Sivuston käyttötapa: Mobiili

Kauppatieteet / Liiketalous - liiketalous, kaupallinen ala, talousala

Kauppatieteet / Liiketalous - liiketalous, kaupallinen ala, talousala

Kauppatieteet / Liiketalous

Kaupallisella alalla löytyy lukemattomia ammatteja joista valita, ja useita niihin johtavia koulutusvaihtoehtoja. Löydä oma unelmakoulutuksesi alta etsimällä alla olevasta hakupalvelusta opiskelupaikan, tyypin, hakusanan tai niiden kombinaatioiden avulla. Koulutustyypin valinta riippuu tämän hetkisen opintotilanteesi lisäksi siitä mihin ammattiin haluat kouluttautua ja miten pitkän koulutuksen olet valmis suorittamaan.

Näyttää 1-7 yhteensä 7 tulosta
Koulutukset Paikkakunta Oppilaitokset
Kauppatieteen linja Tarttila Päivölän opisto
Kauppatieteen opintolinja Ilmajoki Etelä-Pohjanmaan Opisto
Kauppatieteiden linja Jyväskylä Alkio-opisto
Kauppatieteiden linja Turku Turun kristillinen opisto
Kauppatieteiden linja Kauniainen Työväen Akatemia
Kauppatieteiden opintolinja Helsinki HEO Kansanopisto
Yrittäjyyslinja maahanmuuttajille Haapavesi Haapaveden Opisto
Näyttää 1-7 yhteensä 7 tulosta
 

Kauppatieteet / Liiketalous - liiketalous, kaupallinen ala, talousala -aiheisista koulutuksista lisätietoa alla:

Kaupallisen alan koulutusta tarjotaan kansanopistoissa, useissa eri ammattikorkeakouluissa sekä Suomessa että ulkomailla, joten koulutustyypeissä on mistä valita. Tietyt ammatit vaativat yliopistokoulutuksen, mutta suurin osa ammateista on tutkinnon suhteen joustavampia. Kauppatieteiden opinnot antavat hyvät valmiudet työskentelyyn myös ulkomailla.

Opiskelu ulkomailla

Monet haluavat myös opiskella ulkomailla, jolloin yleisin tapa on opiskelijavaihto. Vaihtoon voi päästä opiskelijavaihto-ohjelmien kautta tai hankkimalla vaihto-opiskelupaikkansa itse. Suomalaiset oppilaitokset osallistuvat moniin erilaisiin vaihto-ohjelmiin, joiden lisäksi niillä saattaa olla omia vaihtosopimuksia.

Vai oletko kenties kiinnostunut suorittamaan koko kaupallisen alan koulutuksen ulkomailla? Tuhannet suomalaiset suorittavat tutkintoaan ulkomailla, etkä siis ole yksin miettiessäsi tätä mahdollisuutta.Sinun kannattaakin ottaa yhteyttä suoraan kiinnostuksesi kohteena olevaan kouluun saadaksesi kaikki tarvittavat tiedot.

Vertaile koulutuksia