Sivuston käyttötapa: Mobiili

Luku- ja kirjoitustaidon koulutus

Keski-Pohjanmaan kansanopisto
Yhteenveto
Aloitus tarpeen mukaan
   
Lähiopetus
Kälviä
Kansanopistot

Luku- ja kirjoitustaidon koulutus

Koulutuksen sisältö

Lähtötason arviointi, opiskelijan ohjaus, henkilökohtainen opiskelusuunnitelma, suomen kieli ja vuorovaikutus, lukeminen, kirjoittaminen, matematiikka, kulttuurintuntemus, yhteiskunta- ja työelämätaidot, (sis. mahdollisen työharjoittelun), opiskelu- ja itsearviointitaidot, oppimisen arviointi sekä valinnaiset sisällöt.

Opiskelijalla on mahdollisuus valita Keski-Pohjanmaan kansanopiston opetustarjonnasta erilaisia kielenoppimista tukevia moduuleja, esim. kuvataide, musiikki, teatteri, valokuvaus, ympäristötaide, liikunta tai kotitalous.

Koulutuksen toteutus

Lähiopetusta on viitenä päivänä viikossa, viisi oppituntia päivässä (25 h/viikko). Lisäksi päivittäiset kotona suoritettavat etätehtävät (n. 2 h/päivä).

Hakeminen

Luku- ja kirjoitustaidottomat opiskelijat valitaan TE-toimiston alkukartoituksen perusteella. Hakijan luku- ja kirjoitustaito omalla kielellä voi puuttua/olla puutteellinen tai henkilö ei osaa latinalaista kirjaimistoa eikä hakijalla ole sellaisia opiskeluvalmiuksia ja osaamista, että kotoutumiskoulutuksen lyhyehkö koulutusmoduuli latinalaisen kirjaimiston hallitsemiseksi riittäisi. Suomen kielen lähtötaso 0.

Tutkinto / todistus

Kansanopistolinja

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Luku- ja kirjoitustaidon koulutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Keski-Pohjanmaan kansanopisto

Keski-Pohjanmaan kansanopisto

Keski-Pohjanmaan kansanopisto tarjoaa luonnonläheisessä oppimisympäristössä kansanopistolinjoja, erilaisia kursseja, leirejä sekä lisä- ja täydennyskoulutusta. Käytyäsi kansanopistolinjan, saat yhteishaussa kuusi lisäpistettä! Lähde Kälviälle Keski-Pohjanmaan kansanopiston kansanopistolinjalle viettämään välivuotta, pitämään luovaa taukoa, opiskelemaan harrastusta, harrastamaan opiskelua taikka ottamaan rennommin tai vähän vakavammin. Löydä oma polkusi, kansanopistossa...


Lue lisää oppilaitoksesta Keski-Pohjanmaan kansanopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Keski-Pohjanmaan kansanopisto

Opistontie 1
68300 Kälviä

 Näytä puhelinnumero
www.kpedu.fi

Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Luku- ja kirjoitustaidon koulutus täytä seuraavat tiedot: