Musiikkiteknologia & Striimituotanto

Varsinais-Suomen Kansanopisto
Yhteenveto
1 lukuvuosi
Opintotukikelpoinen
   
Paimio
Kansanopistot

Musiikkiteknologia & Striimituotanto

Musiikkiteknologia & Striimituotanto-linja toimii ponnahduslautana musiikkimaailman teknologia-ammattilaiseksi haluavalle. Samalla se antaa valmiuksia hakeutua jatkokoulutukseen esimerkiksi konservatorioihin ja muihin alan oppilaitoksiin.

Musiikkiteknologia & Striimituotanto -linja antaa opiskelijalle ajanmukaisen näkymän nykypäivän musiikissa ja striimauksessa käytettävään teknologiaan, laitteisiin ja ohjelmistoihin.

Opinnot

Linja painottuu kolmeen pääalueeseen: studiotoimintaan, live-äänentoistoon sekä striimaukseen. Opintoihin kuuluu myös tutustuminen muuhun esitystekniikkaan. Tarjolla on laadukasta, käytännönläheistä opetusta paitsi itse pääaineesta myös siihen liittyvän osaamisen markkinoinnista ja alaan liittyvästä yrittäjyydestä. Opiskelijat saavat myös jatko-opintoihin liittyvää opintojen ohjausta. Linjan hintaan sisältyy myös yksi 30min viikoittainen yksityistunti. Halutessaan opiskelija saa yksityistuntinsa elektronisesta musiikista, biisinteosta tai musiikkiteknologiasta (studio ja live).

Koulutuksen toteutus

Musiikkiteknologia & Striimituotanto -linjan opetus lähtee liikkeelle opiskelijan omista taidoista ja tavoitteista. Aikaisempia musiikkiopintoja ei välttämättä
tarvita, vaan linja sopii mainiosti myös itseoppineille ja aloittelijoille.

Lukuvuosi jakautuu musiikillisten teemojen mukaan jaksoihin (mm. Pop/rock, blues, R’n’B, groove/funk). Jokaiseen jaksoon kuuluu mahdollisuus opitun materiaalin live-esitykseen, keikan tallentaminen ja ammattilaisen vierailuluento.

Jaksojen lisäksi läpi koko lukuvuoden jatkuu musiikin teorian opetus. Linjalla on mahdollista suorittaa Suomen musiikkioppilaitosten liiton vaatimuksia vastaavia musiikinteorian perusteet 1/3-, 2/3- ja 3/3-tutkintoja sekä vastaavia instrumentti- ja laulututkintoja.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan oppilaitoksen sivuilta löytyvällä hakulomakkeella. Hakemuksen voit täyttää opiston verkkosivuilla ja lähettää sähköpostin liitetiedostona tai suoraan lomakkeella nettisivujen kautta.

Tutkinto / todistus

Kansanopistolinja

Kustannukset

Koulutus on maksullista, kysy lisätietoa suoraan oppilaitokselta yhteydenottolomakkeen kautta. Koulutus oikeuttaa Kelan opintotukeen, mutta ei vähennä mahdollisia tulevia tukikuukausia korkeakouluopinnoista.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Musiikkiteknologia & Striimituotanto? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Varsinais-Suomen Kansanopisto

Varsinais-Suomen Kansanopisto

Vuonna 1899 perustettu Varsinais-Suomen Kansanopisto on Varsinais-Suomen Aikuiskoulutussäätiön ylläpitämä yksityinen oppilaitos Paimiossa. Opiston arvot perustuvat humanismiin, ekologisuuteen sekä kansainvälisyyteen. Lukuvuoden mittaiset opintolinjat tarjoavat valmentavaa ja jatko-opintoihin tähtäävää koulutusta kulttuurialalta. Linjoilla voit valmistautua jatko-opintoihin ja vähintään lukuvuoden mittaisesta kansanopistolinjasta saat kuusi...


Lue lisää oppilaitoksesta Varsinais-Suomen Kansanopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Varsinais-Suomen Kansanopisto

Vistantie 37
21530 Paimio

Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Musiikkiteknologia & Striimituotanto täytä seuraavat tiedot: