Sivuston käyttötapa: Mobiili
Yhteenveto
1 vuosi
suomi
Opintotukikelpoinen
Syksyllä
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku
marker Hakuaika käynnissä
   
Lähiopetus
Jyväskylä
Kansanopistot

Videoesittely

Musiikin koulutus

Musiikkilinja

Musiikin koulutus on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat syventää omaa musiikillista osaamistaan. Olitpa sitten vasta-alkaja, joka pohtii uuden harrastuksen aloittamista, tai musiikkialan ammattiopintoihin valmistautuva, ja kaipaat vielä vähän preppausta valintakokeeseen, Musiikin koulutus on juuri sinua varten!

Vuoden aikana saat tuhdin tietopaketin musiikin perusteista teoriassa ja käytännössä, erilaisista musiikin tyylilajeista (pop, rock, jazziin, soul, maailmanmusiikki, teatterimusiikki, jne.) sekä teroitat taitojasi biisintekijänä ja ilmaisijana. Opinnot pitävät sisällään paljon erilaisia esiintymisiä, erilaisissa keikkapaikoissa. Lisäksi harjaannut musiikkiteknologian käyttäjänä, tutustut musiikin tuottamiseen ja tapahtumien järjestämiseen ja vietät tietysti unohtumattomia hetkiä musisoiden hyvässä seurassa.

Koulutus koostuu n. 8:n viikon mittaisista teemajaksosta, joista kukin rakentuu tietyn aihealueen ympärille. Voit suorittaa yhden tai useamman jakson oman kiinnostuksesi mukaan tai opiskella kaikki neljä, jolloin saat todella kokonaisvaltaisen katsauksen alaan ja vietät antoisan vuoden musiikin maailman syventyen. Koko vuoden opiskelijat saavat lisäksi opetusta valitsemastaan instrumentista. Tutustu kurssisisältöihin tarkemmin alempana, myös yksittäisten kurssien suorittaminen on mahdollista.

Koulutuksen aihealueet

  • Minä ilmaisijana
  • Minä musiikin tekijänä
  • Musiikkia ympäri maailman
  • Musiikin tuottaminen

Koulutusten sisältöjen yhdistely tai eri laajuisten kokonaisuuksien opiskelu on myös mahdollista. Kysy lisää, räätälöidään yhdessä juuri sinulle sopiva kokonaisuus.

Hakeminen ja kelpoisuus

Pääsyvaatimuksena koulutukseen on peruskoulun suorittaminen ja kiinnostus alalle. Aikaisempia musiikkiopintoja ei vaadita. Opinnoissa edetään ryhmän tason ja opiskelijoiden henkilökohtaisten tavoitteiden mukaan.

Hakeminen verkkohakulomakkeella opiston kotisivuilla. Kysy vapaita opiskelupaikkoja myös hakuajan jälkeen.

Valintahaastattelu.

Tutkinto / todistus

Kansanopistolinja

Kustannukset

Koulutuksen kustannukset riippuvat koulutuksen kestosta ja mahdollisesta majoituksesta. Opintojen perusmaksu sisältää opetuksen, lounaan ja päiväkahvin. Opiston asuntolassa majoittuvien hintaan sisältyy lisäksi aamiainen ja päivällinen.

Koulutukseen voi hakea KELAn opintotukia, tutustu myös nettisivuiltamme opintosetelirahoitukseen.

Voit opiskella myös vain osia koko koulutuksen sisällöistä, kysy yksittäisten kurssien hinnat oppilaitokselta.

Tarkemmat kustannustiedot löydät opiston nettisivuilta. 

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Musiikin koulutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Musiikkilinja Facebookissa

Jyväskylän kristillinen opisto

» Jyväskylän kristillinen opisto somessa

Jyväskylän kristillinen opisto sijaitsee noin kolmen kilometrin päässä Jyväskylän keskustasta. Oppilaitos on täynnä iloa, eloa ja älyä! Opisto on sekä kansanopisto että nuorten ja aikuisopiskelijoiden ammatillinen oppilaitos, jossa opiskelee vuosittain noin neljäsataa opiskelijaa. Osa opiskelijoista asuu viikot opiston viihtyisässä asuntolassa. Koulutuksiin haetaan suoraan...


Lue lisää oppilaitoksesta Jyväskylän kristillinen opisto ja katso koulutustarjonta täältä

Jyväskylän kristillinen opisto yhteystiedot

Jyväskylän kristillinen opisto

Sulkulantie 28
40520 Jyväskylä

 Näytä puhelinnumero
www.jko.fi

Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Musiikin koulutus täytä seuraavat tiedot: