Sivuston käyttötapa: Mobiili

Näyttelijäntyön linja

Työväen Akatemia
Yhteenveto
1 lukuvuosi
suomi
Opintotukikelpoinen
   
Päiväopinnot
Kauniainen
Kansanopistot

Näyttelijäntyön linja

Näyttelijäntyön linja

Näyttelijäntyön linja

Näyttelijäntyön linjalla keskityt vuoden ajan kokonaisvaltaiseen näyttelemisen opiskeluun. Perehdyt myös teatterin esitysperinteeseen Antiikin Kreikasta nykydraamaan ja opit analysoimaan teoksia. Näyttelemisen opinnot soveltuvat esimerkiksi näyttelijänä, ohjaajana, ryhmänvetäjänä tai harrastajateatterin toimihenkilönä aktiivisesti teatteria harrastaneelle sekä muille teatteritoiminnasta kiinnostuneille.

Näyttelijäntyön opinnoissa suoritat Taideyliopiston Teatterikorkeakoulun opintoja yhteensä 25 op. Opettajina toimii useita oman alansa rautaisia ammattilaisia. Muissa opinnoissa voit halutessasi hankkia tietoa esimerkiksi teatterin markkinoinnista tai tutustua opintomatkalla Skotlannin teatterikoulutukseen. Lukuvuoden aikana toteutetaan useita erilaisille kohdeyleisöille tarkoitettuja pienproduktioita sekä ainakin yksi kokoillan näytelmä.

Monipuolinen opintokokonaisuus sisältää mm. näyttelijäntyön kursseja, improvisaatiota, laulua, tanssia, äänenkäyttöä, klovneriaa ja teatteriteoriaa.

Hakeminen

Työväen Akatemiaan haetaan oppilaitoksen kotisivuilta löytyvällä lomakkeella.

Näyttelijäntyön linjan haku lukuvuoden 2019–2020 opintoihin on käynnissä ja päättyy 23.5.2019. Valintakoe järjestetään 27.5.–29.5.2019. Jos paikkoja jää, täydennyshaku järjestetään ja se päättyy 27.6.2019. Täydennyshaun valintakoe pidetään viikolla 27.

Kustannukset

Työväen Akatemiassa voit opiskella edullisesti ja tehokkaasti koko lukuvuoden. Opintomaksu lukuvuonna 2019–2020 on 2790 €. Se maksetaan neljässä erässä tai yhdessä erässä. Yhdessä erässä maksaessa saa alennusta 100 euroa. Syyslukukaudella on 17 opiskeluviikkoa, kevätlukukaudella 20 opiskeluviikkoa.

Opintomaksuun sisältyy  25 opintopisteen verran yliopisto-opintoja sekä rajoittamattomasti yliopisto-opintoja tukevaa Akatemian omaa opetusta. Lisäksi hintaan sisältyy vakuutus, atk-, media- ja monistemateriaali sekä tietokoneen @- tai A-ajokortti (TIEKE).

Toisen lukuvuoden opintomaksu on (80 %) ensimmäisen vuoden opintomaksusta. 2. vuoden opintomaksu on 80% ensimmäisen vuoden opintomaksusta.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Näyttelijäntyön linja? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Työväen Akatemia

Työväen Akatemia

Työväen Akatemia – moderni oppimiskeskus Kauniaisissa!

Aloita yliopistosi yhteisöllistä ja kokemuksellista oppimista korostavassa kansanopistossa Kauniaisissa. Työväen Akatemia on avartanut näköaloja ja luonut yksilöllisiä opintopolkuja jo vuodesta 1924. Valittavanasi on monipuolinen opintotarjonta yhteiskunnallisista oppiaineista humanistisiin ja luoviin taideaineisiin. Akatemialla voit tutustua sinua kiinnostaviin oppiaineisiin ja löytää itsellesi...


Lue lisää oppilaitoksesta Työväen Akatemia ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Työväen Akatemia

Vanha Turuntie 14
02700 Kauniainen

 Näytä puhelinnumero
www.akatemia.org

Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Näyttelijäntyön linja täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: