Lukutaitokoulutus maahanmuuttajille

Keski-Pohjanmaan kansanopisto
Yhteenveto
1 lukuvuosi
Joustavasti
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku
   
Lähiopetus
Kälviä
Kansanopistot
Lukutaitokoulutus maahanmuuttajille 2022–2023

Lukutaitokoulutus maahanmuuttajille

Kohderyhmä

Hakijan luku- ja kirjoitustaito omalla kielellä voi puuttua/olla puutteellinen tai henkilö ei osaa latinalaista kirjaimistoa eikä hakijalla ole sellaisia opiskeluvalmiuksia ja osaamista, että kotoutumiskoulutuksen lyhyehkö koulutusmoduuli latinalaisen kirjaimiston hallitsemiseksi riittäisi. Suomen kielen lähtötaso 0.

Koulutuksen sisältö

Lähtötason arviointi, opiskelijan ohjaus, henkilökohtainen opiskelusuunnitelma, suomen kieli ja vuorovaikutus, lukeminen, kirjoittaminen, matematiikka, kulttuurintuntemus, yhteiskunta- ja työelämätaidot, (sis. mahdollisen työharjoittelun), opiskelu- ja itsearviointitaidot, oppimisen arviointi sekä valinnaiset sisällöt.
Opiskelijalla on mahdollisuus valita Keski-Pohjanmaan kansanopiston opetustarjonnasta erilaisia kielenoppimista tukevia sisältöjä.

Lähiopetusta on viitenä päivänä viikossa, viisi oppituntia päivässä (25 h/viikko). Lisäksi päivittäiset kotona suoritettavat etätehtävät (n. 2 h/päivä).

Hakeminen

Luku- ja kirjoitustaidottomat opiskelijat valitaan TE-toimiston alkukartoituksen perusteella.

Koulutukseen voi hakea myös suoraan Kpedun koulutushakupalvelun kautta (verkkosivulla haku), ottamalla yhteyttä oppilaitokseen tai Kotoutumispalveluiden välityksellä.

Tutkinto / todistus

Kansanopistolinja

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Lukutaitokoulutus maahanmuuttajille? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Keski-Pohjanmaan kansanopisto

Keski-Pohjanmaan kansanopisto

Keski-Pohjanmaan kansanopisto tarjoaa luonnonläheisessä oppimisympäristössä kansanopistolinjoja, erilaisia kursseja, leirejä sekä lisä- ja täydennyskoulutusta. Koulutustarjonnastamme on mahdollisuus valita lyhyistä parin päivän mittaisista kursseista aina viiden vuoden mittaisiin koulutuskokonaisuuksiin. Lähde Kälviälle Keski-Pohjanmaan kansanopiston kansanopistolinjalle viettämään välivuotta, pitämään luovaa taukoa, opiskelemaan harrastusta, harrastamaan opiskelua taikka...


Lue lisää oppilaitoksesta Keski-Pohjanmaan kansanopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Keski-Pohjanmaan kansanopisto

Opistontie 1
68300 Kälviä

 Näytä puhelinnumero
www.kpedu.fi

Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Lukutaitokoulutus maahanmuuttajille täytä seuraavat tiedot: