Kansanopistot

Elektroninen musiikki & biisinteko

Pituus
1 lukuvuosi
Hinta
590 EUR
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
19 elokuuta, 2024 katso lisätiedot
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: 15.8.2024
Toteutustapa
Lähiopetus
Pituus
1 lukuvuosi
Hinta
590 EUR
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
19 elokuuta, 2024 katso lisätiedot
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: 15.8.2024
Toteutustapa
Lähiopetus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Elektroninen musiikki & biisinteko

Tarjolla on laadukasta, käytännönläheistä opetusta paitsi itse pääaineesta myös esim. siihen liittyvän osaamisen markkinoinnista, musiikin teoriasta ja alaan liittyvästä yrittäjyydestä. Linjan hintaan sisältyy myös yksi 30min viikoittainen soittotunti: rummut, lyömäsoittimet, basso, keyboardit, kitarat tai laulu. Halutessaan opiskelija saa yksityistuntinsa elektronisesta musiikista, biisinteosta tai musiikkiteknologiasta (studio ja live).

Opinnot

Vuoden aikana käydään läpi mm. seuraavia: äänisuunnittelu (syntetisaattori (subtractive & FM), samplaus, audion manipulointi, efektit), elektronisen musiikin eri elementit (rummut, basso, leadit, soinnut, efektit jne.), miksaus (perusteet ja luovuus), DJ:nä toimiminen, elektronisen musiikin historia (lyhyt oppimäärä), elektroninen musiikki livenä, musiikin teoriaa elektronisen muusikon näkökulmasta, elektronisen musiikin promootio ja julkaiseminen, remixaaminen ja masterointi (perusteet ja kotimasterointi).

Opiskelijalla on suositeltavaa olla käytettävissään tietokone, johon on asennettu jokin seuraavista ohjelmista: Ableton Live / Logic 9 tai X / Reason / FL Studio / Bitwig / Reaper / Cubase / Presonus Studio 1. Linja on mahdollista aloittaa myös ilman omaa tietokonetta ja hankkia tarvittava ohjelmisto oppilaitoslisenssillä.

Pääpaino kurssin aikana on Ableton Live-ohjelmalla, mutta tehtävät pyritään toteuttamaan siten, että ne voi suorittaa millä tahansa yllä mainituista DAW-ohjelmista.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

19 elokuuta, 2024

  • Lähiopetus
  • Paimio
  • Viimeinen hakuaika: 15.8.2024

Hakeminen

Koulutukseen haetaan oppilaitoksen sivuilta löytyvällä hakulomakkeella. Hakemuksen voit täyttää opiston verkkosivuilla ja lähettää sähköpostin liitetiedostona tai suoraan lomakkeella nettisivujen kautta.

Tutkinto / todistus

Kansanopistolinja

Kustannukset

485€/kksis. majoituksen (2hh). Lisähinta 1hh 156€/kk. Lounas opiskelupäivinä 95€/kk
105€/vk ilman majoitusta ja lounasta

Opintolinjan hinta sisältää 30min yksityisopetusta viikoittain (pl. ensimmäinen ja viimeinen viikko). Opiskelijalla on halutessaan mahdollisuus ostaa lisää yksityistunteja.

Kysy opintomaksuista lisätietoa kouluttajilta!

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Elektroninen musiikki & biisinteko? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Varsinais-Suomen Kansanopisto
Vistantie 37
21530 Paimio

Varsinais-Suomen Kansanopisto

Vuonna 1899 perustettu Varsinais-Suomen Kansanopisto on Varsinais-Suomen Aikuiskoulutussäätiön ylläpitämä yksityinen oppilaitos Paimiossa. Opiston arvot perustuvat humanismiin, ekologisuuteen sekä kansainvälisyyteen. Lukuvuoden mittaiset opintolinjat tarjoavat valmentavaa ja jatko-opintoihin tähtäävää koulutusta kulttuurialalta. Linjoilla voit valmistautua jatko-opintoihin ja vähintään lukuvuoden mittaisesta kansanopistolinjasta saat kuusi...

Lue lisää oppilaitoksesta Varsinais-Suomen Kansanopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu