Sivuston käyttötapa: Mobiili

Yliopisto-opintojen linja

Kuusamo-opisto
Yhteenveto
Pituus: Noin 1 vuosi
Opiskelukieli: suomi
   
Opiskelumuoto: Monimuotokoulutus
Paikkakunta: Kuusamo
Koulutustyyppi: Kansanopistot
Oppilaitos: Kuusamo-opisto

Yliopisto-opintojen linja

Yliopisto-opintojen linja

Yliopisto-opintojen linja

Kuusamo-opiston yliopisto-linjan opinnot valmentavat jatko-opintoihin. Opintovuoden aikana suoritetut yliopisto-opintojen arvosanat opiskelija voi käyttää hyväkseen päästessään yliopistoon.

Linjalla voit suorittaa kasvatustieteen (Oulun yliopisto) ja erityispedagogiikan (Jyväskylän yliopisto) perusopinnot. Lisäksi voit valita muita opiston tarjonnassa olevia yliopisto-opintoja. Valittavana on myös harrastustavoitteisia kursseja kansalaisopiston opetustarjonnasta.

Lukuvuoden alussa keskustellaan yhdessä tavoitteistasi ja laadimme kanssasi henkilökohtaisen opintosuunnitelman. Opintovuoden aikana kehitetään opiskelijan valmiuksia opiskelussa ja tulevissa yliopisto-opinnoissa. Opiskelu toteutetaan monimuotoisesti sisältäen lähiopetusta, verkko-opiskelua, opiskelua ryhmissä, itsenäisesti suoritettavia oppimistehtäviä ja tenttejä.

Hakeminen

Opiskelu opintolinjalla sopii hyvin esimerkiksi töistä tai opiskeluista välivuotta pitävälle tai valmentavaksi vuodeksi ennen jatko-opintoihin hakeutumista.

Hakeminen koulutukseen tapahtuu verkkohakulomakkeella Kuusamo-opiston kotisivuilla.

Tutkinto / todistus

Kasvatustieteen (OY) ja erityispedagogiikan (JY) perusopinnot

Kustannukset

Pelkkä opetus maksaa 55 euroa / viikko.

Opetus ja asuminen opistolla maksaa 110 euroa / viikko.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Yliopisto-opintojen linja ? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Kuusamo-opisto

Kuusamo-opisto

Kuusamo-opisto on vapaan sivistystyön keskus kaikenikäisille. Sen ovet ovat avoinna pohjakoulutuksesta riippumatta sekä paikallisille että Kuusamon ulkopuolelta saapuville opiskelijoille.  Kuusamo-opiston tilat sijaitsevat omalla viihtyisällä kampuksella keskustassa lähellä kaupunkipalveluja. Kivenheiton päässä Kuusamon ydinkeskustassa sijaitsevalta opistolta ovat Kuusamon kulttuuritalo ja liikuntahalli. Lähellä...


Lue lisää oppilaitoksesta Kuusamo-opisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Kuusamo-opisto

Kitkantie 35
93600 Kuusamo

 Näytä puhelinnumero
kuusamo-opisto.fi

Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Yliopisto-opintojen linja täytä seuraavat tiedot: