Sivuston käyttötapa: Mobiili

Työväen Akatemia

Työväen Akatemia – moderni oppimiskeskus Kauniaisissa!

Aloita yliopistosi yhteisöllistä ja kokemuksellista oppimista korostavassa kansanopistossa Kauniaisissa. Työväen Akatemia on avartanut näköaloja ja luonut yksilöllisiä opintopolkuja jo vuodesta 1924. Valittavanasi on monipuolinen opintotarjonta yhteiskunnallisista oppiaineista humanistisiin ja luoviin taideaineisiin. Akatemialla voit tutustua sinua kiinnostaviin oppiaineisiin ja löytää itsellesi sopivimman opiskelualan.

Vihreä kampus, keskeinen sijainti

Työväen Akatemia sijaitsee Kauniaisissa, 16 kilometrin päässä Helsingin keskustasta. Kuuden hehtaarin puistotontti tarjoaa vihreän ja luonnonkauniin kampuksen, jossa opiskelemiselle on erinomaiset edellytykset. Matka Helsinkiin kestää junalla vain noin 20 minuuttia ja keskeinen sijainti pääkaupunkiseudulla mahdollistaa opiskelun myös kotona asuville.

Jos toiveenasi on asua itsenäisesti, tarjoaa Työväen Akatemian kampus omat majoitustilat. Opistolla on 120 majoituspaikkaa.

Tervetuloa siis opiskelemaan Työväen Akatemian yhteisöllisessä ja oppimiseen kannustavassa ympäristössä.

Haluatko lisätietoa Työväen Akatemian koulutustarjonnasta?

Löydät lisätietoa Työväen Akatemian koulutustarjonnasta ja opintojen sisällöstä alla olevasta koulutuslistauksesta. Jokaisen koulutusesittelyn yhteydessä sinulla on mahdollisuus lähettää Työväen Akatemialle yhteydenottopyyntö ja saada vastauksia opintojen aloittamiseen liittyviin kysymyksiisi.


Koulutukset

Koulutukset Paikkakunta
Historian linja Kauniainen
Humanististen opintojen linja Kauniainen
Kasvatustieteen linja Kauniainen
Kauppatieteiden linja Kauniainen
Kieli- ja kulttuurilinja Kauniainen
Kirjoittamisen linja Kauniainen
Liikunta ja terveystieteet -linja Kauniainen
Näyttelijäntyön linja Kauniainen
Oikeustieteen linja Kauniainen
Politiikan tutkimuksen linja Kauniainen
Psykologian linja Kauniainen
Sosiaalitieteiden linja Kauniainen
Teatteri-ilmaisun linja Kauniainen
  • = Hakuaika käynnissä

Näytä kaikki

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää oppilaitoksesta Työväen Akatemia? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Yhteystiedot

Työväen Akatemia

Vanha Turuntie 14
02700 Kauniainen

 Näytä puhelinnumero
www.akatemia.org

Arvioinnit

Keskiarvo: 3,8

Perustuu 4 arviointiin

Grani
(2)
Oikeustieteen linjaan ei juurikaan Akatemialla panostettu, kukaan opettaja ei täysin ollut selvillä linjan asioista ja opetus kärsi. Myös Akatemian mainokset siitä kuinka paljon oikeustieteen kursseja siellä tosiasiassa pystyy vuodessa suorittamaan olivat liioiteltuja.
Suvi Pellinen
(4)
Opiskeluvuosistani oli sata vuotta aikaa. Opiskelu aloittaminen jännitti, mutta koulussa tämä otettiin hyvin huomioon. Opetus oli yksilöllistä ja sopivan haastavaa. Opiskelumenetelmät olivat myös minipuolisia ja motivoivia.
Jenna
(4)
Työväen akatemia tarjoaa monipuolisia kursseja ja luento-opetusta. Itse osallistuin humanististen opintojen lisäksi valtio-opin ja useiden kielten kursseille. Opettajat ovat osaavia ja innostavia. :-) Suosittelen kaikille lämpimästi.
Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa oppilaitoksesta Työväen Akatemia täytä seuraavat tiedot: