Sivuston käyttötapa: Mobiili

Psykologian linja

Vapaa akatemia
Yhteenveto
1 vuosi
suomi
Opintotukikelpoinen
   
Päiväopinnot
Lahti
Kansanopistot

Psykologian linja

Psykologia

Psykologia

Psykologian opinnot perehdyttävät ihmisen kehittymiseen, ajatteluun, toimintaan ja tunteisiin. Psykologista osaamista ja ymmärrystä tarvitaan monilla aloilla.

Tässä koulutuksessa vahvistat mahdollisuuksiasi menestyä yliopiston pääsykokeissa alalla, jolla opiskelupaikkaan yltää keskimäärin alle viisi prosenttia hakijoista.

Koulutuksen sisältö

Koulutuksen aikana käsitellään monipuolisesti psykologian keskeisiä ja ajankohtaisia ilmiöitä sekä suoritetaan psykologian perusopinnot avoimen yliopiston opintoina.

Koulutukseen kuuluu lisäksi mm. musiikki-, kirjallisuus- ja taideterapian johdantokurssit, tilastomenetelmien peruskurssi sekä kieli- ja viestintäopintoja. Erilaiset projektit sekä työssäoppimisjakso tuovat opintoihin käytännönläheisyyttä. Opetuksessa korostetaan opiskelijoiden aktiivista osallistumista ja keskinäistä vuorovaikutusta.

Lukuvuoden aikana vahvistetaan opiskelijan valmiuksia korkeakouluopintoihin, tuetaan omien tavoitteiden asettamista ja saavuttamista sekä rohkaistaan verkostoitumiseen ja yhdessä tekemiseen.

Hakeminen

Koulutkseen haetaan täyttämällä sähköinen hakulomake oppilaitoksen kotisivuilla. 

Tutkinto / todistus

Valmentava koulutus, kansanopistolinja

Kustannukset

Opiskelu kansanopistolinjalla on maksullista. Se oikeuttaa hakemaan KELAn opintotukea. Kysy lisätietoa opintomaksuista Vapaasta akatemiasta.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Psykologian linja? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Vapaa akatemia

Vapaa akatemia

Vapaa akatemia

Vapaa akatemia on ensisijaisesti yliopistoon ja ammattikorkeakouluun tähtäävien nuorten aikuisten koulu. Akatemiassa voit opiskella taiteita, teatteria sekä kasvatustieteitä ja psykologiaa. Lukuvuoden mittaiset koulutukset antavat valmiuksia ja varmuutta tutkintotavoitteisiin opintoihin aikovalle. Opiskelu oikeuttaa opintotukeen muttei vähennä tukikuukausia tutkintotavoitteisesta opiskelusta. Vapaa akatemia...


Lue lisää oppilaitoksesta Vapaa akatemia ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Vapaa akatemia

Sammonkatu 8
15140 Lahti

 Näytä puhelinnumero
www.lahdenkansanopisto.fi

Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Psykologian linja täytä seuraavat tiedot: