunnut ilmaista itseäsi musiikin tai tanssin kautta, ideoida ja toteuttaa omia projekteja tai tuottaa tapahtuman, mutta sinulta puuttuu osaamista tai tarvittavat resurssit. Alkio-opiston Hip hop -elementit -opintolinja tarjoaa ainoana Suomessa kokonaisvaltaisen mahdollisuuden kehittyä hip hop -kulttuurin todelliseksi moniosaajaksi.

Opintojen tarkoituksena on auttaa opiskelijaa löytämään itselleen sopivia ilmaisun muotoja sekä tukea niiden kehityksessä. Opiskelijana pääset vaikuttamaan omiin opintoihisi ja siten voit keskittyä itseä kiinnostavien taitojen vahvistamiseen.

Hip hop -elementit -opintolinjan opettajina toimivat omien alojensa huippuosaajat. Opintoihin kuuluu vierailevia artisteja kulttuurin parista, joiden työpajoille sekä luennoille voit osallistua. Opistolla verkostoidut muiden opiskelijoiden, opettajien ja vierailijoiden kanssa, josta on valtavasti apua kulttuurin parissa työskentelyssä.

Lataa Hakijan opas 2023–2024

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

elokuu 2024

  • Lähiopetus
  • Jyväskylä
  • Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku

Hakeminen

Opiskelijavalinnat tehdään ennakkotehtävän ja valintakokeen perusteella.Ennakkotehtävä toimitetaan sähköpostitse kaikille hakijoille. Ennakkotehtävä tulee palauttaa 16.6.2022 mennessä. Valintakoepäivä järjestetään heinäkuussa 2022.

Tutkinto / todistus

Kansanopisto, Hip hop -elementit -linja

Kustannukset

Koulutus on maksullista. Lisätietoa hinnasta saat oppilaitokselta. Opintolinjalla opiskelu on päätoimista opiskelua ja oikeuttaa opintotukeen.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Hip hop -elementit -linja? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Alkio-opisto
Tähtiniementie 26
41800 Korpilahti

Alkio-opisto

Onko tavoitteenasi korkeakoulupaikka unelmiesi alalla, oman alan löytäminen tai opiskelutaitojen vahvistaminen? Alkio-opistossa saat erinomaiset eväät tulevaisuuteen. Uskomme siihen, että parhaat tulokset ja kokemukset luodaan yhdessä: oppien, eläen, nauraen, kokien ja toisiamme tukien. Alkio-opisto on avoimia yliopisto- ja amk-opintoja, luovien alojen...

Lue lisää oppilaitoksesta Alkio-opisto ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu