NLP Master Practitioner

Keski-Pohjanmaan kansanopisto
Yhteenveto
9 kuukautta
Kysy seuraavaa aloitusta
   
Lähiopetus
Kälviä
Kansanopistot

NLP Master Practitioner

NLP Master Practitioner

NLP Master Practitioner

NLP Master Practitioner –koulutuksen aikana sovellamme kaikkia NLP Practitioner –kurssilla opittuja taitoja. Tutustumme entistä enemmän itseemme ja toimintatapoihimme. Syvennämme voimavarojen ankkurointeja, uskomuksia, arvohierarkiaa ja metaforia. Tutkimme laajemmin kolmen näkökulman mahdollisuuksia (minä, toinen, tarkkailija).

Koulutuksessa harjoittelemme päätöksenteko- ja neuvottelustrategioita. Tutkimme laajemmin aikajännettä (menneisyys, nykyisyys, tulevaisuus) ja sitä, miten rakennamme ne ajat, missä kulloinkin elämme. Voiko kiirettä kesyttää?

NLP Master Practitionerilla perehdytään NLP:n ytimeen, hiljaisen tiedon mallittamiseen. Etätehtävänä kurssilaiset mallittavat taitavia henkilöitä ja kertovat sen jälkeen mallitustuloksistaan ryhmälle. Kurssilla harjoitellaan myös esiintymistaitoja. Esiintyminen on parhaimmillaan, kun on oma itsensä, unohtaa itsensä ja antaa mennä! Käyttämämme kielen merkitystä tutkimme monella tavalla. Monia NLP –harjoituksia voi tehdä kysymällä oikeita asioita. Kysymykset ovatkin oivallinen tapa löytää uusia näkökulmia. Koultuksen aikana taito tehdä hyviä kysymyksiä syvenee entisestään.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan oppilaitoksen sivuilta löytyvältä hakulomakkeella.

NLP Master Practitioner –koulutukseen voivat hakea NLP Practitioner –koulutuksen suorittaneet.

Tutkinto / todistus

NLP Master Practitioner –koulutuksesta saa kurssitodistuksen.

Kustannukset

Koulutuksen hinta on 1200 euroa. Hinta sisältää lounaan lähiopetuspäivinä.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta NLP Master Practitioner? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Keski-Pohjanmaan kansanopisto

Keski-Pohjanmaan kansanopisto

Keski-Pohjanmaan kansanopisto tarjoaa luonnonläheisessä oppimisympäristössä kansanopistolinjoja, erilaisia kursseja, leirejä sekä lisä- ja täydennyskoulutusta. Koulutustarjonnastamme on mahdollisuus valita lyhyistä parin päivän mittaisista kursseista aina viiden vuoden mittaisiin koulutuskokonaisuuksiin. Lähde Kälviälle Keski-Pohjanmaan kansanopiston kansanopistolinjalle viettämään välivuotta, pitämään luovaa taukoa, opiskelemaan harrastusta, harrastamaan opiskelua taikka...


Lue lisää oppilaitoksesta Keski-Pohjanmaan kansanopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Keski-Pohjanmaan kansanopisto

Opistontie 1
68300 Kälviä

 Näytä puhelinnumero
www.kpedu.fi

Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta NLP Master Practitioner täytä seuraavat tiedot: