Sivuston käyttötapa: Mobiili

Käsikirjoittamisen ja dramaturgian opintolinja

HEO Kansanopisto
Yhteenveto
1 vuosi
suomi
Opintotukikelpoinen
   
Päiväopinnot
Helsinki
Kansanopistot

Käsikirjoittamisen ja dramaturgian opintolinja

Käsikirjoittaminen ja dramaturgia

Käsikirjoittamisen ja dramaturgian opintolinja

Käsikirjoittamisen ja dramaturgian linjalla perehdyt erilaisiin luovan kirjoittamisen muotoihin, elokuva- ja teatteridramaturgiaan ja ammatilliseen tuotantokulttuuriin.

Saat välineitä lähtökohdistasi riippuen kirjoittamisharrastuksen aloittamiseen tai syventämiseen sekä valmennusta alan ammattiopintoihin tai ammatillisen osaamisesi laajentamiseen kirjoittajana.

Opintojen sisältö ja toteutus

Käsikirjoittamisen ja dramaturgian opinnoissa kirjoitetaan tekstejä elokuva- ja tv-tuotantoon sekä itsenäisesti että tiimeissä. Kirjoittamisen lisäksi opiskelijat voivat syventyä henkilöohjaukseen ja näyttelijäntyöhön. Opintolinja toimii tiiviissä yhteistyössä Elokuva- ja TV-ilmaisun sekä Draaman ja näyttelijäntaiteen opintolinjojen kanssa. HEOssa opiskelijat pääsevät soveltamaan oppimiaan asioita käytännössä.

Lukuvuoden aikana opiskelijat suorittavat Luovan kirjoittamisen perusopinnot (25 op) Turun avoimen yliopiston opintovaatimusten mukaan.

Elokuvallista yleissivistystä laajennetaan tutustumalla elokuvahistorian keskeisiin suuntauksiin. Opintovuoden aikana käydään katsomassa laatuelokuvia Kansallisen audiovisuaalisen instituutin (KAVI) elokuvateatterissa Orionissa.

Keväällä järjestetään valintakoevalmennus, joka on tarkoitettu ammatillisiin opintoihin hakeville. Opintovuoden lopulla opiskelijat pääsevät työharjoittelussa tutustumaan viideksi viikoksi alan työpaikkoihin ja työtehtäviin.

Opinnoista vastaa elokuva-alalla korkeakoulutetut ja pätevät opettajat, joilla on vankka kokemus opintolinjan suunnittelusta ja toteutuksesta. Vierailevina opettajina toimii muitakin huippuammattilaisia.

Hakeminen

HEOon haetaan erillisellä haulla oppilaitoksen omien verkkosivujen kautta. Opintolinjat täytetään sitä mukaa kun opiskelemaan hyväksytyt vahvistavat opiskelupaikkansa.

Tutkinto / todistus

Kansanopistolinja

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Käsikirjoittamisen ja dramaturgian opintolinja? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

HEO Kansanopisto

HEO Kansanopisto

HEO Kansanopisto

HEO on suosittu kansanopisto Helsingin Kalliossa. HEOn opiskelijamäärä on vuosittain maamme kansanopistojen suurimpia. Opisto tarjoaa media- ja kulttuurialan opintoja sekä tehokkaan mahdollisuuden aloittaa yliopisto-opinnot ja edetä akateemiselle uralle. HEO Kulttuuri tarjoaa laadukasta taideopetusta teatterin, kirjoittamisen, musiikin ja kuvallisen ilmaisun aloilla....


Lue lisää oppilaitoksesta HEO Kansanopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

HEO Kansanopisto

Kirstinkatu1
00530 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.heo.fi

Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Käsikirjoittamisen ja dramaturgian opintolinja täytä seuraavat tiedot: