Kansanopistot

Laulaja

HEO Kansanopisto, paikassa Helsinki
Pituus
1 vuosi
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
19 elokuuta, 2024 katso lisätiedot
Toteutustapa
Lähiopetus
Pituus
1 vuosi
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
19 elokuuta, 2024 katso lisätiedot
Toteutustapa
Lähiopetus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Video

Laulaja

Laulajan opintolinja

Oletko ammattilaisen urasta haaveileva aloittelija tai jo pidemmälle edistynyt laulaja? Tahdotko valmentautua ammattiopintojen pääsykokeisiin? Vai kaipaatko välivuotta mielekkään tekemisen parissa? Tervetuloa HEOn Laulaja-opintolinjalle kannustavaan ja luovaan oppimisympäristöön, jossa saat kehittää omaa instrumenttiasi, oppia laaja-alaisesti musiikkia sekä teoriassa että käytännössä ja olla osa innostavaa opiskelijaporukkaa!

Opintojen tavoitteet

Laulaja-opintolinja koostuu musiikin eri osa-alueiden monipuolisesta, kokonaisvaltaisesta ja korkealaatuisesta opetuksesta. Opiskelijat asettavat itselleen tavoitteet koko lukuvuodelle. Näiden tavoitteiden pohjalta jokaiselle opiskelijalle laaditaan henkilökohtainen opetussuunnitelma (HOPS) yhdessä opettajan kanssa.

Opintojen painotus voi olla esim. pääsykokeisiin valmistautuminen, oman laulajauran edistäminen tai oman väylän musiikin parissa löytyminen.

Laulajan opinnot

HEOn Laulaja-linjan opetussisältö koostuu mm. laulun eri osa-alueiden harjoittelusta (tekniikka, tulkinta, stemmalaulu ja kuoro), musiikinteoriasta tasoryhmissä, bändisoitosta, musiikkisoftien perusteista sekä esiintymisistä ja yhteisten produktioiden tuottamisesta yhdessä muiden HEOn musiikkilinjojen kanssa. Esiintymiset ja keikat ovat luonnollisesti ajoittain myöhemmin illalla.

Opintojen pääpaino on laaja-alaisen muusikkouden kehittäminen lauluinstrumentin näkökulmasta. Vuoden aikana keskitytään myös yhteissoittoon ja tasavertaisena muusikkona toimimiseen muiden muusikko-opiskelijoiden kanssa. Omalla panostuksella, itsenäisellä harjoittelulla ja opintoihin sitoutumisella on tärkeä rooli.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

19 elokuuta, 2024

  • Lähiopetus
  • Helsinki

Hakeminen

HEOon haetaan erillisellä haulla oppilaitoksen omien verkkosivujen kautta. Opintolinjat täytetään sitä mukaa kun opiskelemaan hyväksytyt vahvistavat opiskelupaikkansa.

Tutkinto / todistus

Kansanopistolinja

Kustannukset

Opiskelu on maksullista, kysy lisätietoja suoraan oppilaitoksesta

Opiskelumaksu voidaan maksaa myös erissä. Kirjautumismaksu peritään opiskelupaikan vastaanottamisen yhteydessä ennen opintojen aloittamista.

Opiskeluun sisältyy yksi lämmin ateria lähiopetuspäivinä arkipäivisin. Asuntolassa asuville kuuluvat lisäksi aamupala ja lounas.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Laulaja? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
HEO Kansanopisto
Kirstinkatu1
00530 Helsinki

HEO Kansanopisto

HEO on suosittu kansanopisto Helsingin Kalliossa. Nykyisin HEO on Suomen suurin vapaan sivistystyön koulutuksiin erikoistunut kansanopisto. Opisto tarjoaa media- ja kulttuurialan opintoja sekä tehokkaan mahdollisuuden aloittaa yliopisto-opinnot ja edetä akateemiselle uralle. HEO on turvallinen, innostava ja uudistuva oppilaitos, joka käyttää...

Lue lisää oppilaitoksesta HEO Kansanopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu