Musiikin ja kasvun opistovuosi

Kankaanpään opisto
Yhteenveto
1 lukuvuosi
marker Hakuaika käynnissä
   
Kankaanpää
Kansanopistot

Musiikin ja kasvun opistovuosi

Kankaanpään opistolla käynnistyy jälleen Musiikin ja kasvun opistovuosi-koulutus 22.8.2022, opinnot kestävät 19.5.2023 asti. Peruskoulunsa päättäneillä alle 18-vuotiailla oppivelvollisilla nuorilla on mahdollisuus tulla parantamaan perustaitojaan ja opiskeluvalmiuksiaan ennen toiselle asteelle siirtymistään.

Koulutuksen sisältö

Vuoden kestävän koulutuksen aikana nuori saa tukea ja ohjausta arjentaitojen opiskelussa ja elämän hallinnassa,sekä oman tulevaisuuden suunnan löytämiseksi.

Kankaanpään opiston tarjoama opistovuosi sopii esimerkiksi musiikista ja sen tekemisestä kiinnostuneelle nuorelle. Suuntautumisopintojen keskeisiä sisältöjä ovat muun muassa soitto– tai laulutaidon kehittäminen, itseilmaisu musiikin tai tekstin kautta ja bändissä soittaminen. Kiinnostuksen mukaan voi kokeilla ja etsiä omia vahvuuksiaan myös erilaisten kädentaitojen tai vaikkapa e-sportin parissa.

Yhteisissä opinnoissa opiskellaan käytännönläheisesti perustaitoja, kuten vuorovaikutusta ja viestintää, matematiikkaa, opiskelu– ja urasuunnitteluun sekä arjen- ja elämänhallintaan liittyviä taitoja.

Koulutuksen toteutus

Opetus Kankaanpään opistolla on opiskelijalähtöistä ja sitä ohjaavat nuoren omat vahvuudet ja kiinnostuksen kohteet. Yhteisöllinen oppimisympäristö ja tekemällä oppiminen tarjoavat nuorelle erityisen hyvän mahdollisuuden kasvaa turvallisesti ja etsiä suuntaa opiskelupolullaan kohti itsensä näköistä hyvää elämää.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan oppilaitoksen omien verkkosivujen kautta. Hakijan tulee olla alle 18-vuotias hakiessaan koulutukseen.

Tutkinto / todistus

Kansanopistolinja.

Kustannukset

Opistovuosi on oppivelvolliselle maksuton, sisältäen opetuksen ja ruokailujen lisäksi ilmaisen asumisen mukavassa ja viihtyisässä asuntolassa Kankaanpään opiston kampuksella. 

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Musiikin ja kasvun opistovuosi? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Kankaanpään opisto

Kankaanpään opisto

Kankaanpään opistolla on erittäin monipuolinen koulutustarjonta. Koulutuksia järjestetään pääosin monipuolisesti verkossa, Tampereella sekä Kankaanpäässä. Kaikkiin koulutuksiin on jatkuva haku. Kankaanpään opisto on oikea paikka sinulle... Joka haet tekemistä, kokemista, oppimista monipuolisen käsityön tai vapaa-ajan toiminnan osa-alueella Joka rakennat tulevaisuuttasi ja...


Lue lisää oppilaitoksesta Kankaanpään opisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Kankaanpään opisto

Opistonkatu 5
38700 Kankaanpää

 Näytä puhelinnumero
www.kankaanpaanopisto.fi

Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Musiikin ja kasvun opistovuosi täytä seuraavat tiedot: