Hip hop -elementit -linja

Alkio-opisto
Yhteenveto
1 vuosi
Elokuussa
   
Lähiopetus
Jyväskylä
Kansanopistot
Dj soittaa hip hoppia

Hip hop -elementit -linja

Onko unelmanasi päästä opiskelemaan hip hop -elementtejä? Oletko halunnut ilmaista itseäsi musiikin tai tanssin kautta, ideoida ja toteuttaa omia projekteja tai tuottaa tapahtuman, mutta sinulta puuttuu osaamista tai tarvittavat resurssit. Alkio-opiston Hip hop -elementit -opintolinja tarjoaa ainoana Suomessa kokonaisvaltaisen mahdollisuuden kehittyä hip hop -kulttuurin todelliseksi moniosaajaksi.

Opintojen tarkoituksena on auttaa opiskelijaa löytämään itselleen sopivia ilmaisun muotoja sekä tukea niiden kehityksessä. Opiskelijana pääset vaikuttamaan omiin opintoihisi ja siten voit keskittyä itseä kiinnostavien taitojen vahvistamiseen.

Hip hop -elementit -opintolinjan opettajina toimivat omien alojensa huippuosaajat. Opintoihin kuuluu vierailevia artisteja kulttuurin parista, joiden työpajoille sekä luennoille voit osallistua. Opistolla verkostoidut muiden opiskelijoiden, opettajien ja vierailijoiden kanssa, josta on valtavasti apua kulttuurin parissa työskentelyssä.

Hakeminen

Opiskelijavalinnat tehdään ennakkotehtävän ja valintakokeen perusteella.Ennakkotehtävä toimitetaan sähköpostitse kaikille hakijoille. Ennakkotehtävä tulee palauttaa 16.6.2022 mennessä. Valintakoepäivä järjestetään heinäkuussa 2022.

Tutkinto / todistus

Kansanopisto, Hip hop -elementit -linja

Kustannukset

Koulutus on maksullista. Lisätietoa hinnasta saat oppilaitokselta. Opintolinjalla opiskelu on päätoimista opiskelua ja oikeuttaa opintotukeen.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Hip hop -elementit -linja? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Alkio-opisto

Alkio-opisto

Onko tavoitteenasi korkeakoulupaikka unelmiesi alalla, oman alan löytäminen tai opiskelutaitojen vahvistaminen? Alkio-opistossa saat erinomaiset eväät tulevaisuuteen. Uskomme siihen, että parhaat tulokset ja kokemukset luodaan yhdessä: oppien, eläen, nauraen, kokien ja toisiamme tukien. Alkio-opisto on avoimia yliopisto- ja amk-opintoja, luovien alojen...


Lue lisää oppilaitoksesta Alkio-opisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Alkio-opisto

Tähtiniementie 26
41800 Korpilahti

 Näytä puhelinnumero
www.alkio.fi

Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Hip hop -elementit -linja täytä seuraavat tiedot: