Kansanopistot

Matkailu

HEO Kansanopisto, paikassa Helsinki
Pituus
1 vuosi
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
19 elokuuta, 2024 katso lisätiedot
Toteutustapa
Lähiopetus
Pituus
1 vuosi
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
19 elokuuta, 2024 katso lisätiedot
Toteutustapa
Lähiopetus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Video

Matkailu

Kuvassa nuoria

Opiskele matkailua HEO kansanopistossa!

Oletko kiinnostunut matkailuelämyksien suunnittelusta? Kiinnostaako sinua matkablogien teko ja matkailun trendit? Haluatko matkailualan osaajaksi tai valmistautua alan ammattiopintoihin? Matkailun opintolinjalla opiskelet matkailun ja matkojen tuotteistamisen käytäntöä ja teoriaa. Opintojen pääpaino on matkailussa monipuolisesti; matkailun trendit ja tulevaisuus, matkojen elämyksellinen toteuttaminen ja tuottaminen, matkojen paketointi ja turvallisuus sekä matkailublogien tekeminen ja sosiaalisen median hyödyntäminen matkailun markkinoinnissa. Matkailun opintolinjalla opiskelu on päätoimista ja oikeuttaa hakemaan opintososiaalisia etuja kuten Kelan opintotukea. Lähiopetus järjestetään iltaisin klo 15-19.30.

Opintojen tavoitteet

Opintovuoden tavoitteena on syventyä monipuolisesti matkailun mielenkiintoiseen maailmaan käytännössä ja teoriassa sekä ennen kaikkea tekemällä oppien.

Opintolinjalla mm.

  • kehität matkailun osaamista käytännönläheisesti
  • opit matkailun trendeistä, vastuullisesta ja kestävästä matkailusta
  • opit Van-matkailusta ja muista kiinnostavista matkailun muodoista
  • opit matkojen tuotteistamisesta, matkapaketoinnista ja matkojen toteuttamisesta
  • opit matkailualan liiketoimintaa, markkinointia ja sosiaalisen median hyödyntämistä matkailualalla menestymiseksi
  • opit tekemään kiinnostavia matkailublogeja hyödyntäen tarinallisuutta, videokuvaa, musiikkia, tekstiä ja elämyksellisyyttä.

Opintojen sisältö

Opinnoissa syvennytään matkailuun elämyksellisenä liiketoimintana. Matkailun osa-​alueista; vastuullinen matkailu, matkojen tuotteistaminen, matkablogit elämyksen välittäjänä, vuorovaikutustaidot ja yrittäjyys sisältyvät lukuvuoteen. Olennaisia asioita työtavoissa ovat tekemällä oppiminen, elämyksellisyys ja yhdessä toimiminen.

Lukuvuoden sisällöt painottavat matkailun vastuullista, asiakaslähtöistä ja turvallista tuotteistamista. Ryhmäprojektit, harjoitystyöt, työpajat ja vierailut ovat merkittävä osa oppimisprosessia.
Opettajina opintolinjalla toimivat kokeneet ja työhönsä sitoutuneet matkailualan ammattilaiset.
Opiskelu on päätoimista ja tapahtuu ryhmässä. Opetus on pääsääntöisesti arkipäivisin mutta joidenkin harjoitustöiden aikataulut saattavat mennä viikonlopulle.

Opiskelun hintaan sisältyy kaikki maksut ja palvelut. Opiskeluun sisältyy myös yksi lämmin ateria lähiopetuspäivinä arkipäivisin. Asuntolassa asuville kuuluvat lisäksi aamupala ja lounas

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

19 elokuuta, 2024

  • Lähiopetus
  • Helsinki

Hakeminen

HEOon haetaan erillisellä haulla oppilaitoksen omien verkkosivujen kautta. Opintolinjat täytetään sitä mukaa kun opiskelemaan hyväksytyt vahvistavat opiskelupaikkansa.

Tutkinto / todistus

Kansanopistolinja

Kustannukset

Opiskelu on maksullista, kysy lisätietoja suoraan oppilaitoksesta

Opiskelumaksu voidaan maksaa myös erissä. Kirjautumismaksu peritään opiskelupaikan vastaanottamisen yhteydessä ennen opintojen aloittamista.

Opiskeluun sisältyy yksi lämmin ateria lähiopetuspäivinä arkipäivisin. Asuntolassa asuville kuuluvat lisäksi aamupala ja lounas.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Matkailu? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
HEO Kansanopisto
Kirstinkatu1
00530 Helsinki

HEO Kansanopisto

HEO on suosittu kansanopisto Helsingin Kalliossa. Nykyisin HEO on Suomen suurin vapaan sivistystyön koulutuksiin erikoistunut kansanopisto. Opisto tarjoaa media- ja kulttuurialan opintoja sekä tehokkaan mahdollisuuden aloittaa yliopisto-opinnot ja edetä akateemiselle uralle. HEO on turvallinen, innostava ja uudistuva oppilaitos, joka käyttää...

Lue lisää oppilaitoksesta HEO Kansanopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu