Sivuston käyttötapa: Mobiili

Valtiotieteiden opintolinja

HEO Kansanopisto
Yhteenveto
1 vuosi
suomi
Opintotukikelpoinen
   
Päiväopinnot
Helsinki
Kansanopistot

Valtiotieteiden opintolinja

valtiotieteiden opintolinja

Valtiotieteiden opintolinja

Haetko opiskelemaan valtiotieteitä yliopistoon? Valtiotieteiden opintolinjalla perehdyt siihen, miten yhteiskunta toimii ja miten kansalainen voi vaikuttaa. Opintovuoden aikana on vierailuja yhteiskunnan keskeisiin instituutioihin. Opinnoissa seurataan päivän politiikkaa ja tavataan poliittisia toimijoita.

Opintojen tavoitteet

HEOn Valtiotieteiden opintolinjalla on tavoitteena suorittaa monipuolisesti yliopisto-opintoja Helsingin yliopistoista. Opinnot voi myöhemmin liittää osaksi yliopistotutkintoa ainakin yhteiskunta- ja valtiotieteellisissä tiedekunnissa.

HEO-lukuvuoden aikana suoritetuilla opinnoilla on myös mahdollista hakea tutkinto-opiskelijaksi avoimen väylän kautta. 

Opintojen sisältö

Valtiotieteiden opintolinjan lukuvuoteen sisältyy kahden yliopistoaineen perusopinnot, jotka valitaan seuraavista: 

  • Politiikan ja viestinnän -opintokokonaisuudet
  • Sosiaalitieteiden opintokokonaisuus
  • Yhteiskunnallinen muutos

Politiikka ja organisaatiot, Sosiaalitieteet ja Yhteiskunnallinen muutos toteutetaan Helsingin yliopiston opintovaatimusten mukaisesti.

Opintojen toteutus

Opiskelijat laativat opettajan opastuksella henkilökohtaisen opintosuunnitelman lukuvuodelleen. Opiskelutavat ovat monipuolisia: luentoja, aineistotehtäviä, ryhmätöitä, verkkokursseja ja projekteja. Opinnoissa on usein myös mahdollista valita perinteisen kirjatentin ja esseen välillä. Opettaja antaa palautetta edistymisestä sekä tukee oppimista. Opiskelu HEOssa on tavoitteellista, muttei tiukkapipoista.

Hakeminen

HEOon haetaan erillisellä haulla oppilaitoksen omien verkkosivujen kautta. Opintolinjat täytetään sitä mukaa kun opiskelemaan hyväksytyt vahvistavat opiskelupaikkansa.

Tutkinto / todistus

Kansanopistolinja

Kustannukset

Opiskelu HEOssa on päätoimista. Opiskelijoilla on oikeus hakea Kelan opintotukea ja opintotuen asumislisää. Lukuvuoden hinta on 3480 € (sis. 150 €:n kirjautumismaksun). Voidaan maksaa myös erissä.

  • Kirjautumismaksu 150 euroa, joka peritään aina opintojen alkaessa.
  • Maksuerät 1-7 (syyskuusta maaliskuuhun), á 435 €.
  • Maksuerä 8 (huhtikuu) 285 €.
  • Toukokuussa ei maksuerää.

Hintaan sisältyy kaikki maksut ja palvelut sekä yksi lämmin ateria arkipäivisin opiston ravintolassa.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Valtiotieteiden opintolinja? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

HEO Kansanopisto

HEO Kansanopisto

HEO on suosittu kansanopisto Helsingin Kalliossa. Nykyisin HEO on Suomen suurin vapaan sivistystyön koulutuksiin erikoistunut kansanopisto. Opisto tarjoaa media- ja kulttuurialan opintoja sekä tehokkaan mahdollisuuden aloittaa yliopisto-opinnot ja edetä akateemiselle uralle. HEO on turvallinen, innostava ja uudistuva oppilaitos, joka käyttää...


Lue lisää oppilaitoksesta HEO Kansanopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

HEO Kansanopisto

Kirstinkatu1
00530 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.heo.fi

Arvioinnit

Keskiarvo: 3,7

Perustuu 3 arviointiin

Pettynyt
Lukukausimaksu on 430 euroa kuukaudessa, joten olettaisi opetuksen laadun olevan sen mukaista. Toisinaan opettajat olivat kuitenkin hyvin epätietoisia siitä, mitä heidän pitäisi opettaa. HEO mainostaa itseään ryhmähengellä ja se olikin ehkä valtsikan ainut hyvä puoli. En suosittelisi.
Kahden vuoden Uuno
Valtiotieteiden opiskelu HEOssa on sykähdyttänyt sydäntäni lopullisesti
valtiotieteilijä
Ei valtsikasta välttämättä töihin pääse, mutta muuten HEO oli kyllä viiden tähden laitos. Loistava sijainti, mahtava ja motivoitunut opettaja ja hyvä tapa tutustua tuleviin yliopistokavereihin. 5/5
Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Valtiotieteiden opintolinja täytä seuraavat tiedot: